Сървайвър - 4 част

• 18 074
  • 437
  •   1
Отговори
# 285
Само аз ли не му разбирам нищо на тоя Станислав? Фъфли ли какво прави не знам ама всеки път се напрягам за да разбера какво казва и...не мога.
не си само ти, и на мен ми е адски трудно...

# 286
  • варненка от София
Ако следващия тотем бъде спечелен отново от ФиндЮ, тогава вече ще се завихри интригата, кого ли ще изгонят. Май единствена Светла заслужава победата, но да видим.

# 287
    Още като чух Лъчо да недоволства,че Джина боледувала и лежала(другите като че ли правят нещо по-различно),разбрах,че ще я гонят.Не очакваха подобна комунистическа глупост от военния-сякаш е там да наказва и възпитава.С Джина и двата гласа на Светла,можеше да махне най-силните играчи-Стрипа,Бъч и Финдю(когато го сварят без тотем)и има шанс за финал сред жените.Докато сред мъжете-никакъв.Или има друга някаква стратегия,която не разбирам.

# 288
според Лъчо, Джина не била достойна за финала, едва ли не той решава кой е достоен и кой не

# 289
  • Бургас
Мнго съм разоочарована от тазгодишния Сървайвър  Rolling Eyes
Убиват интригата предварително- как могат да дават реклами с част от участниците, след като предстои съвет  ooooh!
От два дена беше ясно, кого няма да изгонят.

А за племето- ако Светла и Лъчо имат някаква стратегия, то тя е дълбоко законспирирана! Досега гонят само слаби играчи- на какво ли разчитат, като останат със силните  newsm78

# 290
Ами той Карамазов хубаво им го каза снощи:Внимавайте да не стане така,че вместо вие да играете играта,играта да ви изиграе вас.

# 291
Единствено в Дрейк,май само Светла горе долу бива.Финдо ме кефи само с това,че печели неприкосновеност непрекъснато и с това обърква сметките на останалите.Другите са отврат с това арогантно държание.А на Дренски ако му дадат пъзел да нарежда - просто е пътник.Никакъв шанс.Много е слаб в логическите задачи.

# 292
Ами тя вчера Светла си каза каква ще е стратегията им.

Трябва да изгонят всички без Станислав и Бъч, защото и за двамата журито не е добре настроено. Това означава, че на следващото гонене би трябвало стрипа да си замине или Станислав ако е без отем.

# 293
  • Разпиляна във въображението
Изказването на Светла може да й погоди хубав номер - то пък бива ли чак ката откровеност newsm78

Трябва да изгонят всички без Станислав и Бъч, защото и за двамата журито не е добре настроено. Това означава, че на следващото гонене би трябвало стрипа да си замине или Станислав ако е без отем.

# 294
  • Бургас

е да ама нали последните двама се определят с елиминации- ако останат Бъч, Жоро, Станислав и Светла, за нея ще е много трудно да се провре до финала!
Изключвам Дренски, за когото тя незнае,  че е в играта !

# 295
  • София
Не гледах вчера и се изненадах, че не са изгонили Станислав, много му върви на това момче. А ще ми кажете ли дали всички гласуваха срещу Джина или и срещу други имаше гласове?

# 296
  • Berlin
станислав гласува с/у СТРИПА, джина с/у бъч.
въй, ужас,написах жоро...

# 297
А какви бяха ония мелодраматични анонси - "За някой идването на близките им ще се окаже съдбоносно . Бля бля ..."?

# 298
  • Бургас
Досега толкова вълнуващи анонси имаше, а в крайна сметка.... нищо  ooooh!
Голямо разоочарование....

# 299
  • София
Ха, Станислав срещу Стрипа, това ме изненада ; )

Общи условия

Активация на акаунт