Сървайвър - 4 част

• 17 600
  • 437
  •   1
Отговори
# 105
мисля, че МИро ще си замине, защото не гласуват по стратегия да зигонят силните конкуренти, ами по друга логика, първо всички от Барбадос, после по-тихите води и накрая Лъчо, Светла, Жоро и т.н.
а също мисля и, че Дренски ще бие Сашо, много ми се иска да дадат по-интелектуална/логическа игра, тогава Сашо има шанс, но иначе-не

# 106
  • Варна
Миро има двата гласа и ако ги използва с хитрост ще успее да се спаси!

# 107
Миро има двата гласа и ако ги използва с хитрост ще успее да се спаси!

Ох, как ми се иска така да стане, ама му трябва коалиция ... Подозирам Лъчо в измяна Wink - че ще се съюзи с Миро - ама пак не става номера. Трябва да прикоткат двете жени - те ако имат мозък ще изгонят Бъч, че е по-силен играч.

# 108
  • Там където е семейството ми
Снощи направо ми се доповръща от този Дренски.
"Ма мамо,ма тате,аз съм най силинят и ги застрашавам и затова ме отлъчиха"

Най силният глупости на търкалета.
Пък и така нагло и мазно лъжеше Сашо,че направо да ти се отще.Тои май хич не мисли,че даже и да ситгне до финала с тия лъжи дето ги мъдри всеки път,нищо няма да спечели.Никои няма да гласува за него.
Peace А майка му:Мамино юначе... hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImboОоооо да,как забравих,за тази реплика.Маминото юначе.

# 109
  • Berlin
абе изложи се дренски  с телефонния разговор, ама да му простим - сам ще почне да си говори още малко. Crazy
не ми се иска сашо да позабеждава, защото съм почти 100% сигурна, че няма успее 2ри път. а и никой няма да гласува за него на финала. то и за дренски не съм сигурна кой ще гласува, може би станка  newsm78 ..
а за довечера - мисля, че ще изгонят мъж, няма да са жените, защото не ги смятат за заплаха. поне има интрига - не знаем кой ще изгонят.. макар че ако дават как изгасят факлата, може да са пропуснали и да покажат примерно десния ръкав на изгонения  Mr. Green
гласувах за сашо и за бъч - така ми се иска Grinning

# 110
  • Там където е семейството ми
то и за дренски не съм сигурна кой ще гласува, може би станка  newsm78 ..
Станка,ще гласува за него,ама друг път, позорно скри храната,точно от нея,за благодарност тя какво ще гласува за него да е победител ли???Не мисля. NaughtyВъобще,с тази стратегия на Дренски,дето я е измислил,да лъже като циганка всеки дошъл на острова,никои няма да гласува за него. Crossing Arms

# 111
  • София
Не мога да разбера аз ли съм мнителна, но ми се стори, че жената на Сашо дойде със смучка на врата, което означава,че са се виждали и преди да се "видят"  официално за снимките.Видях я още като слизаше от лодката. newsm78

# 112
 :peace:Maлко off -току що четох едно интервю с Джина,в което казва че още сънувала змии и "мисии" и страдала от такъв вълчи апетит, Mr. Greenче откакто си е дошла-щом погледнела храна и не можела да и устои JoyЗа мъжете казва че в началото били страшни кавалери /подавали ръка,давали предимство на дамите/,но в процеса на играта така се "овълчвали" че по някое време вече ги приемали за абсолютно равни и зарязали всякакво кавалерство #2gunfireА закачки м/у някои прехвърчали но глада тотално затъпявал всякякви чувства и особено -за секс Joy
Друго,което ми се видя интересно беше за проблема с космите-нейните били тънки и изсветлявали на слънцето,но при други жени... ooooh!-особено при Светла-били черни и дебели,а тя по цял ден ги скубеле с нокти Twisted Evilщото и без това нямало какво да правят друго. Hug

# 113
Не мога да разбера аз ли съм мнителна, но ми се стори, че жената на Сашо дойде със смучка на врата, което означава,че са се виждали и преди да се "видят"  официално за снимките.Видях я още като слизаше от лодката. newsm78

И аз видях въпросното нещо, но после го показаха в близък план, не специално него де, а лицето ...
Беше някаква пъпка, която е станала рана - поне на мен така ми се видя ...

# 114
  • Бургас
Гласувах за Сашо, защото Дренски вече ми е много неприятен.
Изгонен ми се иска да бъде Бъч, но мисля, че ще е Миро.
Абе, само аз ли смятам, че Станислав спечели с измама.  newsm78
Направи малка купчинка, донесе огън с факлата и уж почна да стъква, ама постоянно държеше разпалените пръчки по-нагоре от необходимото, направо си запали въженцето с горящата клечка. За мен това беше поредната игра, спечелена нечестно и никой не се намеси    #Cussing out

# 115
  • София
И на мен ми се стори,че вдигаше пламъка към въжето. А как се уплаши,умрях си от кеф.Как се метна назад, само защото флага падна. Все едно го нападна змия.

# 116
Наистина игра нечестно Станислав, ама условията на играта го позволиха. Трябваше само да запалят огъня с факлата и да се отдръпнат на страни, а то ....
Лъчо пак се опитваше да хитрува, той пък директно с факлата опита да скъса въженцето ....

# 117
  • Berlin
ама тя станка как ще разбере, че дренски е крил храна преди да гласуват ? newsm78
на светла космите й се видяха скоро, имаше под мишниците доста черни.. нали някой беше казал, че им дават с нещо да ги махат?  newsm78 досега косми по жените не бях забелязвала аз.
на станислав пръчките в началото му бяха много нависоко, ама после поизгоряха и паднаха и той ги вдигаше да стоят нагоре, така ми се стори на мен, понеже не гледах внимателно, щото четох тук Mr. Green лъчко пак се опита нещо да шмекерува, водещия му се скара отново.

# 118
  • София
на светла космите й се видяха скоро, имаше под мишниците доста черни.. нали някой беше казал, че им дават с нещо да ги махат?  newsm78 досега косми по жените не бях забелязвала аз.

Ти пък Светла към жените ли я слагаш?

# 119
  • София
Е не така де. Светла е готина и си е жена.

Общи условия

Активация на акаунт