Сървайвър - 4 част

• 17 588
  • 437
  •   1
Отговори
# 120
Не мога да разбера аз ли съм мнителна, но ми се стори, че жената на Сашо дойде със смучка на врата, което означава,че са се виждали и преди да се "видят"  официално за снимките.Видях я още като слизаше от лодката. newsm78
    И ние с мъжа ми за това спорехме снощи.Аз не съм обърнала внимание но той казва че имала смучка още като слизала от лодката. Thinking

# 121
  • Berlin
сигурни ли сте? аз както казах, не гледах внимателно, но ми се сториха и 2мата много искрени и изненадани от срещата. пък и тук има мами, които познават сашо.. да не стане някоя беля! Wink

# 122
Аз пак да си кажа Wink
Той и моя мъж вика "Я смучка Simple Smile  Ама аз мисля че беше някаква голяма пъпка, която е станала на рана. Отивам да проверявам в сайтът на сървайвър Wink

# 123
  • Berlin
прочетох те аз теб Simple Smile ама никой друг не сподели твоята теория  Thinking

# 124
Не мога да го харесам тоя Сашо и това е  Naughty През цялото време вчера докато се целуваха и прегръщаха с жена ми си мислех "Леле,ако наистина не са си мили зъбите от 30-40дни ..." Sick

# 125
прочетох те аз теб Simple Smile ама никой друг не сподели твоята теория  Thinking
   Е какво прочети?сподели де! Shocked

# 126
  • Berlin
Той и моя мъж вика "Я смучка Simple Smile  Ама аз мисля че беше някаква голяма пъпка, която е станала на рана. Отивам да проверявам в сайтът на сървайвър Wink

ей това прочетох Stuck Out Tongue

.... си мислех "Леле,ако наистина не са си мили зъбите от 30-40дни ..." Sick
ей това и аз си го мислих и казах на моя приятел, че аз ако бях не знам дали щях да го целувам така... Sick

# 127
  • София
... и за дренски не съм сигурна кой ще гласува, може би станка... 

Я, вижте тук:
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=5&id=5625

# 128
  • Berlin
хммммммм.. и кво ся, дренски ше остане с пръст в устата, м? ама пък жорето нищо не казва за него в тва интервю. значи станка няма да гласува за дренски.  Thinking мии добре.. пак ще ми е интересно. признавам си нямам никакви очаквания за финала - така ще съм 100% изненадана ! Wink  Mr. Green

# 129
Вчера една приятелка ми разказа една отвратителна история-колежката й в събота била в известен столичен клуб и там - Дилян и Г. Костадинов. Дилян отишъл при момичето и почнал д я сваля. А тя си няма и на представа кой е той. Бъч я пита - ама ти бтв не гледаш ли, дават ме там в сървайвър и т.н. Питиета..., канил я на неговата маса, като типично в негов стил направо си е казал какво иска. След категоричния й отказ, той с Г. Костадинов най-нагло започнали да я снимат с джиесемите си - дупе, гърди...Голям отврат е този Бъч. Как ли го търпи жена му? А й отгоре на всичко тя ще ражда, ако не е й родила. Ужас!

# 130
Това на партенка ми прилича. Той е от провинцията. Там му е семейството, работата. Зъболекар е, чакат го пациенти. Няма причина да се мотае по софийските клубове.

# 131
МАлее много сте подозрителни за тая смучка:35:,но да си кажа ,че и на мен така ми се вдия,Но пьк не се знае дали е мучка,може да е родилен белег или някакьв друг такьв.

Този сьрвайвьр определено ми харесва повече от предния,игрите са ми много интересни.И честно казано си нямам фаворит и идея си нямам кой може да спечели. Обаче на Дренски подмолните игри не ми харесват и предполагам,че играчите от барбадос ще отбележат това вьв журито.

# 132
  • Бургас
Това на партенка ми прилича. Той е от провинцията. Там му е семейството, работата. Зъболекар е, чакат го пациенти. Няма причина да се мотае по софийските клубове.

Какъв зъболекар, какви пациенти  Shocked
Тъй като не е зъболекар, а е още студент (не е казано даже дали е по стоматология), в самото предаване го анонсират като футболен съдия.
А и зъболекар да беше, ако имаше пациенти, след като се показа в такава чудесна светлина, всеки нормален човек би избягал.

# 133

Какъв зъболекар, какви пациенти  Shocked
Тъй като не е зъболекар, а е още студент (не е казано даже дали е по стоматология), в самото предаване го анонсират като футболен съдия.
А и зъболекар да беше, ако имаше пациенти, след като се показа в такава чудесна светлина, всеки нормален човек би избягал.

Какъв зъболекар, к'ви пет лева?

Момичето има ли причина да лъже?

Даже спестих някои подробности. Толкова ми е противен.

# 134
  • София
Момичета има ли от къде да си дръпна вчерашната серия Rolling Eyes Не видях Станислав и жена му Confused

Общи условия

Активация на акаунт