Сървайвър - 4 част

• 17 607
  • 437
  •   1
Отговори
# 135
  • Berlin
няма я още.
на станислав жена му,де Wink

# 136
  • София
 Wink видях рекламата, сега Heart Eyes мерси Чак в Понеделник Rolling Eyes

# 137
Гледам анкетата,че доста са гласували за Миро,аз лично сьм довлна ,че го изгониха. С него и без него сякаш няма разлика.

# 138
  • София
Гледам анкетата,че доста са гласували за Миро,аз лично сьм довлна ,че го изгиниха. С него и без него сякащ няма разлика.

Peace

# 139
  • Сливен
Кой изгониха тази вечер?
Вече толкова ми е скучно, че дори нямам ищах да надникна в Нетерата.
От вашите кометари обаче гледам - нищо ново и сензационно няма май.
Пфу.

# 140
изгониха Миро

# 141
  • Сливен
То се очакваше. А с Дренски и Сашкото има ли движение?

# 142
То се очакваше. А с Дренски и Сашкото има ли движение?

ей сега започна по фокс лайф, ако ти се гледа

Иначе - Дренски победи пак

Мисля си, че и на Дренски приятелката ще доведат и... ще има обрат.

# 143
Mиро, ако четеш още тука какво викат каките по твой адрес  Mr. Green Браво момчето, добре излезе от играта, това със сълзите и сополите на другите играчи нещо тъпо се получи до сега  Rolling Eyes

# 144
  • София
Аз пък не разбирам по какъв случай им водят роднините? При всички Сървайвъри да получиш писмо или да се видиш с роднина трябва да си спечелил нещо, а тук го правят ей така, сеир да има.

# 145
  • Бургас
Аз пък съм много възмутена от наградата, която видях в анонсите за понеделник: разходка с яхта, с мис Доменикана 2007.   smile3515
Добре де, аз ако съм участничка в Сървайвър и спечеля състезанието, бих се чувствала супер прекарана с такава награда. Не знам Светла и Джина какво мислят по въпроса. Имам чувството, че от екипа на предаването всички са някакви пръчове, ала Бъч и това донякъде обяснява и подбора на учасниците.

пп. Дренски наистина ли има приятелка, до сега само мама и тати пращат послания на "юначето" и си мислех, че няма жена до себе си.

# 146
  • София
На Станислав жената ще се появи на острова.А мисля,че Дренски лъже за приятелката.Толкова време нищо не беше казал и сега изведнъж -хоп гадже. А нали в началото го спрягаха с Билянчето.

# 147
аз пък не мисля така, не е задължително всички награди да са материални
аз лично бих се радвала на такава награда - кога друг път ще ти се отдаде възможност да се возиш на яхта с Мис Доминикана, дори и жена да си
няма лошо
...
по повод роднините, и в американския вариант роднините са идвали ей така без да са играли участниците за награда
мисля си, че Станислав ще спечели разходката с яхта и това ще подлуди жена му, която явно е болна от ревност
...
Дренски отдавна го базикат, че скоро ще се жени, не е сега измислено

# 148
Това водене на съпругите е за да има атракция за нас зрителите разбира се. Mr. Green
А по отношение на наградите хубаво беше все пак да има някоя в която да им дадат и малко храна. ooooh!
А за изгонването на Миро то беше ясно.

# 149
Каква ли награда пък ще да е за Светла и Джина да ги разходят с яхта с мис Доминикана, от което следва да се предположи, че победителят ще е мъж  Joy

Общи условия

Активация на акаунт