Къде в Бургас (6) ...

• 42 791
  • 671
  •   1
Отговори
# 60
Запис, че отсъствах Mr. Green

# 61
  • Бургас
ох, ами аз от нашите съм много доволна, ама са Дайкин
офиса им е в стара кооперация на ъгъла на К.Методий и Републиканска

Това са "Гаранти" , те са дистрибутори и "Проклима" също, всъщност вторите така и не можаха да ми обяснят какви са точно.

За Мицубиши общото мнение, че са едни от най-безшумните.

За моето помещение, ще ми трябва 18-ка, но интересно че в Булклима бяха убедени, че и 12- ще ми свърши работа.

Цитат
Най-вече от значение е така наречени CPU

Не е ли COP, коеф. на отопление Wink

# 62
Ние сме с Панасоник 12 инвертер  малайзийска сглобка. Много съм доволна.
Това с каква мощност ще е климатика зависи от кубатурата на стаята, има ли изолация, каква е дограмата.
За златар препорачвъм този в Битовия комбинат, в една тема вече го препоръчах не си спомням на кого.

# 63
Момичета, снощи  мъжа ми подхвърли, че в х-л Бургас има кафе със зала до него и там правели разни детски празници. Мислите ли, че е подходящо за нашето парти?

# 64
# 65
Момичета, снощи  мъжа ми подхвърли, че в х-л Бургас има кафе със зала до него и там правели разни детски празници. Мислите ли, че е подходящо за нашето парти?
ами аз не съм ходила, но ако залата е отделно, най-вероятно ще я водят конферентна и ще искат за нея допълнително наем, може да се огледа и разпита
знам ли  newsm78
някой да е ходил там ?

# 66
Права си Амелия, няма начин да не искат наем за залата. Може би не е добра идея Peace

# 67
Катка, кажи подробности за ваксината, какво значи безплатно - самото боцкане или ваксината и тя е безплатна и от там ти я дават и слагат. Сори за тъпите въпроси, но не разбрах.
За партито с Дядо Коледа бройте мзе на линия, стига да сме здрави.
За златар, ако е за ремонти, препоръчвам тоя до банка Хеброс, но за друго не съм ползвала и не гарантирам за изработка.
Някой предложи Капитолията за партито с дядката, мисля че е добра идея Peace

# 68
  • По света и У нас
Миленика, права си .... по-скоро имах предвид BTU, а не CPU
ако все още не си намерила подходящ климатик, погледни тук:
http://klimatik-standart.com/what-we-need-to-know.html
въпреки, че има реклама на конкретна фирма, вътре ще откриеш и полезна информация въобще при избор на климатик  Peace

# 69
# 70
Катка, кажи подробности за ваксината, какво значи безплатно - самото боцкане или ваксината и тя е безплатна и от там ти я дават и слагат. Сори за тъпите въпроси, но не разбрах.
..............
Някой предложи Капитолията за партито с дядката, мисля че е добра идея Peace
Напълно безплатна е, там я слагат, но разбрах, че ваксинирали на групи, т.е. не когато отидеш. Явно трябва да се запише човека.  Peace

Ако е това до Етнографския и аз съм ок! Само да има вентилация, че като наизвадим тия ми ти цигари... ooooh!

# 71
ами аз не съм ходила, но ако залата е отделно, най-вероятно ще я водят конферентна и ще искат за нея допълнително наем, може да се огледа и разпита
знам ли  newsm78
някой да е ходил там ?

Майка ми е управител на ресторанта, има наем за залата, точно както каза Амелия, но не е чак толкова висок, всичко е въпрос на договорка Peace

# 72
Мерси Катка

# 73
  • Бургас
[
pre]
Здравейте и от мен в "новата тема"
По въпроса за климатиците препоръчвам Дайкин, някъде по-горе беше обяснено къде се намира офисът им. Ако някоя се интересува да направи проучване по телефона само за цени знам и стационарен и мобилен телефони на управителя. Климатиците са добри, тихи, добре е да са инверторни и имат функции за тишина на вътрешното и отделно на външното тяло. Успех!
[/pre] [/pre]

# 74
  • Бургас
Някъде някой попита за гражданската отговорност, от снощи вече има нови цени с около 30, 40 лв по-високи. Остава една последна възможност да се прави в една компания с вчерашна дата на старите цени и едновременно може да е с начална дата 01.01.2008 година. Това е като инфо.

Общи условия

Активация на акаунт