Къде в Бургас (6) ...

• 42 873
  • 671
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Момичета, снощи  мъжа ми подхвърли, че в х-л Бургас има кафе със зала до него и там правели разни детски празници. Мислите ли, че е подходящо за нашето парти?
ами аз не съм ходила, но ако залата е отделно, най-вероятно ще я водят конферентна и ще искат за нея допълнително наем, може да се огледа и разпита
знам ли  newsm78
някой да е ходил там ?

Майка ми е управител на ресторанта, има наем за залата, точно както каза Амелия, но не е чак толкова висок, всичко е въпрос на договорка Peace

А може ли ориентировъчно примерно да се каже колко ще бъде за нас  Simple Smile

И къде се намира този хотел  newsm78

# 76
Току що попитах, няма наем за залата, задължително меню- 9 лв на дете- сандвичи, сок и сладки.

# 77
Ами за родителите?
А пуши ли се вътре, алкохол сервират ли и т.н?

# 78
Ами за родителите?

Значи, в лоби-бара е на свободна консумация и се пуши, от там се отива в конферентната зала, където са децата.

# 79
Ами за родителите?

Залата била точно до кафето. Наоми да обясни PeaceНо ако наемем залата, а ние седим в кафето не трябва ли и аниматори да наемем newsm78

# 80
А каква е връзката м/у постите и тържеството, не може да се пие алкохол ли? newsm78
Ами то след 25.12 Коледата вече ще е минала  Confused
Ми то и по детските градини ги правят предварително тържествата.  Confused При положение, че 24-ти и 25-ти са понеделник и вториник, не виждам как ще стане, освен да го направите Новогодишно парти с дядо Мраз.  Simple Smile

Обяснявам - според църковното предание от Игнажден (20.12) до Бъдни вечер (Раждането на Христос) са дните на Богородичните родилни мъки - през тези дни не се работи, спазват се и други ограничения, най-малко пък са подходящото време да се събират майки и да празнуват.
Празникът Рождество (както и Великден) се празнува три дни - 25, 26 и 27 декември.
Т.нар. "Коледни празници" според църковния календар са дните от 25 до 31 декемри.

Ако е трудно да се разбере християнската логика, обяснете си го с човешката - няма такава от вас, която да е почнала да черпи за детето си 2-3 дни преди да го роди.

Същата порочна практика се прилага и по Великден - всякакви предприятия и колективи се събират да се почерпят за празника в последния работен ден - т.е. на Разпети петък !?

# 81
  • Бургас
Да сте виждали вече някъде /Метро,Бриколаж  newsm78/ малки изкуствени елхи ? Сега като се замислих ,нашата се счупи и я хвърлихме и нямаме елха за тази година.

# 82
  • Бургас
Не съм ходила скоро в Метро, но получих последния каталог (от 15.11.). Имаше страхотни елхи, изглеждаха като истински, поне на снимката.

# 83
  • Бургас
Еделвайс, чудесно е, че държиш на църковните традиции, напълно съм съгласна с написаното от теб, но, съгласи се, и Коледа и Великден, са на първо място семейни празници. Те са повод да се съберат всички в къщи, които през другите дни закъсняват от работа, бързат, хапват на крак и т.н. Аз лично не бих дошла на събиране, което е в някой от празничните дни.
Това е простата логика, по която тези, които не са семейство, но се чувстват достатъчно добре, когато са заедно, се събират по повод празника, няколко дни преди него.

# 84
  • Бургас
Днес видях, че са заредили изкуствени елхи и в Пикадили. Имаше всякакви размери!  Peace

# 85
 Ами аз не съм някаква примерна християнка и ще празнувам предварително. Simple SmileМисля, че и други са на моето мнение.
 Сега по същество.Значи, аз мисля, че ще е по-удачно родители и деца да са на едно място, моите въобще не ги виждам да стоят далеч от мен, особено малкия.Освен това мисля, че ще има малки бебчета, за тях какво?

# 86
и на мен ми се струва, че няма да се получи, ако децата са отделно, а и като я знам мойта ще виси само при мен и предполагам, че повечето деца са така. при което ми идва на ум за вторият етаж залата на Ултрата за РД - там хем ще можим да пушим. не знам колко е, но мисля че има някакъв наем, за който аз лично съм склонна да дам парички, щото дали ще давам 9лв за куверт или за наем, при мен няма значение, винаги мога да й поръчам един сок

# 87
Съгласна съм с вас. Децата трябва да са с нас Peace Нямам претенции за мястото, само да има добра вентилация.
Предколедно парти е най-добре, след това не знам дали ще имам възможност.

# 88
Миленика, йога има в Залата на СМК-то до 2-ра поликлиника.  Във вторник, четвъртък и петък в 19:45 ч. Инструкторката се казва Люба.

# 89
Момичета помагайте!
Днес по диета за вечеря имам агнешко. Откъде да купя в неделя?

Общи условия

Активация на акаунт