Къде в Бургас (6) ...

• 42 875
  • 671
  •   1
Отговори
# 90
някой знае ли къде боядисват кожени якета в Бургас

# 91
Миленика малко след дъжд качулка,но да кажа за гражданската.Комшийката онзи ден звъни по тела/тя е застраховател/ и казва днес е последният срок.От утре е с 40лв по-скъпо. Но можела със задна дата да попълни някакви документи,та направихме в последният момент.
Страшен красавец е твоят котан   Heart Eyes Ама нямам котка  Rolling Eyes
С климатици Осака сме навсякъде-и вкъщи  и в свеки.

За тържеството и ние сме За! Мисля че Ултрата ще стане на 2-рия етаж.Може да се ангажира едната зала за деца и мисля че е на свободна консумация.Ще питам една приятелка за повече инфо ако решите да сме там.  Wink

# 92
Момичета помагайте!
Днес по диета за вечеря имам агнешко. Откъде да купя в неделя?
намерих Peace

# 93
КатКа браво цял ден те мисля  Wink от къде?
първо ти писах за Краснодар,ама го изтрих после - сетих се че са до обяд, ако въобще работят / нали заключват пазара /

Ултрата - последно ходих там за РД да питам и искаха мин.6лв за куверт на дете. Мисля че и сега ще е така, но Рени щом имаш позната звънни й и после кажи

dimitroff_d - мисля че съм виждала подобен надпис на Хим.чистене на Ботева /това до сладкарница Роза/

# 94
КатКа браво цял ден те мисля  Wink от къде?
първо ти писах за Краснодар,ама го изтрих после - сетих се че са до обяд, ако въобще работят / нали заключват пазара /

Хахаха Hug мъжлето ме съжали и хукна към Краснодар, щото този път съм много сериозна и наистина слабея Laughing

Значи да кажа за залата в х-л Бургас, че можем да питаме дали няма да ни сложат маси вътре и там да ни сервират. Трябва да отида да видя най-накрая, за да разбера защо благоверният ми толкова ми го рекламира това място Wink

# 95
  • Бургас
Fresh Gale  в МЕТРО има изкуствени елхи , аз работя там и съм точно срещу тях , много ме радват , незнам какъв размер търсиш но има една мисля че беше около 1. 20 см и от 36 лв е намалена на 19 лв  и не само тя де , има доста на промоция в момента  Peace

Отдавна не съм писала във форума  Embarassed , но и аз искам да напиша че съм с две ръце за детско парти , ние бяхме миналата година и Петьо още си спомня за дядо Коледа и какво му е подарил , както доста други майче ще напиша дано да сме здрави само и сме на линия където и да е и когато и да е

# 96
  • Бургас
Благодаря на всички, който отговориха на безбройните ми въпроси  bouquet

По въпроса за климатиците препоръчвам Дайкин, някъде по-горе беше обяснено къде се намира офисът им.

Вносите ли, ли са? Да те помоля за координати?

някой знае ли къде боядисват кожени якета в Бургас

Има един кожар, на ул.Оборище, намира се точно с/у склада на "Ванеса". Моя обущар каза, че имал много хубави бои.

# 97
  • Бургас
Хелп плийз  Praynig Някой  може ли да ми каже къде могат да се намерят свестни дрехи за по-рубенсови мацки  Blush ? Евентуално по-спортни като модели,че ми писна от разните бабешки модели,които съм срещала досега. В момента  търся дънки и ми писна да ми вадят модели от времето на соца,но ще се радвам и на всичко друго,което би изскочило (стига да ми е и по джоба,че в момента е малко изтънял милият  Mr. Green )

# 98
  • Бургас
И аз да питам-откъде да си намеря официален тоалет,ама много официален-за бал!До сега не съм ходила на такова събитие и се чудя дали да потроша грешни пари за дълга рокля? Предстои ми и абитурентски бал на щерката на пролет,но като че ли няма да върви чак такъв тоалет?Евентуално да се сещата за такива дрехи под наем? Praynig

# 99
Хелп плийз  Praynig Някой  може ли да ми каже къде могат да се намерят свестни дрехи за по-рубенсови мацки  Blush ? Евентуално по-спортни като модели,че ми писна от разните бабешки модели,които съм срещала досега. В момента  търся дънки и ...............

Не знам колко "рубенсова" но по-големи дънки има в Кенвело под Стоматологията.

# 100
  • Бургас
Мерси за елхите,ще минем да видим и в Метро и Пикадили ,аз по принцип искам от най-малките за да я сложа на барплота ,ама в краен случай на земята ,а пък дано да оцелее  Mr. Green

Брадата и аз не знам какъм р-р търсиш,но е много трудно ,но съм си купувала от  Марксман ,един магазин за дънки в уличката на Св.софия ,но от отсрещната страна и надолу към Богориди  , също и около+/-  100 -тина лева са в Бианка и Тали Вейл най-големия р-р ,ако е ластичен модел.

Също и в Кенсол и Росита съм попадала на дънки ,понякога има остнали от големи р-ри,но са им специфични кройките и на мен определено не ми са стояли добре.

# 101
  • Бургас
проверете и в Рила стил-има и официални дрехи , а наскоро майка ми  успя да си намери там и дънки 52 размер
Николова ние също имаме шар-пей, от кой  пол е вашият красавец?

# 102
  • Бургас
Моя е младеж на 3 години-див и лош.Благодаря за идеята за Рила стил,ще обикалям.

# 103
  • Бургас
Хелп плийз  Praynig Някой  може ли да ми каже къде могат да се намерят свестни дрехи за по-рубенсови мацки  Blush ?

Мога, до колко лева ?

# 104
 Оооох, кога ще престане да вали най-накрая! smile3514 smile3511
 Трябва да ходя за подарък до центъра, и то с децата.
 Галка, от коя страна на Краставицата е този магазин за украси?

Общи условия

Активация на акаунт