Къде в Бургас (6) ...

• 42 886
  • 671
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Амчи де да знам точно,я  Laughing Ти давай координати ориентировъчно,а пък аз все нещо ако успея да си взема е файдица  Praynig
 Благодарности за отговорите дотук   bouquet (но не отказвам и още "тайни" явки,ако има)  Hug

# 106
  • Бургас

По въпроса за климатиците препоръчвам Дайкин, някъде по-горе беше обяснено къде се намира офисът им.

Вносите ли, ли са? Да те помоля за координати?
[/quote]

Дайкин имат нов офис зад Киров (на бул. Якимов).

# 107
Оооох, кога ще престане да вали най-накрая! smile3514 smile3511
 Трябва да ходя за подарък до центъра, и то с децата.
 Галка, от коя страна на Краставицата е този магазин за украси?
ако става въпрос за магазин Лалето, той се намира точно под краставицата от страната на демокрация, между 5ти и 6ти вход на блока, близо до магазин Шоу, ако го знаеш

# 108
  • Бургас
И аз да питам-откъде да си намеря официален тоалет,ама много официален-за бал!До сега не съм ходила на такова събитие и се чудя дали да потроша грешни пари за дълга рокля? Предстои ми и абитурентски бал на щерката на пролет,но като че ли няма да върви чак такъв тоалет?Евентуално да се сещата за такива дрехи под наем? Praynig
чак пък дълга рокля  Thinking бал е, не сватба  Wink
Николова, повери се на вкуса и желанието на "детето", нека тя ти подскаже как те иска  Peace

# 109
И аз да питам-откъде да си намеря официален тоалет,ама много официален-за бал!До сега не съм ходила на такова събитие и се чудя дали да потроша грешни пари за дълга рокля? Предстои ми и абитурентски бал на щерката на пролет,но като че ли няма да върви чак такъв тоалет?Евентуално да се сещата за такива дрехи под наем? Praynig
чак пък дълга рокля  Thinking бал е, не сватба  Wink
Николова, повери се на вкуса и желанието на "детето", нека тя ти подскаже как те иска  Peace

Не,не,тя не говори за абитуриентски бал,рано е още да ме побърква за рокли,пък дори и за нейната  Crazy

Тя ще ходи на бал в буквалния смисъл, извън БГ.  За това си търси нещо по-официално и се чуди къде да го открие.

# 110

Не,не,тя не говори за абитуриентски бал,рано е още да ме побърква за рокли,пък дори и за нейната  Crazy

Тя ще ходи на бал в буквалния смисъл, извън БГ.  За това си търси нещо по-официално и се чуди къде да го открие.

Ооо, това е друго. Зачудих се що пък иска да те конкурира на собствения ти бал Wink

В Пиргос стил на 2я или 3я етаж има магазин за много официални рокли Peace

# 111
  • Бургас
Благодаря за информацията,веднъж да спре да вали и тръгвам.

# 112
  • Бургас

По въпроса за климатиците препоръчвам Дайкин, някъде по-горе беше обяснено къде се намира офисът им.

[/quote]

Не видях къде по напред в темата е обяднено newsm78
Киров, Киров? Това от страна на Славейков ли е или Изгрев?

# 113
  • Бургас
bradata, магазина който ти е  обяснила Fresh Gale, но там нямат голям избор.

Скарана съм с имената на магазините, затова дано ме разбереш, като обяснявам:
Първия магазин от дясно на бингото с/у х-л България, цена 48лв.
Втория магазин от ляво на бингото, цени от 50лв на горе.
Под стоматологията от дясно, магазина за дънки, уф един голям  Whistling, цени от 50лв на горе.
В Бианка са по 100лв. и не са нещо особено.

# 114
  • България
Moмичета, подарявам 2 единични легла с пружини. Казвайте ако знаете някой на който му трябват, защото ще ги изхвърляме.

# 115
Mомичета благодаря за инфото
А относно официалните рокли - може да проверите и в магазините за булчински, там почти винаги предлагат и официални тоалети, а също и в магазина на Минон, на Г.Кирков, до Първо РПУ, виждала съм много красиви рокли в булчинските магазини и то НЕ бели

# 116
  • Бургас
   bouquet Предполагам, че ще успея да се ориентирам, пък ако си намеря нещо...ши черпя  Mr. Green

# 117
  • Бургас

Не видях къде по напред в темата е обяднено newsm78
Киров, Киров? Това от страна на Славейков ли е или Изгрев?
[/quote]
срещу Изгрев. Голям жълт магазин!  Crazy

# 118
Момичета виждали ли сте някъде дори и в Интернет плажни пързалки?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242566.new#new

# 119
 Aaa, Снежи, малкият ти да не е пожелал от Дядо Коледа подарък пързалка, а ти гледаш тънко да минеш? hahaha
 Надуваеми не съм виждала в интерес на истината, дори не мога да си представя как ще стои стабилна и как детето ще се качва по нея. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт