Къде в Бургас (6) ...

• 42 897
  • 671
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, имам спешно питане- от къде да купя пиано за пиано-бар? Дори и да не е от Бургас? Благодаря предварително!

# 121
Момичета виждали ли сте някъде дори и в Интернет плажни пързалки?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242566.new#new
аз съм виждала, ама са големи - не са за домашни условия

# 122
   Още един глас за "Tulip"(Лале-то) в Краставицата, наистина има разкошни аксесоари за Коледа Peace

# 123
Знаете ли къде има магазини за техника втора употреба. И по-точно къде са преместили този, който беше на Фердинандова от лявата страна(ако се движите в посока от Ботев към Мария Луиза)?

# 124
Amelia говорих с мамчето за Ултра.Каза че на нея са и взели капаро 20лв и на свободна консумация после  Wink
Но трябва да се говори на място пак,защото това става през юни м.

# 125
 А колко голяма е залата на Ултрата, в смисъл ще ни събере ли?30 заявили да присъстат има засега, плюс децата и другия родител ставаме малка сватба. Laughing

# 126
А колко голяма е залата на Ултрата, в смисъл ще ни събере ли?30 заявили да присъстат има засега, плюс децата и другия родител ставаме малка сватба. Laughing
Нещата май залитат към ресторант Grinning

# 127
  • Бургас
Знаете ли къде има магазини за техника втора употреба. ........

Точно на ъгъла на Оборище и Гурко.

# 128
Мисля че не е чак толкова голяма  Thinking

# 129
къде в бургас има по-голям магазин, където може да влезеш и да си с количката с бебето?
днес ми направиха забележка повече да не влизам с количката в магаизин Болеро на Вардар. аз разбира се няма да стъпя повече там въобще, но много се издразних. ей там си оставяли количките майките, а като я питах там някой гледа ли ги - ми не, те там си ги оставяли, до багажите. ми моето бебе не е багаж. то даже и за багажите са взети някакви мерки за сигурност, пък аз бебето си да оставя като кученце, за да харча пари в магазина им  Close 

# 130
 Е в Пикадили и Била може.
 И в нашия също,ама той не е голям и няма ядене. Laughing

# 131
  • Бургас
Аз в Болеро влизам с количка. Става дума за магазина в Зорница. Хем количката ми е доста голяма - комбинирана.
Напоследък ползвам колело- триколка. и с него ме пускат  Peace

# 132
Е в Пикадили и Била може.
 И в нашия също,ама той не е голям и няма ядене. Laughing
а сигурна ли , че разрешават? защото то и в болерото има място - те си имат колички за пазаруване, ама явно така са решили:?

# 133
за Билла аз съм сигурна, че разрешават, нали мъжа ми беше до вчера там управител, но за Пикадили не знам. Аз намирам за много практично, като пазарувам в такива магазини да слагам Деница в пазарската количка. Тя си умира от щастие и се смята за голяма, защото пазарува заедно с мен. Взима ми продуктите от ръцете и ги хвърля в количката. От 6м възраст все се вози в пазарски колички. Но се е случвало да отида до Билла и с детската количка и ако не можеше да се влиза, убедена съм че Иван нямаше да направи изключение за мен.

# 134
С количката аз съм пазарувала и в Биллите много пъти, в Европата и в по-малките квартални магазинчета също без проблем
Само в Метро са ми правили проблем.
Болерото -  нещо са се отворили много, ми да си гледат работата. Я не им се ядосвай

Общи условия

Активация на акаунт