Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 5 ....

• 14 565
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • По света и У нас
Много сте бързи  Whistling, бубичко ти с номера, а RAVIA вече и с информацията .... сега очакваме само снимки  Peace Мен цената ми се струва добре  Thinking и дори да намерим нещо на Коледен базар тук не мисля, че ще е кой знае колко по-различно като цена  newsm78, вие как мислите  Thinking

Иначе днес успях да се видя с попи и вече паричките са в мен. Така че в касичката вече имаме: 296,86 лв.  newsm44
Успях междувременно да се запозная и с Приятно Проста  Hug

За памперсите, тогава за момента сме на изчакваме  Peace
GJK, за инфо на брат ти: фирмата се казва Бебе Вики и се намира в кв.Обеля/след метростанцията/, ул.2ра №22а, в началото на къщите .... ето и тел. за контакт: 9345490, а това е мобилният на служителката с която съм разговаряла: 0888589461. Тъй като цената е специална, т.е. дават я конкретно на ДБМ, Домове, за дарения и т.н., нека предварително се обади и каже, че съм говорила с тях /Людмила Стоянова от Бургас/ и са ми потвърдили цена 0,07 лв. за бройка, памперсите се водят ІІІто качество, за да могат да му подготвят памперсите /ако има възможност да спомене, че ни трябват за по-малки дечица/, въпреки че те накуп ги слагат и не ги сортират много-много .... До колкото си спомням работят от понеделник до петък до 17:30 ч.  Peace
Паричките са в мен, така че стига той да има възможност да ги вземе да каже и ще ти дам да му пратиш или аз директно ще пратя  Peace ... Предполагам, че като за начало ще поръчаме 1000 бр., то и без това по-малко не може .... а и са си обемисти за транспортиране  ooooh!

Относно Центъра при мен вече има дрешки от 2 мами, утре ще мина през попи да взема още .... Asya_ ако ти е удобно може да мина през теб и твойте да взема, така че следобеда да ги доставя в Центъра  Peace

Относно другите дрехи за по-големите, както писахме по-рано с идея за Искра или Кошарица .... днес разбрах че в Кошарица имат предостатъчно и към момента нямат нужда ... ще се опитам отново да се свържа с Искра и да разбера как е там положението  Thinking

# 121
  • на правилното място, в точното време

От последната снимка е само една обувка, но има такива единични,които пък са на 16-18 лева.Като съвпада номера,мисля,че е добре. Нали не трябва да са еднакви. newsm78
Първото са мъжки обувки по 24-25 лв,а втората са дамски. Това са примерни модели обувки.В петък ще проверя и на големия пазар, макар,че там може и да е по-евтино,но искат да пазаруваш на стекове, а в случая е невъзможно.Ще го видя на място.Остава да кажете такъв тип обувки ли търсим? Peace

# 122
 lucyl30, дрехите можеш още утре да ги вземеш, но пантофките и обувките ще са при мен след 2-3 дена(сега са на склад в Поморие Wink).Ако имаш път насам другата седмица мога да ти дам всичко на куп, ако ли не по-добре е наистина да минеш ако имаш възможност, че поне дрешки да си има детенцето.
Ще ти пиша телефона си на лични Peace

# 123
Равия   Hug Hug Hug за добрате работа. Но до колкото знам Шабан е казал, че ще даде 500-600лв. Сега остава да се консултираме с него, дали да търсим по евтин вариант обувки - не зимни, или ще се съгласи на варианта да вземе само за част от децата. Все пак каквото той си реши. Ще му предложа и двата варианта. А в Бата са съгласни и на 10 бройки даже, поне за част от децата, толкова са го окъсали, а и се надяват и други спонсори да се появят.

# 124
сега се сетих да допълня, че децата са с увреждания и е добре обувките да са без връзки, просто бях забравила да кажа

# 125
  • По света и У нас
bubi4ko - до колкото разбирам ти поддържаш връзка с Шабан, това е чудесно  Hug Ако обувките са прилично качество, по-добре може би да не гоним възможно най-евтината цена, че тогава качеството не се знае какво ще е  ooooh!, а според мен е важно ако има възможност и част от бройките да се осигурят, то поне децата да изкарат с тях тази зима със сигурност  Peace От снимките се вижда, че има обувки и без връзки, все пак добре че спомена, че на мен въобще не ми мина през ума  ooooh!

Asya_   - благодаря ти за координатите   bouquet утре ще мина със сигурност  Peace, ще се постарая да е преди обяд  Peace .... за да мога да занеса нещичко към Центъра и да ги раздадат на дечицата още тези дни  Peace .... а за останалите неща, ще гледам да намина към Центъра отново и следващата седмица   Peace

Момичета, докато чакаме инфо за дечица с медицински проблеми от Средец, можем да помогнем веднага с нещо конкретно за 2 от дечицата в списъка даден ни от Центъра :
- момченцето на 1 г., което има нужда от детска кошара: тъй като изглежда никой от нас към момента няма излишна кошара на разположение  Thinking, може да видим дали не се продава нещо сносно на прилична цена в Оказиона в Изгрев или в Ало Бургас, дори в Продавалника питах за една /но е чак в Пловдив  ooooh!/:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=117560
- момченцето на 2 г., което има нужда от спално чувалче /предполагам ватирано за зимата  Simple Smile/ .... днес купих за моя доста голямо такова от Штъркела за 19,50 лв. /но беше последното  ooooh!/ ....
а ето и една фирма само че е Софийска, която предлага към момента с отстъпка, 2ри размер за 24-48 месеца, зимно с вата на цена 20 лв. Peace
http://www.mariadesign-bg.eu/collections-bebe-sarnichka-shampans … ecru-promocia.htm
Какво мислите  Thinking, паричките ги имаме само дружно трябва да решим  Peace

# 126
Аз вчера ходих до Центъра за социални услуги зад Вардар и занесох на Роси една торба с дрешки. Тези дни пак трябва да отида за да занеса другата. Роси май е трудно откриваема, защото аз звънях доста пъти преди да я улуча и тя все беше в движение, а тя спомена , че и друга майка е идвала - Мария ако не се лъжа се казвала, но не са се видели. Да кажа , че е желателно дрешките да са описани, защото ги записват в една тетрадка. Питах и за другите дечица , но Роси каза, че ще прати списъка на Люси.
 По въпроса за обувките , мога да попитам един познат, който има магазинче в Поморие, но мисля, че продава китайски обувки от типа на тези в Евтинийко, но мога да проверя какви са цените. Нали за детски обувки става въпрос?  newsm78Горе-долу каква номерация?

# 127
  • на правилното място, в точното време
Момичета, имам една молба-да решите какво да взема,ако ще се пазарува от тук ,за да мога в събота най -късно да взема нещата и да ги изпратя.После ме чакат тържества, базар и определено няма да мога да направя нищо до празниците. Ако не се купуват всички нови обувки, е добре да се знае от кои номера колко да се вземат.Аз имам 1-2 чифта употребявани,които също мога да ви пусна. Peace Чакам ви! Hug
Извинявам се за поста,пълен с правописни грешки, Embarassed дано сте ме разбрали
 P.S. Сега се сещам- в Продавалника нали има тема за нуждаещи се майчета-дали да пусна там темата за обувките? Нека първо стане ясно колко нови ще се купуват и тогава.

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 09:19 от RAVIA

# 128
Попитах моя познат за обувките, каза че при него цените варират от около 20лв, но може да вземе обувки на изкупни цени , което значи -30%. Проблема е , че са на кашони и обикновено в кашон има 1чифт-36н, 2ч-37н, 3ч-38н, 2-39н и по 1 -40н и 41н . И мъжките са така. Обаче  магазинчето му е в Поморие и трябва там да се отиде за да се видят моделите.
И да допълня, че този познат зарежда магазинчето си от Илиенци и от Димитровград и тези дни ще ходи до Димитровград.

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 15:12 от krasi72

# 129
Привет на всички.
Познавам майки които могат да дарят дрешки.Как да се свържя с вас.

# 130
  • По света и У нас
krasi72 - браво на теб   bouquet, както и на мама Мария   bouquet
И аз не съм се свързала все още с Роси, но все се надявам, че ще е на линия по късно днес следобед да мина да й оставя дрешките  Hug
За дрешките ще гледам тогава предварително да ги опиша  Peace
Списък с други дечица все още не съм получавала  Sad, но ако го получа непременно ще го пусна във Форума  Peace

RAVIAHug за усилията

Времето напредна значително, но може би Шабан трябва да направи крайния избор  newsm78, нали той се явява всъщност основния дарител  Hug Не че възможностите са много RAVIA /Димитровград/, krasi72/Помворие/ и евентуално някой базар в Бургас /напр.в Операта  Thinking/

Ianina - ако се регистрираш във Форума, на ЛС ще ти пратя мобилния си или мога да те насоча към майче, което се намира в твоя район да се видите за дрешките  Peace

А нищо не казвате за идеята ми за кошара и спално чувалче  newsm78 , според мен те също биха били един чудесен Коледен подарък   Hug

# 131
спално чувалче мога да дам, но е бяло с розовко, иначе е чистак ново, ватирано, мекичко. За кошарка, до два-три дни ще ти кажа намерила ли съм.

# 132
обувки за с.Бата и аз мога да дам, довечера ще ревизирам и утре ще се отчета. размера ще е 39-40 за момичета и 42 за момчета, поне два чифта ще мога да скалъпя

# 133
  • По света и У нас
спално чувалче мога да дам, но е бяло с розовко, иначе е чистак ново, ватирано, мекичко. За кошарка, до два-три дни ще ти кажа намерила ли съм.

ОК за чувалчето, но ще стане ли за детенце. Момченцето е на 2 г. и ще му трябва най-големия размер   Thinking
А за кошарката тогава ще чакаме инфо  Hug

С няколко чифта обувки и аз бих могла да се отчета, но няма да са много зимни  Rolling Eyes

# 134
Момичета току-що се свързах с дома в с. Искра! Доколкото разбрах там са 49 деца в момента от 5г до 20-21г. 
Казаха ми, че от дрехи 2-ра употреба определено биха били доволни! Памперси също за трудноподвижните деца!

Така, че ако все още стоят чувалите с дрехи за Бата можем да ги занесем там!

Общи условия

Активация на акаунт