Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 5 ....

• 14 572
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Моми4ета имам приготвени дре6ки за бебе и няколко много малко употребявани 6и6ета,дре6ки за по голямо моми4енце и 3 4ифта маратонки много запазени. smile3525

# 106
  • на правилното място, в точното време
Ще проверя - и през седмицата, но и в петък на големия пазар. Само трябва да знам размерите и ще докладвам. Peace

# 107
  • По света и У нас
Приятно проста - добре дошла  Hug

mamanagabi75 - с теб вече се разбрахме на скайпа  Wink, утре ще мина да взема нещата  Peace

RAVIA - тогава чакаме от бубичко размерите  Peace

# 108
да размерите ще дам утре, че днес ми се обадиха от дома, но нямаше как да пиша

# 109
  bouquet  Hug Шабан  Hug  bouquet
Страхотна идея е това за обувките, още повече, че подаръци-играчки ще има  Peace
Абсолютно подкрепям!!!
Аз днес имах много работа и утре заминавам в командировка. Ако имам възможност ще се включа от някъде Naughty
В петък съм на линия  Peace

# 110
люси прати ми твоя номер на лични, че съм го загубила! искам да помогна за едно от изброените дечица - момченцето на 1г! ако можеш пиши ми до 2 дни, че в края на седмицата заминавам в провинцията и ще се върна след празниците!

# 111
попи, lucyl30 PeaceИмам ви доверие!Съжалявам ако съм засегнала някой Hug

Аз също успях да заделя  дрехи за момченцето на една годинка.За съжаление са малко, защото си отглеждам мома и малко от дрешките й стават за момченце SadПриготвила съм също един чифт обувки и пантофки.
На кой да ги предам?

# 112
  • Бургас
здравейте и от мен   bouquet
къде съм бляла, че не съм ви открила до сега  newsm78
аз мога да приготвя обувчици за 2г момченце, имам ботушки и обувчици от баткото.
на кого да ги дам, или да се обадя на Роси  newsm78

# 113
  • По света и У нас
ОК bubi4ko, тогава ни остава само да чакаме  Grinning

Приятна командировка Ками и те очакваме отново на линия в петък  Hug

zajka - пратих ти номера  на ЛС  Peace

zajka, Asya_, didavas - относно дрешките, има няколко възможности, ако сте наблизко до Вардар и ви е удобно, може направо да се свържете с Роси от Центъра .... Иначе аз съм на разположение и съм с возило   car003 днес /вторник/ и утре .... Дори утре /сряда/ съм запланирала да мина през центъра и да им пооставя малко дрешки  Peace, така че не ми пречи и вашите да отнеса  Hug
Ако нямате толкова бързо готовност, може да се чуем на по-късен етап или ако ви е по-удобно с Amelia в центъра или попи в Славейков  Peace

Asya_ - не се притеснявай  Hug, всичко е ОК от моя страна  Peace Напълно разбираемо е, като се работи с парички и особено чужди, всичко трябва да е много точно описано  Peace и правилно изразходвано  Peace Не случайно се опитваме да постигнем някакво общо решение за какво точно да изразходим паричките  Hug

Момичета, а в крайна сметка, мислите ли че е удачно да поръчваме памперси за Центъра към момента или  newsm78 може би по-нататък  Thinking

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 01:00 от lucyl30

# 114
Люси, чухме се с Роси! в момента нямаше възможност да говори и обеща да ми се обади следобяд и да ми даде по-пълна информация за детето!

# 115
За памперсите нали някой беше казал, че роднина ще се прибира по коледа от СФ и може да ги донесе, но не помня кой newsm78, мисля обаче че е удачен този вариант.
Имаме си размери на обувките:
Младежи
№38-1бр
№39-3бр
№40-1бр
№41-1бр
№42-7бр
№43-8бр
№45-2бр
Девойки
№34-1бр
№35-2бр
№37-4бр
№38-6бр
№39-6бр
Сега остава само да намерим нещо хубаво и на сносна цена
Нищо не казвате дали има някъде из града коледни базари

# 116
 Сега уточнявам,става дума за зимни обувки. Ботуши,полуботушки или за който номер каквото се намери. Преди около месец търсих за Галя обувки - 39 или 40 номер- ботуши- нейните бяха 28 лв,но имаше ботуши за по 20 лв. Говоря за дамски обувки. Детските са и те в този порядък. Ще проверя за мъжките. А окончателно ще кажа цени в петък. Но ме ориентирайте за ботуши или просто зимни обувки става дума.

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 13:41 от RAVIA

# 117
  • Бургас
За памперсите нали някой беше казал, че роднина ще се прибира по коледа от СФ и може да ги донесе, но не помня кой newsm78, мисля обаче че е удачен този вариант.
Аз съм човека с роднините  hahaha
Само да решим до края на седмицата, за да организирам брат ми и да му пратя парички, ако трябва  Peace

# 118
Люси, чухме се е Роси и се разбрахме! Мерси за инфото!

# 119
Проверих: има дамски обувки 25 лв,лелчето каза че може да ги даде и на 24, за момчета имаше обувки по 20-22 лв, но големите номера са по 30 лв.Снимах някои от тях, но ще кача довечера снимките.

Общи условия

Активация на акаунт