Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 5 ....

• 14 576
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
тъй като си контактуваме често с esdim съм останала с впечатление, че господина държи на играчките, при това по скоро на личен подарък за всяко дете. но ако искате все пак Люси да му пише за другите предложения

# 91
  • По света и У нас
Момичета, вчера успях най-накрая да се свържа с Дома в Средец .... след като няколко дни телефоните непрекъснато даваха свободно, присетих се  newsm78 че може би са сменени и така се оказа  #Cussing out, но докато ги намеря пак  ooooh! ... Сега всъщност имат само един активен номер, този на Директорката 05551 3082 .... ако на някой му се наложи да звънне  Wink

Ето и какво успях да разбера:

- медицинската сестра ще се върне от болничен на 17ти, тогава веднага ще гледам да говоря с нея за дечицата  Peace
- официално ще имат тържество   bigdance2 в Дома на 19ти от 10 ч., тогава ще дойде и Дядо Коледа от Общината  Peace
- Подаръците и почерпката са обещани от някаква дама, която има магазин в Средец и досега редовно им е помагала .... дали са й вече списък с желанията на децата, все пак се разбрахме с Директорката да се чуем следващата сряда, ако има нещо което жената не е успяла да осигури, ние да помогнем  Hug
- относно нашето тържество .... когато си решим, към момента нямат заявено друго тържество освен посоченото по-горе, иначе към момента в Дома има настанени 56 дечица: 29 момчета и 27 момичета

# 92
  • на правилното място, в точното време
Момичета,до къде стигнахте със събирането на дрешките. Казвайте да пращам, че малко се затрупах, а ми трябва пространство,че чакам подаръци.
bubi4ko, newsm59 nbirthday! Здраве и много любов в дома ти! smile3525

# 93
  • По света и У нас
RAVIA - със събирането на дрешки сме още в началото  ooooh! така че ако може да помогнеш с каквото можеш ще е пак добре дошло  Hug

bubi4ko - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерици/
Много усмиви и добро настроение, още повече ентусиазъм за добри дела  Hug Дано весело да сте си изкарали вчера ....

# 94
  • на правилното място, в точното време
Люси,ще поогледам списъка пак и ще събера разни неща. Ще гледам да ги пратя тази седмица. Peace

# 95
Aз събрах за сега две торби с дрешки, едната за около 1годишно дете ( ританки, бодита, гащеризончета, жилетчици,няколко употребявани шишета, 1 кутия Frizolac 1, чорапки), и една торба за около 4-5 годишно дете( блузки, панталончета, тениски, потничета, 2 анцунга, обувчици (28н), мататонки, чехлички). Не съм ги описвала , това горе долу се сетих. Смятам да ги занеса тия дни до Центъра зад Вардар.

# 96
Сега ще разгледамм списъка и ако мога да съм полезна, ще се включа

# 97
Да попитам, на кого да пратя малко обувки за големите момичета? Дайте ми някакъв адрес моля

# 98
  • По света и У нас
RAVIA - предварително   bouquet  Hug от името на дечицата

krasi72 - супер   bouquet Ако имаш възможност преди да отидеш, звънни на Роси Михайлова /530405/, до колкото разбрах тя отговоря конкретно за тези случаи и тя като цяло е в течение и на списъка, който ни е дала  Peace Ако успееш да се видиш с нея, питая я и за другите дечица за които беше обещала, както и междувременно дали не се е появило още нещо, от което конкретно да имат нужда  Hug

Dencho - предварително   bouquet
пращам ти адреса си на ЛС  Peace

# 99
Момичета, малката ми бръкна в окото с молив и сега съм като пират. Само да ми мине малко и ще ви пратя колетче

# 100
Dencho , Shocked дано не е наранено окото сериозно и да  се оправиш бързо.

[krasi72 - супер   bouquet Ако имаш възможност преди да отидеш, звънни на Роси Михайлова /530405/, до колкото разбрах тя отговоря конкретно за тези случаи и тя като цяло е в течение и на списъка, който ни е дала  Peace Ако успееш да се видиш с нея, питая я и за другите дечица за които беше обещала, както и междувременно дали не се е появило още нещо, от което конкретно да имат нужда  Hug

lucyl30, имаш предвид да попитам за останалите нуждаещи се дечица за да допълним списъка ли? Аз сигурно на два пъти ще ходя, защото с количката няма как да занеса двете торби. А в списъка за нуждите на децата в Средец виждам, че пише анцунзи. Аз съм отделила 2 , носени са, но запазени , та се чудя дали да не ги оставя за  там. newsm78

# 101
  • По света и У нас
Dencho - дано бързо се оправиш  Hug

krasi72
  - анцузите може и да ги запазиш  Peace А относно нуждаещите се дечица, Роси Михайлова ми беше споменала, че има и други освен тези 5, но чака информация от колежката си .... просто я подсети, ако има възможност нека направо ти даде информацията или ми я пусне в скоро време на пощата .... така или иначе Коледните празници наближават и ще бъде чудесно ако имаме възможност да помогнем на повечко дечица  Hug

# 102
Момичета, сега се чух в кюто с esdim и тя ми каза ,че Шабан се е разколебал за коледни играчки за децата в Средец, тъй като е прочел, че някаква жена ще им изпълни желанията. След консултация с него, той реши да купи обувки за децата в Бата, от които перманентно имат нужда. Обаче се иска от нас да организираме нещата, та да са при тях обувките до Коледа. Аз току що се обадих в Бата за размери и до края на деня ще ги имаме. Остава да намерим евтини обувки и той да преведе паричките, най-вероятно на Камито. Така че, ако сте видели някъде евтини обувки казвайте. А ако и Равия има възможност да провери цените в Димитровград, ще е чудесно. Аз се чудя, няма ли сега някакви коледни базари, тъй като за бала им бяхме взели обувки от един Базар на производителите на мн добра цена. Ако имате идеики казвайте.

# 103
  • По света и У нас
Добре тогава, какво ще правим със Средец  newsm78 Освен остава да очакваме и да видим каква информация за медицинските проблеми ще можем да получим и дали въобще ще успеем да помогнем до Нова Година  Thinking Някакви други идеи, защото като гледам за момента тържеството отпада  newsm78 Аз все пак ще се чуя с Директорката в сряда  Peace

Относно Бата, тогава да се надяваме, че RAVIA отново ще може да ни е полезна откъм информация  Hug
Иначе може да погледнем и в Евтинийко  newsm78, а относно базарите, видях вчера да спретват един на Тройката, но там ме съмнява, че ще продават обувки  Thinking, а имаше обява във Фактора и за базар в Операта - но кога ще го откриват не знам  Thinking Другият вариант е да се опитаме да се свържем директно с производител  Peace, нооооо трябва все пак предварително от някъде да сме видяли моделите  Thinking, ето тук има доста информация, стига някой да има време да рови по обстойно  ooooh!:
http://obuvki.start.bg/

# 104
Не знам къде съм бляла до сега, бройте ме и мен, с каквото мога, ще помагам.

Общи условия

Активация на акаунт