Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 5 ....

• 14 367
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Събрах малко дрехи и обувки. Люси как да ти ги дам?

# 181
За кошарата:

Във вестник "Ало Бургас" имаше публикувана обява за продажба на преносима кошара. Обадих се, кошатата е в чудесно състояние, сгъваема, на две нива, с повивалник, матраче, и е само 60 лв. Ако сте съгласни, направо да я взимаме?  Уговорих се с момичето до довечера да й се обадя и да й кажа дали ще я купим.

Другто удобство е ,че няма да се налага да се занимваме с пренасяне на тежко - сгъната, кошарата е колкото голям спортен сак- тези, които ивмат такава(в т. число и аз Laughing) знаят, колко е удобна  Peace

Казвайте, какво да правим? Да изчакаме ли  да видим цените по оказионите?  Мисля, че цената е добра, но все пак не мога да реша еднолично.

Люси, и при мен на работа има още пет торби, размери като за възрастни- идеални за с. Искра. Във вторник ще се чуем за да се уточним как да ти ги дам.

# 182
RAVIA - чудесна си както винаги  Hug
Благодарности за това, което правиш и за това че ни съдействаш
Ангажимента за обувките ще отпадне на този етап, тъй като на такива цени май ще се сдобием направо в Бургас.
Аз в събота успях да се свържа със собственика на Евтенийко /откъдето бяхме купили за децата в Средец чехлички/. Обясних му случая, пазарихме се и договорихме се за 14лв дамски и 17лв мъжки боти.
Тъй като бях на работа, esdim отиде на място да ги види   bouquet - одобрихме по-топлите и с по-дебелите подметки. Оставен е списъка за окомплектоване на чифтовете и те са готови.
Междувременно Шабан пристигна вече в България. Най-вероятно утре ще се свържем с него и ще го заведем в склада да купи обувките

това е за сега

# 183
ами аз нямам нищо против за кошарата, ако си я видяла наистина че е ок, но ми се иска първо да проверим и другите възможности. аз имам на кюто оказиона, но в момента са офлайн и ще ги дебна по късно ако се появат, да ги питам. но ще е от полза да сме поогледали добре "стоката"

# 184
Аз мисля, че цената на кошарата е добра. Ние имаме такава и е много  удобна. Не, че дребната много спи в нея, нощем предимно при нас спи
Вариянта обувките да се вземат от едно място е май по-удачен, защото Шабан искаше да са фактурирани, а ако се купуват от различни места, що писане на фактури ще падне.

# 185
  • на правилното място, в точното време
 Hug Оооооооооох,голямо благодарско! Опрледелето ми олекна. Щях да свърша работата, така или иначе аз си предлагам услугите сама, но сега много благодаря,че ме отменихте!  bowuu
 А за снимките- линка е за всички снимки на фондацията.
 Ще опитам до края на седмицата да се включа с моите неща.

# 186
МОМИЧЕТА,
ТОКУ ЩО ПРИЕХ ОБУВКИТЕ ОТ ШАБАН

Но довечера ще ги разгледам, че са опаковани
Според касовата бележка са дамски 19чифта  * 14.00лв. и мъжки 23чифта * 17.00лв.. Обща стойност 585лв.
Шабан остави и 150 лв., ако се наложи да подменяме или допълваме... каквото сметнем за необходимо. За съжаление той няма да има възможност да дойде с нас, разбрах че ще пътува и му е натоваряна програмата

bouquet БЛАГОДАРЯ ТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ШАБАН   Hug
Ако се отвори възможност, заповядай с нас в Бата

# 187
Цитат
Djina в началото на тази година ,когато бяхме само 2-3 момичета в групата ни,решихме да пуснем обяви в детските ни градини,занесохме напечатани призиви/ да се закачат на таблата при шкафчетата във всяка група/ към майките ,ако имат омалели обувчици,сандалки,пантовки да ни ги дадат за децата от.....Бях приятно изненадана от отзивчивостта и количеството събрани обувки и дрешки,че и играчки!Бях написала срок до който да се носят при госпожите...разбира се с предварителното съгласие и съгласуване с директорките.Може и в яслите да се пуснат подобни призиви....предлагам ти един вариянт за бързо събиране на необходимите обувки.

Tова е цитат от форума на мамите в Пловдив, ... мисля  newsm78 и е добра идея за събиране на помощи. Правили ли сте това в Бургас? Ако не сте и искате да пробваме аз си предлагам услугите Simple Smile

# 188
  • Бургас
Браво на човека  newsm10

Благодарности за щедрия жест   bouquet

# 189
Моите поздравления и благодарности за ШАБАН.   Hug БОГ ДА ДАДЕ ЗДРАВЕ НА ТЕБ И НА СЕМЕЙСТВОТО ТИ.

# 190
  • По света и У нас
Шабан - специални благодарност  за жеста smile3525
Надяваме се и занапред да не забравяш децата в нужда  Hug, иначе сме насреща ако имаш нужда от помощ в това отношение  Hug.... Както обещах по телефона, ще снимаме обувките, както и свидетелството за дарение /след като го направим/ и ще ти пуснем линк да ги видиш  Peace

Ками - благодарско за инфото   bouquet ... Очакваме снимки  Grinning

RAVIA - благодарности за усилията   bouquet Както винаги си много точна и ще разчитаме на теб тепърва   Hug ... За дрехите и обувките, когато успееш .... само пусни едно съобщение като ги пратиш  Hug
Впрочем от албумчето със снимки не успях нищо да видя, иска ми потребителско име и парола  newsm78

ellyst - браво   bouquet Много си експедитивна .... Аз като цяло нямам нищо против за сгъваемата, единствено ме притеснява факта, че може би много дълго време няма да се ползва  Thinking ... но дай боже хората да са си стъпилили на краката и да успеят да купят по нататък на детенце по-голяма и по-хубава  Hug
Относно дрехите/обувките за Искра - утре ще се чуем да видя как ще сваря да огрея навсякъде  ooooh! Mr. Green

Asya_ - дали успя да провериш в Оказиона ... ако ли не ... аз да се постарая да мина  Thinking

bubi4ko
- намерих телефона на Оказиона и ще се опитам да се свържа, ако не успея, а ти имаш някакъв резултат - драсни два реда  Peace

krasi72 - предполагам говориш за дрехи и обувки за големи, т.е. за Искра ... утре ще мога да мина да ги взема ... само моля  Praynig ми пусни на ЛС - телефон и адрес  Peace

Ianina - това което си пуснала като инфо е чудесна идея   bouquet Аз по-рано също бях чела, но в Пазарджишката Тема .... единствено ме притеснява факта, че не сме някаква организация /и не знам хората до колко биха ни имали доверие .... другата възможност е да излезем от името на Центъра, съответно с тяхно разрешение  Peace или може би директно да дадем идея на Центъра  Thinking, така или иначе до тях трябва да стигнат нещата  Peace/ ... а също ще е необходимо да привлечем помощта на Учителките /с разрешението на Директорите предполагам  newsm78/ ... Остава да се измислим текст  Thinking ... и да се разпространи в 1-2 ясли и някоя и друга детска градина на първо време  Thinking , какво ще кажете  newsm78

Пусто, уж се старая, а все не се получава да бъда кратка и това си е  Mr. Green

# 191
Мисия "Кошара" - приключена успешно, макар и не от нас  Laughing
Люси е говорила с Рос Михайлова, намерили са кошарка за нуждаещото се бебче. Очакваме включване от самата Люси, която ще публикува нов списък с нужни вещи за дечица.

# 192
Поздравления за Шабан  bouquet  bouquet  bouquet
Аз говорих със зам. директора от Бата. Тъй като аз нямам транспорт до другата година, а те пък искат, като раздаваме обувките да няма, както казаха "мамини деца", та желанието им е, да ги занесеме или на 27ми или ако не успеем да намерим транспорт за тогава, те ще дойдат да си ги вземат. Та приемам предложения за транспорт до Бата на 27ми. Все пак те да идват е краен вариант.

# 193
  • По света и У нас
Поздравления за Шабан  bouquet  bouquet  bouquet
Аз говорих със зам. директора от Бата. Тъй като аз нямам транспорт до другата година, а те пък искат, като раздаваме обувките да няма, както казаха "мамини деца", та желанието им е, да ги занесеме или на 27ми или ако не успеем да намерим транспорт за тогава, те ще дойдат да си ги вземат. Та приемам предложения за транспорт до Бата на 27ми. Все пак те да идват е краен вариант.

За 27ми аз може би ще съм на линия, но все още не мога да потвърдя със сигурност  ooooh!
Дидке, а ти спомена ли по време на разговора, че част от обувките са с връзки .... Шабан каза, че е говорил и има възможност ако не ги устройва в Дома - фирмата да ги замени ... той затова е и оставил допълнително парички ... Ако и така са ОК, с оставените парички, може да се вземе още нещо за Бата или примерно за Средец  Peace

# 194
Ще говоря с мъжа ми- утре като се прибере, имаме пасат комби- багажник огроомен.
Ако не е зает служебно, съм сигурна, че ще се съгласи.

Общи условия

Активация на акаунт