Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 5 ....

• 14 366
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
ами аз самата не знаех, че има обувки с връзки, но надявам се поне по голямата част да са без, мисля че няма да е голям проблем. Забравих да кажа
    bouquet  bouquetbouquet
ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРСКО ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ДОМА

# 196
довечера ще ги огледам и ще кажа колко са с връзки  Peace
на работа не мога да ги разопаковам  Tired

# 197
  • По света и У нас
ellyst - супер   bouquet

Сега да се отчета, днес говорих с Директорката и мед.сестрата от Средец  Peace Със сестрата /Таня/, се разбрахме да се чуем в сряда следобед да ми даде вече конкретно информация за дечицата с медицински нужди  Peace ... Междувременно тя ще е обсъдила/съгласувала инфото с Директорката, както и с лекарката  Peace ... Казах й, че разполагаме общо взето с ограничени възможности, но с голям ентусиазъм  Hug, тя много се зарадва на предложената помощ, дори спомена за новоприето детенце, което има нужда от консултация  Thinking ... но определено повече инфо се надявам да успея да ви пусна в сряда след като съм говорила с нея Peace

За кошарата - вече разбрахте  Peace
След малко имам уговорка да се видя с Роси Михайлова   Peace и да й занеса малко дрешки/обувки и т.н.
Междувременно, благодарности на didivas   bouquet, която също се включи и даде една торба за Центъра  Peace
А ето и инфото, за което спомена и ellyst дадено ни от другият соц.работник в Центъра:
* Сестрички на 2 и 3 години - дрехи и обувки
* Момиченце на 0г.5 мес. - дрешки
* Момиченце на 4 г. - дрехи и обувки
* Момиченце на 5 г. - дрехи и обувки
* Момиченце на 8 г. - дрехи и обувки
* Момиче на 13 г. - дрехи и обувки
* Момиче на 13 години - дрехи и спално бельо

* Братчета на 3 и 5 години - дрехи и обувки
* Момченце на 3 г. - дрехи и обувки
* Момченце на 6 г. - дрехи и обувки

Пак процедираме по същия начин както с предишните нуждаещи се дечица  Hug: нещата могат да се занесат директно в Центъра при Роси Михайлова /сл.тел.530405/ или при Amelia - центъра  Peace, lucyl30  - Лазур и навсякъде другаде където може да огрее, попи - Славейков  Peace

# 198
  • Бургас
Здравейте и от мен  Hug
Днес са взели памперсите от склада- 1060 памреса на обща стойност 74.20лв.  Има притеснения, че няма да успеят да ги пренесът всичките - с малка кола са и много багаж  Confused

Предлагам 2 варианта:
1. Колкото неуспеят да натоварят на колата, да ги пратят по куриер- поемам разходите по куриера в този случай.

2. Сега да докарат, колкото могат /около половината/, а при следващи курсове да доставят останалите. Поне веднъж месечно се прибира брат ми и малко, по малко ще се пренесът - паричките за куриера отиват в касата  Blush

Вие кажете, как да процедирам  Peace

Големи благодарност на Шабан   bouquet

За 27-и ще имам кола, но още незнам дали ще има кой да гледа малкия. Другата седмица ще кажа със сигурност.

# 199
 В мен има 30 лева от soleada и 20 лева лично от сина и, 4 броя
боти, 1брой джапанки, бебешки шишета-неизползвани, 1 брой биберон- чисто нов и едно бебешко сапунче. Всичко това е от нея.
         Благодарности на Шабан за ботите.  bouquet
         Бубичко какво означава мамини деца Thinking. Съжалявам, но не го разбрах. Hug

# 200
  • на правилното място, в точното време
 Шабан   bouquet
Браво и на вас!  bouquet

# 201
Така: в мен има 150 лв от Шабан, 40лв от Sirynx и 30 евро от Меги

Гери - БРАВО

Бубичко
и аз не разбрах точно смисъла на "мамини деца"

ох момичета - труп съм и няма да успея да разопаковам всички обувки
надявам се утре да довърша тази работа и да направя снимки, за да ги кача

Heart Eyes

# 202
  • По света и У нас
GJK - аз за памперсите разбрах още през деня  Grinning, но какъвто съм заплес днес и толкова задачки  ooooh! и хоп пропуснах да напиша по-рано  ooooh! Бравос на твоите хора    bouquet Heart Eyes
Аз като казвам, че са доста, вие не вярвате  Mr. Green
Според мен, тъй като не са много спешни .... може да ги оставим за 2-3 пъти превоз  Peace
Колкото успеят сега .... а останалите когато могат .... В крайна сметка, нали се надяваме, че това няма да е единствения път когато поръчваме/взимаме памперси за Центъра  Hug

За 27ми като гледам се заформяме поне 2-3 коли  Thinking, има още време да видим кой ще има възможност да дойде  Peace

За всички мами дали парички и дрешки   bouquet  bouquet  bouquet

Аз да се отчета, днес /т.е. вече вчера  Mr. Green/ минах през Центъра и оставих дрешки и обувки и други полезни нещица от ellyst, Asya и didavas  Peace
Протокол за всичко до сега, ще гледам да взема утре   ooooh!
Боже момичета, имам 2 майчета, които още преди известно време искаха да дадат парички, но аз  smile3537 нещо все забравям да звънна като съм в Центъра  ooooh! .... На някой ако му е удобно и има възможност да вземе от тях паричките, може ли да му прехвърля на ЛС - координатите /име + телефон/ и да се опита да се свърже с тях  Praynig

Относно "мамините дечица", според мен бубичко е имала предвид тези с родители, които все пак се грижат за тях  Thinking или бъркам newsm78

# 203
На 27 -ми ще ходите до Бата ли? newsm78  незнам как е нашата бракма и дали е свободен Blush дали ще може да помогнем с мъжа  ,но ще пиша допълнително .
Все още не съм се разровила за детските дрешки /че са пръснати навсякъде / ,но видях че има нов списък и се надявам, че поне там да мога да сваря  Rolling Eyes Blush

lucyl30 в близост до детският кът който спомена на ул.Цар Асен ..  /през 2 пресечки/ забелязах един склад на едро за детски дрешки  /все го сварвам затворен/ и се чудех дали да не разпитам ,но незнам дали по принцип ще са нужни дрешки поне на този етап  newsm78

ОО няма да забравя отново да поздравя всички ви за прекрасната работа и на Шабан за голямата помощ това е страхотно, че ще има много грейнали детски усмивки Simple Smile

# 204
ами "мамини деца" сираците казвали на тези от дома, които са от селото и си имат родители, както Люси точно се е ориентирала. Та молбата на директора е за 27ми, та да не се дразнят тези деца, че за тях няма или пък, че сираците са "приввилегировани" по някакъв начин. как само звучи....

# 205
  • По света и У нас
добре съм се ориентирала значи   Wink

Днес пратих на попи координатите на 2те майчета от центъра, които искаха да дадат парички  Peace - LaCherry и pas

# 206
  • По света и У нас
Радвам се, че успях да се видя поне с част от вас на Тържеството  Hug Ама беше голяма лудница  Mr. Green

В мен са вече паричките предадени на Amelia и попи и
мога с Радост да съобщя, че имаме вече в касичката: 621,86 лв. + 30 Евро
Не е ли страхотно  Grinning Благодарности, на всички майчета, които помагат с каквото имат възможност  smile3525
GJK, нищо не казваш .... някакви парички да преведа ли на брат ти или може би да се видим тези дни и на теб да ти ги дам  Peace

Още веднъж се извинявам на майчетата   bouquet, на които бях обещала да мина днес да взема нещата за Искра, но колата се оказа пълна  Sick .... бре 500 парчета за по-големите дечица били доста обемисти  ooooh! + багажа от майка й на tedka*... а представяте ли си първоначално мадамата от Бебе Вики беше разбрала 5000 бр.  #Crazy/ако оставим паричките на страна, сигурно щеше да ми трябва някое тирче да ги транспортирам   Mr. Green/
Само за инфо, парчетата идват по-скъпи от памперсите по 0,20 и по 0,18 лв. на брой съответно 1во и 2ро качество, 3то нямаше поне към момента .... и да Успокоя, тази покупка-дарение ги права по друга линия - служебно  Hug

Утре, т.е. днес след посещението в Искра, ще гледам да пусна повечко инфо ... Както и ще се опитам да се свържа с мед.сестрата от Средец  Peace
А за приготвените дрешки/обувки - ако успея ще гледам да се обадя в рамките на деня, ако ли не остава за следващия ден  Hug

# 207
Явно с нарастването на мамите от форума растат и събраните средства. Като гледах на тържеството бяхме доста повече от миналата година. Еми размножаваме се и хубавото е, че се включват в инициативите все повече майчета. Да не забравяме и съдействието на esdim, която допълнително разпространява за нас инфо по света. Поздравления на всички!

# 208
Ама че съм шматка и аз. В мен има 10лв от Тадела, но съвсем изключих да ти ги дам. Ще гледам другия път като се видим или ще ги пратя по някой.

# 209
Другата седмица ще мога да приготвя дрешки за момиченцето на 5 месеца.

За кошарата се разбрахме с Люсил Peace, но все пак и тук да кажа, че дървените кошарки в този оказион вървят около 100 лв с матрачето, което ми се вижда много ConfusedАко изникне за напред нужда от нещо подобно, не смятам, че това е мястото от което трябва да се вземе ConfusedСкъпо е защото слагат комисионна.

Общи условия

Активация на акаунт