Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 5 ....

• 14 364
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
 Мили момичета, аз излизам в отпуска а в къщи нямам комп. и затова искам сега да пожелая Весела Коледа на всички вас, нека рождеството Христово да озари домовете ви и да ви донесе здраве и благодат. А новата година да е изпълнена със здраве и щастливи мигове . Бога да ни закриля !

# 211
  • Бургас
GJK, нищо не казваш .... някакви парички да преведа ли на брат ти или може би да се видим тези дни и на теб да ти ги дам  Peace

lucyl30 не се притеснявай, нека да докарат памперсите и ще се оправим за парите  Peace
Аз исках да попитам, как ще работи центъра по празниците?

viva31 весели празници и на теб

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 13:02 от GJK

# 212
Вчера по никое време се сетих пак нещо, ама нямах време за реакция нито да пиша за евентуално одобрение, нито да го подготвя  Rolling Eyes Много ме е яд сега...Ама като се сетих по никое време- пак в последния момент Embarassed
Та дойде ми идея да опаковаме една кутия като подарък и да оставим пролука за да минават парички. Да принтираме една табелка, че е за децата и да я оставим на някоя от помощните масички на сервитьорките. Така, който искаше да пусне левче-два, можеше да го направи. Мисля, че моментът беше подходящ да привлечем нови съмишлениците

# 213
ами Ками идеята е страхона, ама малко след дъжд качулка. но ще го имаме в предвид за следващите събирания. аз лично мога да опаковам една такава кутия и от обувки ще свърши работа с подходяща опаковка

# 214
  Не мога да изчета цялата тема, затова ми кажете откъде взимате памперси и на какви цени, трябва ми голямо количество.

# 215
  • Бургас
  Не мога да изчета цялата тема, затова ми кажете откъде взимате памперси и на какви цени, трябва ми голямо количество.

От един склад в София- координатите ги има lucyl30. Цената е 0.07лв. на бройка, минимално количество 1000бр.
Мисля че тази цена е за нуждите на ДБМ   Thinking

# 216
 Това за София го знам, мислех някъде от тук .

# 217
  • По света и У нас
На бързо минавам да се отчета, Акция Искра мина успешно  Hug .... оставих всички дрешки и обувки, които успях да наместя в колата  Mr. Green /в т.ч. на tedka*, krasi72, Dencho, ellyst и тези дадени на попи от  newsm78 ... и още малко други нещица/ ... Снимки ще гледам да пусна по-късно  Peace

Домът определено ми хареса, както и персонала  Peace ... оказа се, че Д-р Бояджиев е всъщност към момента заместник, а Директорката понастоящем е в отпуска и се очаква да се върне февруари. Д-Бояджиев беше доста отзивчив, навсякъде ме заведе, поснимах  Grinning ...... по-късно ще се опитам да кача снимки  Peace
Децата бяха прилично облечени. Към момента има настанени 48, от тях 10 са лежащо болни .... повечето деца са с диагноза Детска Церебрална Пареза, има и с енцефалити, както и едничко със спина бифида  Cry
Домът изглежда поддържан, въпреки че сградата е доста стара. Оборудвани са сравнително добре и определено имат квалифициран персонал, който го е грижа за децата  Peace
Един от основните им спонсори се явява някаква Английска организация, с която успешно си сътрудничат вече 10 г. Peace
А ето и някои от ежедневните им нужди  Hug:
- памперси
- евентуално чаршафи за еднократна употреба
- козметични средства: шампоани, сапуни, клечки за уши
- перилни препарати
- дрехи и обувки, дори употребявани  Peace /имам и номерата ... ако нещо решим в последствие ще ги пусна  Peace/
Само за инфо: годишната издръжка на едно детенце, настанено в такъв дом е 1700 лв. /това включва храна, дрехи, обувки, лекарства, електричество, отопление ..../ единствено не включва заплатите, е как тези от Правителството и най-вече от МТСП да не ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ками, чудесна идея   bouquet ... Другият път непременно ще я реализираме, ако ти евентуално забравиш, другите ще гледаме да  Whistling

bubi4ko, не се притеснявай за паричките, все ще се видим  Grinning

viva31 - приятна ваканция  Hug

GJK - ще питам за работното време на Центъра по празниците  Peace
Днес ако сваря  ooooh!, ще гледам да мина да взема договора за дарение на по-голяма част от вече оставените неща  Peace

Ji
- за памперсите може да провериш в Склада за памперси зад Новата поща .... въпреки че да си призная честно  Thinking, мен малко ме изнервиха последния път  Twisted Evil ... уж нямаше проблем да ми доставят памперси на същата цена като в София, след това казаха, че имали доста транспортни разходи и цената стана 0,08 лв./бр., и вече се навихме да поръчваме - обаче цената стана вече 0,09 лв./бр. и не можеха да ми кажат кога ще ми ги доставят  #Crazy ... е това вече на нищо не приличаше   Twisted Evil .... само дете не им   ....#Cussing out

# 218
Дано съм била полезна. Сега, като се замисля май чехлите не са били много подходящи. Продължавам да Ви следя Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 17:17 от Dencho

# 219
  • на правилното място, в точното време
За всички   bouquet
Люси, как успяваш с всичко! Браво на теб!  bouquet

# 220
  • По света и У нас
Dencho - предварително  ooooh! за бъдещите ти участия  Peace

За всички   bouquet
Люси, как успяваш с всичко! Браво на теб!  bouquet

Я виж кой го казал  Mr. Green

# 221
Ето и обувките за Бата

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105365&photo=1
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105365&photo=2
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105365&photo=3
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105365&photo=4

Всички обувки, които имат връзки са и с цип от вътрешната страна, така че няма да има проблем Hug Един по един сме огледали с Дидка всеки чифт и са ОК Peace

Шабан   bouquet

# 222
Момичета, възхищавам ви се , че успявате да се справите с толкова много задачи наведнъж.   bouquet Аз с това бебе, дето ми е залепнало на ръцете, освен да седя пред компа нищо друго не мога да правя.
Амелиа, обувките са много хубави.   bouquetПредставям си децата как ще им се зарадват.
Специални благодарности на Шабан за хубавия подарък, който направи за дечицата.  bouquet

# 223
Момичета, какво стана с организацията за 27ми. Ще се ходи ли, кой ще осигури транспорта и кога ще се знае. Че аз трябва да предупредя.

# 224
Момичета, какво стана с организацията за 27ми. Ще се ходи ли, кой ще осигури транспорта и кога ще се знае. Че аз трябва да предупредя.

офффф ами аз се заблудих нещо  ooooh!
бях казала, че ще идвам с кола, ама сега като погледнах - ми то било работен ден Cry

иначе съм на линия в извънработно време и почивните дни Hug

Общи условия

Активация на акаунт