Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 2

• 19 972
  • 335
  •   1
Отговори
# 315
Да,илюстрира книжки.Разведена.Бившият й,адвокат май беше.А те в Щатите,с тези предбрачни договори...,та по подразбиране,той се грижи сигурно за вноските по къщата,издръжка за детето и т.н.Simple Smile Така тя "връзва" краищата  Wink

els,видя ли.Точно Амидала имах предвид,че ще свърши работа,но ми се изплъчваше ник-а й.Тя винаги дава екстра инфо.
 Благодаря и аз ,Амидала   bouquet

# 316
  • София
Моля, моля  Grinning

# 317
Аз пък защо си мисля, че Сюзън пишеше детски книжки, нали си имаше и агент. Нито един път не съм я забелязала да рисува... newsm78

# 318
Рисува,рисува,даже в един от епизодите на този сезон,става голяма мацаница с боята й  Laughing

# 319
Ауу епизодът с торнадото беше Shocked Shocked, стана ми много мъчно за котето между другото. Blush

Нямам търпение да излезе новият епизод, как ще изтрая не знам, 10 епизода за 2 дена хубаво свикнах, а сега.... Tired ooooh! ooooh!

# 320
Ми,то има епизод след торнадото...или аз не те разбрах добре?

# 321
Да, и следващия гледах, просто този с торнадото беше най-запомнящ се, та затова него коментирах. Laughing
  bouquet

# 322
Епизодът след торнадото е 10,нали?
Вече в нормален ритъм ли си почват сериите?

# 323
Изкарах текста и от бг субовете. И на мен много ми харесва. Simple Smile

" Не стой ридаейки на моя гроб
   Аз не съм там.
   Аз не спя.
   Аз съм във вятъра свободен.
   Аз съм...
   блясъка в снега.
   Аз съм галещия слънчев лъч.
   Аз съм нежен есенен дъжд.
   Не стой ридаейки на моя гроб,
   Аз не съм там,
  аз не съм си отишла."

# 324
Момичета, имаше ли епизод снощи?

# 325
Момичета, имаше ли епизод снощи?

Малко по - нагоре съм писала, че следващия ще е на 19-ти!  Peace

# 326
Пробвайте дали можете да гледате от тук:

http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing

Ще ви накара само да инсталирате програмка за гледане в началото само.

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 22:28 от Niki1

# 327
Тони Паркър настоява за деца от Ева Лонгория

Стачката на сценаристите прекрати заснемането на любими на публиката телевизионни сериали и „Отчаяни съпруги“ не прави изключение. Ето защо Ева Лонгория напусна Холивуд и се върна в Тексас, за да прекара повече време при съпруга си, информира БГНЕС, позовавайки се на ActuStar.

Тя започнала да приготвя любими негови ястия, които също и тя опитвала. Ето защо актрисата леко напълняла – с четири-пет килограма. Това обаче веднага даде повод на клюкарите да пуснат слуха, че Лонгория е бременна, нещо, което актрисата отрича.

От известно време обаче Тони Паркър настоява много да има деца и всички смятаха, че този път латиноамериканската звезда е изпълнила желанието на съпруга си. „Тони иска децата му да го гледат на игрището и аз искам много да му родя наследници“, споделя актрисата.

# 328
За .Николет Шеридан отдавна вървят слухове, че е бременна

# 329
  • в мъжки прегръдки
Ами еи сега е момента да си родят по едно. И без това договорите им течат а те не снимат.

Общи условия

Активация на акаунт