Хайде да си направим блузки за през зимата!!!

• 10 011
  • 199
  •   1
Отговори
# 90
И аз бих могла да обобщя заявките.

# 91
За заявките предлагам един да се съгласи да приема ЛС за детските блузки като размер и брой, а някой друг да отговаря за дамските!!!Според мен е най-добре всички да са в един цвят, за да се избегне объркването от лятото!Предлагам същодо петък да се уточнят надписите, за да може вече да се говори за цени и т.н.Някой съгласен ли  е с мен??? newsm12
Съгласна съм, но ми се струва, че е най добре заявките за детските и дамските да са на едно място за да не се получат дублирания и обърквания.
Може когато уточним надписа и на двете до края на седмицата и да започнат заявките. И за да няма объркване нека да се заявявят по някакъв вид образец, например:
ник: Пенка
дамска блуза: 1 бр.
размер: М
детска блуза: 2бр.
размер: 74 и 92
Май ако отворим нова тема ще е най лесно броенето, най прилежно е  Wink

# 92
Искам да избера последния вариант за детската блуза, но май не мога да си променя гласуването  newsm78.

# 93
Искам да избера последния вариант за детската блуза, но май не мога да си променя гласуването  newsm78.
И аз така.

# 94
И аз така.
И аз.

# 95
Сега вече момичета можете да промените гласа си и да видим какво ще се получи!!!

За заявките предлагам един да се съгласи да приема ЛС за детските блузки като размер и брой, а някой друг да отговаря за дамските!!!Според мен е най-добре всички да са в един цвят, за да се избегне объркването от лятото!Предлагам същодо петък да се уточнят надписите, за да може вече да се говори за цени и т.н.Някой съгласен ли  е с мен??? newsm12
Съгласна съм, но ми се струва, че е най добре заявките за детските и дамските да са на едно място за да не се получат дублирания и обърквания.
Може когато уточним надписа и на двете до края на седмицата и да започнат заявките. И за да няма объркване нека да се заявявят по някакъв вид образец, например:
ник: Пенка
дамска блуза: 1 бр.
размер: М
детска блуза: 2бр.
размер: 74 и 92
Май ако отворим нова тема ще е най лесно броенето, най прилежно е  Wink

Съгласна съм с теб!До края на седмицата ще се гласува и след това трябва да изберем някой, който по зададения образец да приема заявките и може би още един за по-голяма точност!!!

# 96
Готово, поправих си гласуването
И двете блузки гасувах да са със слогана за суперсилата  Peace Mr. Green

# 97
Готово, поправих си гласуването
И двете блузки гасувах да са със слогана за суперсилата  Peace Mr. Green

Аз също!  Flutter

# 98
А ето и нещо за татковци, да не се чувстват ощетени  Mr. Green

# 99
... И двете блузки гасувах да са със слогана за суперсилата  Peace Mr. Green

И аз!

А ето и нещо за татковци, да не се чувстват ощетени...

Много ми харесва, но моя мъжи е срамежлив и няма да участва.  Embarassed

# 100
И на мен ми допада това за суперсилата . Гласувах за него. Simple Smile

# 101
и нас бройте за участите - искаме тези със спуерсилата  smile3521

# 102
А ето и нещо за татковци, да не се чувстват ощетени  Mr. Green

Много е готино това за татковците и нашият е много нетърпелив да види как ще му стои и да си я носи!!!Целият му микробус е облепен в стикерите "Аз подкрепям кърменето" от лятната кампания!!!

# 103
И цялото наше семейство - Малък Никола, татко и аз ще искаме тениски и ще си ги носим с удоволствие Simple Smile. Много ми харесва мъжкият вариант! Чак се чудя дали не може да има и женски вариант с надпис "мама на кърмаче", за да са еднотипни... Иначе за суперсилата ми харесва.

# 104
Денонощен млечен бар - за мен и Щастливи майки-кърмени бебета - за дъщеря ми.

Общи условия

Активация на акаунт