Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 472
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ели, как е Калоян, Имунобор добре ли му действа?Нямам впечатления от техни продукти ,дано да са добри  Peace

Боци, вашите снимки са разкошни и даже и със звезди сте се снимали  Laughing

# 16
Атракция, хлебчето изглежда много добре! Peace Сигурно и на вкус е супер! На снимката изглежда, че има прозорче на капака. Така ли е наистина или нещо съм в грешка? Тези, които гледах в Технополис и Техномаркет са само с плътни капаци... newsm78

Да,има прозорче на капака, да си го наблюдаваш. Стана малко безсолен, но като за 1 опит-бива.Ще гледам да не пека много често, че ще ми отеснеят и тези дрешки  Crazy
Иначе машинката е точно този модел

# 17
Честита темичка!

Атракция, като гледам как сладко похапва Божидарко и вкусното хлябче и аз огладнях.

Ели, дано бързо се приборите с инфекцията.

Слънчо, как е Ивана? Днес бяхте ли на ясла?

Игси, аз и мъжът ми сме в двата края, а младоженците в средата. Аз го писах преди да публикувам снимката, поясних го, защото  всички щяха да си помислят като теб. Simple Smile
Булката е по-висока , но сега е и доста по-едра, защото е бременна. Те отдавна са заедно и отдавна сме приятели, вече определено на никой от компанията не му се струват странна двойка. Но преди години, като ги видях за първи път  и аз бях шокирана като вас. Както се казва граници в любовта няма, сега живи и здрави ще чакаме следващото бебче в тайфата  през март.

Вчера говорих с Никито на мама Нина, те са добре, разбрах че им предстои да си сменят работата. Надявам се, че скоро ще се чуем, ще я поздравя от всички, дано и в темичката се включи скоро.

Момичета, моята Вили вместо да се подобрява, днес започна и да кашля. Давам и разни хомеопатични, Суметролин и Виброцил за нослето. Явно секретите отново тръгнаха на вътре и сега взе да кашля. Започнах да давам и Мукосолван.

Лека вечер и всички бързо да оздравяват  Hug

# 18
Гледах снимки на Елмо и много ми хареса. Изглежда доста просторно.
Ели, как е Калоян, Имунобор добре ли му действа?Нямам впечатления от техни продукти ,дано да са добри  Peace

Днес му дадох втората капсула. Още не мога да преценя дали действа. В листовката пише, че препоръчват да се взима 12 седмици. Съдържа Бета-глюкан и екстракт от американска червена боровинка. Ако до лятото не повтори уроинфекция ще съм доволна. Определено няма да му навреди.
Много ми харесва, включително и цената.

# 19
Привет мами bouquet,
днес се влючвам по-късно, но при нас време е разкошно слънчево и необичайно топло, възползвахме се за разходка, грехота си беше да останем у дома
Атракция направо ми потекоха лигите Heart Eyes Mr. Green и честито!
Ели  Hug за Кали миличката и бързо да оздравеете,
tinka81 добри новини споделяш за Нинчето и специални поздрави ако се чуете,дано скоро се включи и тя самата Praynig,
сладките Вили и Калоян бързо да се преборят с болестта newsm17,
по късно пак ще се влюча
отивам да метна нещо за вечеря Joy,
  love001

# 20
Здравейте,момичета  и  от  мен!Аз  сготвих  за  довечера  и  докато  малката  спи  реших  да  седна  пред  компютъра.Чудесна  нова  темичка,браво! smile3501Днес  времето  е  дъждовно  и  сме  си  в  къщи.По  радиото  пуснаха "Горе  на  Черешата" на  Р.Мъйнов  и  моето  момиче  като  запя- Горе,горе  и  пляска  с  ръце.Мъчат  ни  2  зъба,дано  по-бързо  да  се  покажат,че  ми  е  кисела.Довечера  като  си  дойде  тати  ще  ходим  на  пазар,че  памперсите  свършиха.Чао  и  приятен  ден!

# 21
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Надявам се утре да имам повече време да попиша, че напоследък все неуспявам... Tired

Атракция браво на теб, гледам че постоянно разкрасяваш темичката, все по-хубава става  Grinning А и намираш време хляб да печеш...направо ме засрамихте  Embarassed

Още има болнички гледам, но май сезонът е такъв...Бързо оздравяване и много целувки на всички!

Ето най-после обещаната снимка с новото яке на Руми, малко е голямо както се вижда, но поне ще го носим и догодина  Laughing
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4501981
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192556 - това е цялото албумче

# 22
Хайде всички пред екрана на BTV !  Wink

# 23
  • София
Ехее, честито на победителите в Горчиво  Party! Много готини бяхте ,а борбата беше оспорвана.Със здраве да си ползвате наградите   bouquet

# 24
Айдеее,аз пак изпуснах  ooooh! Гледах началото, кой кой беше  Thinking Голяма съм патица  Mr. Green

# 25
Аз бях, аз!

# 26
Да,де,това разбрах, но коя беше ти  Laughing Помня мацката,която каза,че е напълняла ,откато се е омъжила и другата мацка, с розова блуза. Ако си била третата-хич и не съм те видяла. Играхме на мач тогава  Party Ще търся в Нетера, да ви видя  Peace

# 27
Здравейте и от нас!
Първо да ви похваля за новата тема,няма да споменавам колко добре сте се справили. smile3521 newsm51
Всички снимчици са страхотни.Браво,че успявате и да качвате снимки.
При нас нещата са добре.Преси все още е при майка ми,но в началото на следващия месец ще си го взема.Успях да си изтегля един от изпитите сега,което е в мой плюс.
 Slyn4o  поздравявам ви че сте се престрашили да участвате. newsm10
Еми това е за сега от мен.Желая ви лека и спокойна вечер. txtloves

# 28
Да,де,това разбрах, но коя беше ти  Laughing Помня мацката,която каза,че е напълняла ,откато се е омъжила и другата мацка, с розова блуза. Ако си била третата-хич и не съм те видяла. Играхме на мач тогава  Party Ще търся в Нетера, да ви видя  Peace

Е, значи не си ме видяла  Confused

# 29
Е, значи не си ме видяла  Confused
На ранина те гледах-намерих предаването в Нетера  Peace Изглеждаш страхотно, поздравления  Hug И сме адашки с теб  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт