Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 502
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, милички!

Аз почнах работа и нямам никакво време - а така ми липсвате  Sad... За капак на всичко Деян ми се разболя - ангина. И много се притесних - не върви още в началото да почвам с болничните. Да е жива и здрава майка ми - тя го гледа тази седмица. Пие аугментин малчо и вече е добре, прави бели със страшна сила. Плаче за мен като излизам сутрин, ама няма как. Много иска да ходи пак на ясла  Shocked.
А иначе работата е интересна, много е, така че не ми остава време да скучая. Но ще видим по-нататък. Много благодаря на всички, които се сетиха за мен   bouquet  bouquet  bouquet! Моля ви не ме забравяйте. Винаги като мога ще се включвам.
Чао и приятен ден на всички!

# 31
  • БГ
Ехооо и ние сме тук!!!   Hug   А къде бяхме вчера по време на Горчиво и защо никой не ни каза, че съфорумка ще участва???  Crossing Arms   Slyn4o, много си потайна, може ли в последния момент да ни поканиш пред екрана, за такива неща се казва седмица-две предварително. Поздравления за участието ви и честито на спечелилите! Atrakcia, дай линк към предаването, плийз!  Praynig

Привет на работещата мама anitza! Поздравления за успешното начало и стискаме палци всичко да е като по мед и масло оттук нататък!!! Много целувки и прегръдки на болния Деянчо, с Марти си правят компания на по АБ, но какво да се прави, такъв е сезона!? Добре е, че има кой да те отмени, поне в началото, аз поради тази причина не мога да започна работа, майка ми си е в Пловдив, а свеки винаги е много заета!!!

danida82, пожелаваме успешно полагане на изпитите и скорошно събиране с детенце!!!  Peace

Катерина78, много е фешън с новото яке Руми! И Марти обожава да разняся панера за пране и да го пълни с току-що изпрано такова от пералнята. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98258&view=1&photo=177

tinka81, дано Вили скоро се подобри, а бяхте ли на лекар, ние не можахме да овладеем кашлицата само с хомеопатия и сиропчета.

Пропуснах да ви кажа, че миналата седмица, в един ужасно студен ден, излязохме уж за малко и така се захласнахме по едни гълъби, че явно сме направили впечатление на един фоторепортер и така, на следващия ден - изтипосани на първа страница във в. Марица!?! Странното е, че нищо незнаехме, а разбрахме от наши приятели. Звъннах в редахцията и вчера я получих на е-мейл-а, ето я: http://img231.imageshack.us/img231/1036/gugulr0.jpg

botzi, и при нас времето, вчера и днес, е чудесно - слънчево и топло! Пожелавам на всички такова време и не пропускайте разходките!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 10:03 от stefaniika

# 32
Atrakcia, дай линк към предаването, плийз!  Praynig
Заповядай избери си качество.Предаването от вчера е на най-горния ред  Peace

# 33
Здравейте,момичета!
Честита нова и прекрасна темичка! Атракция, справила си се прекрасно с оформлението.Честита ти машина за хляб!Хляба,който си ни показала изглежда доста вкусно сигурно е така. Grinning
Чета,че доста от дечицата са болнички,бързо да оздравяват.
Слънчо,не се притеснявай,че малката сега се мръщи като ходи на яслата.И при нас беше така в началото и чечо ходеше с голям мерак без да плаче и без да ме търси,но в един прекрасен момент реши че вече не ще да ходи и започна да мрънка и поплаква.Започна да спи вечер много неспокойно,да реве насън и все отгореми да спи.И това все още го прави само когато ходи на ясла ако се задържи в къщи няма проблем спи спокойно. newsm78

# 34
Да направя бърз запис, докато имаме Нет, че от това време все изчезва  ooooh!

Браво за оформлението на темичката!  Hug

Страхотни снимчици сте направили, да му е кеф на човек и да му се радва душата от сладурските манекени   Heart Eyes

Вчера имахме няколко токови удара и за малко да останем без компютър  Sick  Не искаше да се включи и аз много се притесних, мислехме, че нещо в захранването се е прецакало, но слава Богу стана майтап - Рони натисна копчето на компа и той взе, че тръгна  Mr. Green  след няколкократни мои опити  hahaha

Хайде да ви дочета, че сте много бързи с писането!

# 35
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug

Напоследък само ви чета и почти не остава време за писане...

Стефи, якето е от модерното зелено, но аз този цвят си го харесах още преди да родя, детската също в този цвят направихме, но все пак не прекалявам, защото свекър и свекърва не обичат зелено и съответно са повлияли и на моя мъж, та като казах че стаята ще е зелена и мебелите, и стените, и завивките и те  Crazy Та сложих жълтичко и оранжево, тъкмо да стане по-шаренко. В дрехите избирам същите цветове, стига да има, че доста зор виждам като ми кажат има розово и синьо  Twisted Evil А колкото до помагането с прането, просто няма отърване - слага дрехите за пране в коша, от там ги вади, слага ги в пералнята, аз само следя да не обърка цветното с бялото, после простираме заедно, само че сега иска и щипките да слага и подскача до мен или иска да я вдигна...Става едно дълго простиране - около час, предполагам ви е познато.

Аница, честито за новата работа! Да спори и да върви по вода  Peace

А болничките как са?

Слънчо, аз също не успях да те гледам, нали съм на работа Sad Опитах от нетера, ама нещо ми дава грешка, ще пробвам по-късно от друг компютър, дано стане.

Дандида, успех на изпитите Peace

Да ви кажа новото изречение на Руми: "Баба сее брашънце" Още вчера сутринта го научи, докато правехи кифлички с баба и чак до вечерта все това повтаряше, с това изречение заспа и тази сутрин пак с него се събуди  hahaha А на нас почна вече да ни лази по нервите да повтаря само това като развален грамофон  Close Освен това още като излизах за работа чух свекито да повтаря БРАШЪНЦЕ по 3-4 пъти, а Руми се опитваше да повтори и й беше трудно естествено. Направих й забележка да казва БРАШНО, хем по-лесно за Руми, хем по правилно, но явно пак е нямало ефект  Crazy
Предния ден пък я питам какво правихте с баба, а Руми казва "Граи оро" (играли хоро) и почва да подскача, от което пък аз направо Shocked Но нищо де, важното е детето да се забавлява, то пък в лошото време какво да измисли жената  Confused

А днес времето е чудесно! Приятна разходка на всички!   bouquet

# 36
Ето ме и мен  Hug
Пусто все не ми остава време за форума  Confused
Браво за Атракция и Катерина78, че са поели инициативата за темичката  Heart Eyes Надявам се скоро да вляза в релси и да не ви изоставям така  Peace
Гледах снимките - всички дечица са много порастнали и много са се разхубавили  Grinning Вече си приличат на деца, а не на бебета  bowuu
Иначе ние сме добре - Митето изкара ангина и все още се възстановява. Аз се опитвам да уча за един много труден изпит, който много се съмнявам да взема успешно  ooooh!
Иначе за пръв път реших да постя  Wink Винаги съм имала желанието и тази година си викам "хайде". Та да видим до къде ще я докарам  Wink

# 37
  • БГ

Atrakcia, мнооого благодаря! Току-що го изгледах, еййй, опасно нещо е нета!!!

Slyn4o, наистина изглеждаш чудесно!!! Поздравления за успешното представяне! А бяхте ли вече на почивка в Боровец?

didun4o, не се плаши, ще го вземеш изпита, ти си умно момиче!!!  Peace  Браво за решителността, относно постенето, аз и този път ще пропусна, нещо много се колебах иии вчера и днес си мезвам.  Embarassed

Катерина78, и аз обожавам зелено, а в комбинация с оранжево, просто приказка - в гардероба ми преобладават тези цветове! По повод характера на свеки, твоята и моята да нямат роднинска връзка?  Joy

# 38

Атракция, ти имаш ли абонамент в Нетера. Аз колкото пъти съм се опитвала да гледам, все не става  Sad Показва ми съобщение "Can not create DirectShow Player" и не ще, и не ще. Помагай, ако знаеш как става?
И ти чак сега ли разбра, че сме адашки  Wink

Стефи, снимките бяха в събота и на Боровец може да ходим, когато си изберем до 3 месеца след излъчването, така че предстои ни да решим.

# 39
Атракция, ти имаш ли абонамент в Нетера. Аз колкото пъти съм се опитвала да гледам, все не става  Sad Показва ми съобщение "Can not create DirectShow Player" и не ще, и не ще. Помагай, ако знаеш как става?
И ти чак сега ли разбра, че сме адашки  Wink
Чак сега , аз винаги съм с малко закъснение  Crazy Имам регистрация, но влязох без нея сега - директно на предаването.

# 40
Здравейте!
Вчера ТВ-то работеше непрекъснато докъто си шетам, но не съм се загледала внимателно, та днес и аз видях предаването отново. Браво на Слънчо за доброто представяне, със здраве да си ползват наградите.
Аница[/b], успех в работата и целувки на малкия бърборко! Heart Eyes Бързо да се отърве от ангината! Praynig
Стефи, ами то така се почва. Забелязва те някой, прави ти някоя снимчица и хоп - фотомодел с велика кариера! Grinning Запазете вестника, да види от къде е тръгнал като порасне хубавеца. Heart Eyes
Дидунчо, ник`ви такива! Как няма да го вземеш, ти си отличничка, не се предавай! Ще смаеш професора! Peace Пък ако е доцент или асистент, съвсем нямаш проблем! Wink
danida82, и на теб ти желая шестички!
Кате, якето е хубаво! Нашите цветови съчетания са: синьо и жълто; оранжево и по-тъмно зелено, а напоследък различни нюанси на бежово-кафявата гама със жълто.
Тинче, бързо оздравяване на Вили!
Ели, овладяхте ли Т? Оправиха ли ви бойлера? Ние от вчера сутринта сме без парно и топла вода. Confused Ужас! #Cussing out

# 41
Благодаря на всички за поздравленията! От вчера все това правя-приемам поздрави  Mr. Green Ние не бяхме раздухвали , че сме участвали, но останах учудена колко много хора гледат предаването (е, предимно майки с деца и пенсионери  Laughing ) . Там всичко минава толкова бързо, че въобще не усещаш какво става, та вчера и на мен ми беше интересно да се гледам  Mr. Green

Покрай тези емоции, все не остава кога да споделя за Ивана. За съжаление тя от вчера си е вкъщи, защото е с бронхит Cry Пие антибиотик и 2 сиропа, но иначе е много веселичка и въобще не се усеща, че е болна. Сложих й пак памперса, защото нещо взе да забравя да казва и вече нямам нерви да я гоня  #Cussing out Та общо взето сме до никъде с яслата, но това сега не е най-важното!

Hug

# 42
Хей, момичета, привет Hug
Много красива темичка си имаме. Браво на творците.
Слънчо,поздравления за наградата, дано изкарате страхотно. Heart Eyes Ние също се бяхме снимали с мъжа ми, аз бях с огромен корем тогава preggo , е награда не взехме, но пък пак беше забавно. Mr. Green
На всички болни дечица бързо оздравяване Hug
Ели,ми той и Дани не си ляга преди 23-23.30. Какво ще ги правим тези купонджии, освен заедно на дискотека да ги водим  bigdance2
didun4o,успех на изпита, стискам палци.

# 43
  • София
Ето ни и нас ,прибрахме се от докторката.Резултата е силно зачервени сливици и ново лекарство, също така й взех и Саностол сиропа.
 Още си поддържа температура - 38.6 имаше днес.

Ели, питай лекарката кога да очакваш подобрение., от 2 капсули е рано да се прецени наистина .Нещо Тец-а ви да не е в стачка, как така ще ви спират топлото посред зима  #Cussing out А нашия бойлер вече е оправен.

Стефи,много хубава изненада са ви направили с тази снимка.Пази си вестника. Наш'те имат  снимка и мини интервю от сватбения им ден във в-к " Работническо дело"  Laughing

Магика, много добра идея даваш, ще ги заведем, дано покрай нея и аз да отида на дискотека , че откога не съм ходила... Mr. Green  ooooh!

Голяма прегръдка на всички болнички като нас     Hug

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 17:08 от elix

# 44
http://www.elmopartyclub.com/mambo/index.php
За последно предлагам среща  - предколедно, коледно - както искате...

Общи условия

Активация на акаунт