Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 531
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Супер си Боци, ама аз си мислех, че ще има и снимка с тога и шапка  Joy

Олимпия, не ми се отварят снимките от сайта на клубчето, но предполагам, че е мн.хубаво.В коя част на Пиротска се намира?

И при нас има много сняг, готови сме за втори тур на шейната  Party
Кали също вече е добре,спряхме лекарството , само витамини ще й давам, за подсилване.

# 61
Здравейте!
Аз нямах компютър известно време, после пък нямах кирилица, сега вече всичко е наред и се включвам.
Гледам много болнички, много целувки на всички. Мони също беше болен, пи антибиотик днес му беше последния прием. Каката и тя е болна, но за сега изчаквам за Аб.
От вторник сме затворени в къщи и положението вече е нетърпимо. При нас времето, както е казала Ботци, е наистина отврат, през целия ден е толкова мрачно все едно е 5часа вечерта и има все мъгли и вали и ужас. Дори децата да са без Т не можеш да ги изведеш на вън.
Ботци, честито дипломиране  Hug
Като гледам как не можете да се организирате за среща  в София представям си за национална среща. Явно просто хората вече са по-ангажирани със странични неща и не остава толкова време за бебешки занимания, а и трудно се съчетават нещата по отношение на време и място.
Хайде приятен ден, на всички, които ще се пързалят много усмивки!

# 62
Олимпия, не ми се отварят снимките от сайта на клубчето, но предполагам, че е мн.хубаво.В коя част на Пиротска се намира?
До пазара Димитър Петков  Peace
Аз втори ден ще съм си вкъщи заради контракции  Sad Как пък с другите две бременности нямах, сега к'во станА?
Какво правят другите ни бременлинки, не се включват хич  Tired

# 63
Привет мами   bouquet,
благодаря за поздравленията момичета Blush Heart Eyes Blush
Ели само отличниците бяха с тоги и шапки/защото нямат толкова налични - 100човека/, което мисля ,че не е правилно, но.... Twisted Evil,аз не съм от тях Embarassed,направо ви завиждам за снега и забавленията около него Wink Laughing,
Честит рожден ден на мама Нина

с пожелания за много здраве, късмет, радостнни мигове и всички врати да се отварят успешно пред теб и семейството ти!!!

# 64
Олимпия стискам fingerscrossed всичко да отмине и ти и бебока да се чувствате спокойни,
малко ще по излезем ,че ще откачим у дома,поне днес не духа вятър, имаме 2 см сняг hahaha Joy,
Краси дано се разминете с антибиотика Praynig
до скоро  bouquet

# 65
Честит рожден ден на мама Нина! Всичко най- и много късмет!

Олимпия, почивай си повече, пази леглото! Що така стана, нещо си се преуморила ли?

# 66
  • БГ
newsm59  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Нинче!!!   bdbaloni  Желая ти много здраве, щастие, любов и късмет и скоро да сте заедно с дечицата!!!  bdbaloni ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!    newsm59

botzi, честито ти дипломиране и успех оттук нататък на професионалното поприще!!! Много си шик с новия костюм! Споко за тогата и шапката, при нас пък изобщо нямаше такива?! Може би си писала, но съм забравила - какво и къде завърши?

При нас дъждът спря!!! Този път направо ни удави, такова чудо не си спомням да е имало! Тази сутрин беше много студено и прехвърчаше сняг, но за кратко, а как ми се иска и при нас да е така бяло ...

Slyn4o, прекрасна снимка, както е писала botzi - зимна приказка!!! А за почивката в Боровец ви желая да я изконсумирате на 100% и после да се отчетеш с разказ и снимки!!!

OLYMPIA, дано контракциите отшумят и всичко да е ОК!

Марти от вчера е на ясла, доктора го прегледа в неделя и заяви, че е здрав! Хленчи си по малко сутрин, но иначе не ми създава особени проблеми! От вчера в яслата имат огромна елха, децата много й се радват, довечера ще я снимам!

Хайде лек ден и успешна седмица на всички!

# 67
Честит рожден ден Нина! Много здраве, късмет и скоро да сте заедно с дечицата.
Ники, подготви подарък за майка си. Днес ще я зарадва със снимки. В неделя се събрахме всички в нас, правехме си и клипчета.

Botzi, честито дипломиране! Много професионални успехи.
За тогата и шапката хич да не съжаляваш. Когато аз се дипломирах, имаше за всички, но за да ги получим чакахме на опашка от 9 до 13ч. След което, вече за тържеството се бяхме изнервели.

Олимпия, дано вече си по-добре. Почивай си повече.

Ние също от вчера сме на ясла. Доста плаче сутрин, но после била по-спокойна. Как се държат вашите дечица, които посещават ясла? Станаха ли по-буйни?
Вили стана много агресивна, само хвърля, удря, а когато е с комшийските деца само ги бие и направо не мога да я опазя.

Иринополис, как е Рая? Беше ли вече на ясла?

Slyn4o, страхотна снимка. Ние отдавна не сме виждали сняг. Дано тази година да повали, та да се порадваме и ние.

# 68

Честит рожден ден,Нина!
Пожелавам ти много здраве,щастие и реализация на всички твои планове и мечти.
OLYMPIA,дано контракциите да ти отшумят скоро.
Краси,стискам палци да се разминете с антибиотика. Praynig
Пожелавам на всички една успешна седмица. Heart Eyes

# 69
Честит Рожден Ден, Нинче! Пожелавам ти много късмет, здраве, щастие и любов!

Какъв прекрасен слънчев ден е и днес тук! Лошото е, че натрупалия сняг се топи и е голяма шляпавица по улиците  Whistling

Ивана също тръгна днес отново на ясла. Не искаше да влиза и се разплака като си тръгнах, но се надявам после да се е успокоила  Praynig

Слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 70
  • София
Честит празник, Нинче! Желая ти много здраве и скоро да си гушкаш двете дечица!

Как сте вие, започнахте ли работа, посвикнахте ли с тамошния живот?

# 71
Ех много сте готини всички, пращам ви една голяма  Hug,
Успех на всички малчогани и сладуранки с яслата, дано много им хареса!!
Стефи, завърших мениджмън в международния бизнес/ тоест международни отношения /  bowuu във Варненския Свободен Университет,
лек ден  bouquet

# 72
tinka81, може ли да пуснеш малко снимки и на нас Thinking Hug Praynig

# 73
  • София
Включвайте се в гласуването уважаеми дами, отговора си го знаете/ предпоследния/  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242450.msg5621719#msg5621719

# 74
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАМА НИНА!МНОГО ЗДРАВЕ,ОГРОМНО ЩАСТИЕ И МНОГО КЪСМЕТ. newsm51 nbirthday
Олимпия,дано да не те притесняват повече тези контракции.Аз също съм нямала проблем с тях,но да не казавам голяма дума,че не се знае с второто.... Grinning като му дойде времето. Аз също гласувах за теб и ти желая да спечелиш. Praynig Heart Eyes
Радвам се,че болничките са оздравяли и вече са тръгнали по яслите.Аз днес спрях Чечо от ясла,защото снощи много кашля въпреки,че го водих вчера при педито и тя ми каза че няма повод за притеснение ама деца не се знае....Чудя се дали и утре да го оставя в къщи,защото кашля newsm78 а иначе белите не ги пропуска все е абонирам за някоя щуротия и после как да не му се скара човек Grinning Трябва да ви пусна снимчици да видите баща му какъв джип му докара от щатите.незнам къде ще го кара,защото е огромен.Трябва с ремарке да го извозваме до там където ще се кара. Mr. Green
Ботци,честито ти дипломиране.  bouquet
Тинка,и Чечо също така се държи агресивно откакто ходи на ясла.И аз се чудя защо толкова агресия има в нашите деца.Какво толкова ги правят в тези ясли,че те са такива изнервени и лоши. Sad
Браво на вас имате си сняг а ние тука кво да правим май само на картинки ще го гледаме. Joy

Общи условия

Активация на акаунт