Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 528
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • БГ
Включвайте се в гласуването уважаеми дами, отговора си го знаете/ предпоследния/  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242450.msg5621719#msg5621719

Ооооо, гласувах!!! Давайте мами, гласувайте, една друга мама доста е дръпнала!

# 76
хопа тропа и аз гласувах ,ама си я бива нашата мацка/мама/ ,давай Олимпия дано спечелиш Peace Praynig Hug
ХАЙДЕ МАМЧЕТА АКТИВИРАЙТЕ СЕ С ГЛАСУВАНЕТО,ЧЕ НЕМА ВРЕМЕ

# 77
Благодаря на всички, че гласувахте   bouquet
Аз не се боря за първо място, а за достойно представяне  Laughing Не вися често в Клюкарника и не ме познават много там...
Честит рожден ден на Мама Нина   bouquet   bouquet   bouquet
Честито дипломиране на Боци   bouquet   bouquet   bouquet
Честити придобивки и почивки на мами и дечица   bouquet   bouquet   bouquet
Трябва да ви пусна снимчици да видите баща му какъв джип му докара от щатите.незнам къде ще го кара,защото е огромен.Трябва с ремарке да го извозваме до там където ще се кара. Mr. Green
Морската градина е вашата писта  Peace

# 78
И аз гласувах.OLYMPIA,успех. Peace

# 79
Мама Нина, честит рожден ден! Пожелавам ти сбъдване на всички твои мечти и скорошно виждане с дечица   bouquet  bouquet  bouquet!

Ботци, честито ти дипломиране!

Слънчо, много красив пейзаж!

Тонита, честит ви джип!

Олимпия, и аз гласувах - е как ще изпусна такова събитие да подкрепя нашата прекрасна бременна мама  Wink!

# 80
  • София
[Мама Нина, Честит рожден ден! Пожелавам ти успешна реализация в страната на големите възможности и много скоро да си вземете двете съкровища при вас!

Тинка - много мили, че си се сетила за нас и нашата ясла. Все още не е  тръгнала - днес й взех резултатите от изследванията. Утре ще мина пред личната лекарка, да напишела някаква бележка и после ще ги занеса я в яслата. Сигурно от понеделник живот и здраве ще я пусна.

Ботци, честито дипломиране. Много сте сладки тримата на снимката.
 И на моето дипломиране нямаше тоги и шапки. На това от бакалавърската степен не знам какво е било, защото се дипломирах на втората дата, а от магистърската - ами не си взех дипломата тогава, когато ги раздаваха. И то не за друго, ами не бях дала снимки за дипломата. /Защото работя тоооолкова далеч от канцеларията на нашия факултет - чак на...горния етаж  Laughing

Олимпия - гласувах за теб!

# 81
Да ви дам малко снимки на дребен  Grinning

# 82
 Atrakcia  много хубави снимки. PeaceБужи много е пораснал,да ти е жив и здрав.

# 83
  Hands Clap мамчета, тук едно слънце е грейнало, отиваме на разходка  Laughing,
Атракция готов рали състезател Wink, много е сладък малчо smile3521, да ви е жив и здрав!!
хайде изчезваме до после
слънчев ,топъл и усмихнат ден  bouquet

# 84
  • БГ
botzi, приятна ви разходка! И при нас грее слънчице, но е доста студеничко, а и Марти е на ясла, ще се разходим само двамата с татито в обедната му почивка!  Hug

tonita76, честит ви джип, поръчайте на тати да ви вземе и един истински такъв и въпросът с предвижването на малкия е решен!  Joy   Ох, хич не е смешно, и ние сме в същата чуденка, идея си нямам как ще го свалям това чудо по стълбите от третия етаж?!? И Марти като Бужи на Atrakcia го кара само из хола засега, но съм на вариант да му махам вече акумулатора, защото ще потроши всичко в скоро време.  Thinking

Atrakcia, не можеш да се оплачеш, имаш си голям помощник, да ти е жив и здрав!!!  Heart Eyes У нас кухненските шкафове са заключени, защото Марти успя да изпочупи доста от наличното!

Ето снимка на елхата от яслата, снощи успях да я щракна: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98258&photo=183

Мами, днес по новините чух, че 21 ноември е Ден на християнското семейство - В този ден цялото семейство се събира заедно. Приготвят се много лакомства за децата. - ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 85
Здравейте  Hug
Аз го добутах до 4-то място, сърдечно благодаря на гласувалите  Hug  Hug  Hug
Атракция, пак ти е много аТрАкТиВеН сайта, браво!
А синчето - ти си знаеш, че е бонбон!

# 86
  • София
Здравейте!

Днес ходих да нося документите на Рая за яслата. Живот и здраве от понеделник ще тръгва и тя. В групата по списък са 24 деца, с нея 25. Трябва да й купя пантофи за там, че нейните ги изпрах в пералнята и те взеха, че се свиха. Сега ходи в нас с плетени вълнени чорапки. Определено е по - добре с тях - не й се изпотяват крачетата и са топли.

Атракция - Бижу е много готин с джипа. Ще има да сваля мадамите в градинката напролет   car003.
И на мен много ми харесва фона на сайта ти. Аз и идея си нямам как и от къде се прави - моя си седи най - обикновен, даже и с рамките на снимките не се оправям. Издай тайната, моля  fiuuuuuu

# 87
И аз гласувах за Олимпия. Ами нали тя си е нашето момиче Wink

Атракция,много сладки снимки!

Честит да е на всички днешния празник! Много любов и щастливи мигове!  Heart Eyes

Аз получих кървене м/у 2 менструации и ходих на преглед предните дни. А днес ми взеха цитонамазка. Дано резултата да не е за нещо лошо...

# 88
Ехо банда привет   love001,
irinopolis успех с яслата ,Райчето да свикне бързо, Боби също ходи у дома с вълнени чорапки или терлички, така му дишат крачетата,
Игси   wavey и  fingerscrossed резултатите да са перфектни ,аз вече минах през тази процедура и всичко беше  Peace,
Стефи много е готина елхата сигурно дечицата много и се радват Laughing,
ето малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4552484
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4552485
лека и спокойна вечер  Hug
 P.S  Mr. Green отиваме на рожден ден

# 89
Добютро   Peace
 хайде на капучинце,пък дано се включите скоро ,че си говоря като лу.... сама Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт