отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 506
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Ами дата няма  изследванията са за да се установи къде точно е проблема. А изследванията са следните:1.FSH,LH, prolactin, E2  на 3-4 ден от цикъла
2.Ехография на аднекските на матката
3.кръвен тест хламидия
4.цветна снимка

# 241
аха, ми значи се съобразяваш само с цикъла си , на 3-ти я ден

# 242
Хормони на 3 ден от МЦ, а Цветната снимка до 10-ти ден от МЦ. Ето това са "датите", с които трябва да се съобразяваш Simple Smile

# 243
Момичета, искам да ви помоля да обсъждате цветни снимки, дати за хормони и др. в по-подходящи теми. Поставете се на мястото на следващите, които ще искат да прочетат ОТЗИВИ ЗА Д-Р АЛЕКСАНДРОВ и ще се изгубят в подробности за болка по време на снимка, упойки, проблеми с часове и т.н.
Моля модераторите да почистят темата и да оставят само мненията за доктора, иначе самата тема си загубва смисъла.

# 244
Здравейте момичета.Страхотна темичка.
Искам да попитам нещо и предварително се извинявам ако въпроса ми не е за тук.
Трябва да правим спермограма и ми препоръчаха Д-р Александров.И за спермограма ли се чака толкова много?Аз няма да се преглеждам,само мъжо ще прави спермограма,нищо друго...А и каква е цената на обикновена и на разшитрена спермограма?
П.П. Не съм от Варна

# 245
Илианка, мисля, че цената на спермограмата е 50лв. Ако под разширена спермограма разбираш да има Крюгер тест, мисля, че във Варна никой не го прави. Спермограмите на д-р Александров си имат морфология, но по критериите на СЗО, а не по Крюгер. А дали се чака много не мога да ти кажа - преди 2-3 години, когато ние правихме, си бяхме записали час в клиника Кисьови и не чакахме много, но сега не знам как е в АГ.

# 246
Здравейте!

Не се чака.Ние днес звъняхме и ни казаха,че всяка сутрин между 8 и 9 часа можем да занесем в болницата сперма за изследване. За цената и мен ме интересува !

# 247
Здравейте!

Не се чака.Ние днес звъняхме и ни казаха,че всяка сутрин между 8 и 9 часа можем да занесем в болницата сперма за изследване. За цената и мен ме интересува !
И аз вече звъннах.Цената е 50лв за разширена спермогра,ма-там само такава правели и по-добре.На мен ми каза че можело и от вкъщи да занесем еякулат,но да не са минали повече от 2 часа....което според мен е твърде много.На теб какво ти казаха по този въпрос?

# 248
  • Поморие
Записвам се да следя темата . Защото и мен ме вълнуват въпросите , които обсъждате. Искам да питам за спермограмата , необходимо ли е предварително записване.

# 249
Здравейте,
аз също ще следя темата,защото сме решили да отидем при др Александров на преглед и силно се надявам той да е моя доктор.
Но бих искала да ви попитам,нали той също се занимава освен със стерилитет и със  други проблеми?
  bouquet благодаря   bouquet

# 250
Диме  Hug Александров се занимава с репродуктивни проблем.Ти какъв точно проблем имаш впредвид?

# 251
Елси,точно това имах впредвид ,но ми се изплъзна думичката репродуктивни.
Нещо днес не съм в час Confused

# 252
Записвам се да следя темата . Защото и мен ме вълнуват въпросите , които обсъждате. Искам да питам за спермограмата , необходимо ли е предварително записване.

звънни и питай
http://www.invitro-varna.com/index.php?m=381&lang=1
ак. А. Несторова обикновено записва ако има такива. Успех.

# 253
Ние предварително ходихме да си вземем бурканче от АГ-то. Записаха ми час. 30 мин преди него мъжа ми си "напълни" бурканчето, занесох го и след няколко часа минах да взема спермограмата.

# 254
Ние предварително ходихме да си вземем бурканче от АГ-то. Записаха ми час. 30 мин преди него мъжа ми си "напълни" бурканчето, занесох го и след няколко часа минах да взема спермограмата.
Стерилни контейнерчета продават и в аптеките. Ние ползвахме такова.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт