отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 514
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!Извинявам се за спама,но някоя правила ли е цветна снимка при Д-р Александров?По-точно специално цветните снимки ги прави Д-р Ковачев.Питам защото ми предстои след 7 дена и ме интересува колко струва контрастното вещество? Hug

# 256
Здравей Илианка.На мен трябваше да ми я прави д-р Александров,но в деня имаше мноого работа и в крайна сметка снимката ми я направи д-р Ковачев.Аз имах рецепта за контраста и лидокаина.Не помня точно колко беше но не повече от 10 лева.Хубави резултати ти пожелавам  Hug

# 257
Илианка, на мен ми взеха 160 лв за снимката и доплатих 10 лв за контраста (не си носех).

# 258
Здравейте,момичета!
Моля,ако някои от вас (т.е. половинките ви) са правили скоро спермограма да погледнете морфологията по критериите на Крюгер ли е или на СЗО (>30%, 1992г.)? След получаване на резултата д-р Александров коментира ли ги с пациента (доколкото знам той ги прави)?
Благодаря!

# 259
godgift при спермограмите при д-р Александров морфологията е по СЗО >30%  Peace И да задължително коментира резултатите после . Вика те в кабинета си и обсъждате надълго и нашироко резултатите и по-нататъшните действия  Peace Успех  Hug

# 260
ne go poznavam NO MOLOIA VI I NIE S MAJA MI IMAME PROBLEM I TO GOLIAM .KAK DA SE SVARJA S DR ALEKSANDROV DA SI ZAPAZIA 4AS KADE TO4NO RABOTI

# 261
ne go poznavam NO MOLOIA VI I NIE S MAJA MI IMAME PROBLEM I TO GOLIAM .KAK DA SE SVARJA S DR ALEKSANDROV DA SI ZAPAZIA 4AS KADE TO4NO RABOTI

заповядай:
http://www.invitro-varna.com/index.php?m=381&lang=1
http://www.ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content& … =48&Itemid=65

# 262
Здравейте, искам да попитам за д-р Александров - Имам киста на яйчника - 6см  и се налага операция. и исках да разбера д-р Александров прави ли такива операции - безкръвни и работи ли със здравната каса ако не колко ще ми струва такава операция при него.Ако някой може да ми каже ще съм много благодарна!

# 263
http://invitro-varna.com/index.php?m=402&lang=1 - ценова листа, но все пак питай и там

Прави, разбира се. Успех!

# 264
  • Шумен
Здравейте момичета, ние мислим този месец да отидем при Александров. Аз съм на 34, януари.2009 ще навърша 35 и ще почна 36. Мъжа ми е на 39 .Та защо ги казвам годините ни - четох в дир'а че Александров си подбирал пациентите, на тези които са около 40 им крещял. за какво са ви деца на тези години викал.  Embarassed 

дали е така?  Embarassed защото аз много се обнадеждих за него,от тука-от форума. И ако срещна такова отношение-много ще се разочаровам

# 265
Сякаш говориш за друг човек  Shocked
Изобщо не се притеснявай .Д-р Александров е прекрасен Човек.Не мисля че би се държал така с някой-било то на 20 /30 или 40 години  Peace Отивай смело и успех.Само че сега е доста зает защото започнаха процедурите.

# 266
Невъзможно да е той. Отивай смело и не се притеснявай той е човека. Успех.

# 267
  • Шумен
Много се радвам за това което ми казвате за доктора. И аз много се бях навила. просто вече знаех че той ще е нашият доктор-но като прочетох това във друг форум-останах като ударена с мокър парцал.

При него ще отидем-и съм сигурна че ще успеем. МНооого  искаме да имаме близнаци  Crazy

# 268
и аз имам страхотни впечатления от д-р Александров - ходихме при него април 2009. Разгледа многото изследвания, най-подробно гледа ЦС и ехографските снимки на яйчниците, спермограмите. Каза, че не вижда конкретна причина, т.е. нищо ни няма.  Да опитваме още 6 месеца и тогава пак да се обадим (за лапароскопия). Много въпроси ми зададе, защото видя, че ме е страх дали имам ендометриоза. След това прецени, че шансът е много малък да имам.
Та съвсем скоро, може би до 2 месеца ще правя и лапароскопия при него. Ако и от там не излезе проблем, означава, че наистина сме с неизяснен стерилитет, което е много изнервящо. Иначе правим опити от 2 години и 9  месеца, но до сега положителен тест за бременност не съм виждала.

# 269
  • Шумен
и ние сме така. Сдобра цветна снимка и спермограма, добри хормони - изследванията са правени в Шумен де. уц всичко ни е наред, а няма резултат.и вече съм доста изнервена от това чакане. и вече искам и мисля да настоявам за инсеминация.

Общи условия

Активация на акаунт