отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 531
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
невъзможно е александров да дели така хората. и аз в началото останах с впечатление, че може би е расист - като започна да ми обяснява защо не правел морфология по крюгер, какъв точно бил този учен и т.н. това е без значение. който се е срещал с док, знае, че е готин. естествено не може всекиго да помни и да му обърне лично внимание. но никога не ми е отказал разговор, консулт или помощ. не можа да ме приеме лично, но веднага отидохме заедно при ани и й обясни какво е нужно да направи за мен. а на прегледа след това за определяне на протокол, си спомни какви са резултатите от изследванията при нас. така че - доверете се на него и екипа в клиниката!

# 271
  • Поморие
Момичета , интересува ме за първичен преглед при д-р.Александров необходимо ли е да нося някакви изследвания или той ще ни назначи да ги направим.

# 272
Момичета , интересува ме за първичен преглед при д-р.Александров необходимо ли е да нося някакви изследвания или той ще ни назначи да ги направим.
носи си всичко каквото имаш. По принцип д-р Александров признава изследванията. Успех.

# 273
vilism, незнам в кой форум си чела подобна глупост за д-р Александров, но аз отидох при него дни преди да навърша 36 години с притеснения, че вече нямам овулация. С типичното си чувство за хумор и вечната усмивка на уста каза - започваме. И успяхме. От първия път.
За съжаление нещата при нас се развиха зле. Не успяхме да гушнем своята бебка и тя вече е в един по добър свят. Но именно благодарение на д - р Александров ние имахме нашето детенце - чакано и мечтано 10 години. Благодарение на него аз бях майка, макар и за кратко.
Именно д-р Александров е единствения човек, който срещнах при едномесечния си престой в тази болница. И тук ще му благодаря - благодаря ти докторе, че остана с мен в борбата до края, благодаря ти, че ти единствен уважи решението на една майка да се бори докрай за своята мечтана и дългочакана, макар и болничка рожба, благодаря ти, че вероятно спаси живота ми, ако ме беше оставил в нечии чужди ръце. Поклон! Бог да благослови теб и семейството ти от човешката завист.
Ето такъв е д - р Александров. И без значеие е кой, къде и какво пише или говори за него. Защото завистта комай е най присъщото качество на българина. Само пациентките му знаят истиината. И именно защото е толкова добър е претрупан с работа и не винаги може да обърне нужното внимание на всяка от нас. Преди и аз имах впечатлението, че ме претупва на прегледи. Отделял ми е точно толкова внимание, от колкото съм имала нужда. И когато истински имах нужда от него, той беше до мен.
И остана докрая.

# 274
vilism, незнам в кой форум си чела подобна глупост за д-р Александров, но аз отидох при него дни преди да навърша 36 години с притеснения, че вече нямам овулация. С типичното си чувство за хумор и вечната усмивка на уста каза - започваме. И успяхме. От първия път.
За съжаление нещата при нас се развиха зле. Не успяхме да гушнем своята бебка и тя вече е в един по добър свят. Но именно благодарение на д - р Александров ние имахме нашето детенце - чакано и мечтано 10 години. Благодарение на него аз бях майка, макар и за кратко.
Именно д-р Александров е единствения човек, който срещнах при едномесечния си престой в тази болница. И тук ще му благодаря - благодаря ти докторе, че остана с мен в борбата до края, благодаря ти, че ти единствен уважи решението на една майка да се бори докрай за своята мечтана и дългочакана, макар и болничка рожба, благодаря ти, че вероятно спаси живота ми, ако ме беше оставил в нечии чужди ръце. Поклон! Бог да благослови теб и семейството ти от човешката завист.
Ето такъв е д - р Александров. И без значеие е кой, къде и какво пише или говори за него. Защото завистта комай е най присъщото качество на българина. Само пациентките му знаят истиината. И именно защото е толкова добър е претрупан с работа и не винаги може да обърне нужното внимание на всяка от нас. Преди и аз имах впечатлението, че ме претупва на прегледи. Отделял ми е точно толкова внимание, от колкото съм имала нужда. И когато истински имах нужда от него, той беше до мен.
И остана докрая.

Мила Дива,много съжалявам за всичко,което си преживяла! Hug
От сърце ти желая успех следващия път, дано да е много скоро!  bouquet

# 275
  • Шумен
Здравей diva73 , много , много съжалявам за това каквото ви се е случило.
И аз така-много добри отзиви и "на живо" и от форума бях чувала за д-р Александров. И като прочетох това-останах гръмната,с толкова злоба и жлъч беше писано мнението. НО, както и да е. И аз отидох при доктора.С мноооого притеснения,с много въпроси в главата. Коридора беше пълен,с двойки и сами момичета.

Започваме я борбата за бебе...и успех на всички ни.  Praynig

# 276
Здравейте момичета. Не съм сигурна тук ли трябва да задам въпроса си.
Търсех информация за андролог във варна и къде може да се направи спермограма. Много хуави неща чиждам за д-р Александров, но в крайна сметка се пообърках малко.
Той какъв е всъщност -андролог, гинеколог или..? Можем ли при него да отидем да ни прати на спермограма или трябва да я направим предварително и да занесем само резултатите? Къде се прави това изследване във варна?
Ох много объркано стана май. И аз незнам от къде да започна и от какъв специалист да тръгнем.
Азмисля че нямам проблеми /поне силно се надявам/, но половинката има и то сериозен проблем с еякулацията. Тя просто липсва при нормален полов акт. Сега когато вече се замисляме сериозно за бебе си е голям проблем.
Има редица фактори, които най-вероятно са причинатаза този проблем. Мислех си дали е възможна инсеминация, колко струва и какво трябва да се направи.
Мислите ли че д-р Александров би обърнал внимание на такъв проблем и той ли е най-поддходящия специалист във Варна? Не знам какво д направя и къде да отидем.
Благодаря ви предварително!

# 277
Kokoшинка, във Варна най-достоверни спермограми се првят именно при д-р Александров. Звънни на телефона в АГ и си запиши дата за тази цел, кажи изрично че е за СГ - ще ти обяснят всичко.

# 278
Благодаря.
Сега трябва и той да събере смелост и когато това стане ще пиша какво е станало.

# 279
здравейте,аз ходих 3 пати до варна при д-р Александров със запазен час(от пловдив( и го видях само в коридора не и в кабинета.цветна снимка,сондиране и протокол ми направи др.Ковачев.часове имах в 8,а влизах в 14h.като попитах какво правим,ми каза,че сестрата ще ми обясни,защото го боли глава.Ани ми отговори -как какво-инвитро,не прочете ли?след седмица ми излезнаха кравните изследвания с +хламидий.званнах на Ани да и кажа,да отложим стимолацията докато се излеквам,а тя ми отговори,че не пречи.отидох на друг доктор за да леквам пораженията от хламидия обясняващи болките ми,за които др.Ковачев не ми съобщи въпреки,че си плащах по 30лвл на преглед.хламидия може да не пречи на инвитрото,но може да доведе до спонтанен или да овреди плода.трябва ли да се стига до там вместо да се забави 1-2 месеца до излекуването?не се заяждам,а споделям,защото отидох там след четене на форума и недоволните също трябва да споделят.сега съм със закупени скапи  лекарства и без доктор.успех на всички

# 280
  • Шумен
мен ми предстои инсеминация при д-р Александров и аз му вярвам.

# 281
  • Поморие
Да побутна малко темата за др.Александров , че събра прах   newsm53
Тези дни бях на преглед при доктора и останах възхитена от отношението и честноста му.

# 282
Много моля,ако някой знае да ми отговори дали д-р Александров прави ин-витро/ИКСИ на ЕЦ (или с лека стимулация) и дали работи с Фонда?
Благодаря!
Пожелавам успех на всички, които са му се доверили!  bouquet

# 283
За жалост не работи с фонда.За инвитро/икси на естествен цикъл също не прави.Има случаи в които е правел но мисля че трудно се съгласява.А под лека стимулация какво имаш впредвид?При тези методи целта е повече яйцеклетки а за това е необходима стимулация.С лека такава едвали ще има този резултат.

# 284
Мила Ели, благодаря за отговора! Hug
Едва ли има понятие "лека стимулация",но често го срещам из форума. Може би по-малко инжекции и по-малко яйцеклетки,по-щадящ вариант за пациентката.
Успешен финал!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт