отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 532
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Колко време се лежи след трансфера при ИКСИ при д-р Александров? Някой правил ли е скоро стимулация по дълъг протокол при него  и колко  му е струвало това?

# 286
Здравейте момичета.
Пиша тук, защото се нуждая от помощ. Не мога и не мога да си избера лекар. До скоро бях при д-р Яков, но не искам да съм при него.
Имам поликистоза. Бях на ендокримолог и сега трябва да си избера гинеколог. Та от тук ми идва и въпроса: д-р Александров, само с ин-витро ли се занимава? Защото засега не искам да прибягваме до това. Работи ли по-здравна каса?
Пиша много объркано, но аз самата се чувствам така... Просто в най-скоро време трябва да си намеря лекар и незнам а незнам кой да е той...

# 287
д-р Александров не работи с НЗОК и се занимава само със стерилитет, но предимно с Инсеминации и ин витро. 

# 288
Благодаря за информацията.

# 289
Здравейте и от мен, моите впечатления коренно се отличават от другите.Първо искам да отбележа, че не искам да разколебавам хората, които са се насочили към определен лекар,но за мен,  Д-р Александров се занимава само с изключителни леки случаи на стерилитет.В моя случай ми беше казано директно,че нямам шансове да имам дете по нормален път,че имам хидросалпингс ,запушени тръби и че съм възрастна и т.н, с една дума много надъхващо:))).Истината излезе друго,но...в София ....там след лапароскопия ( която ми беше отказана във Варна) се оказа,че тръбите са ми във ред и че нямам никакъв хидросалпингс и че мога да си забременея нормално...така,че не се предоверявайте само на един лекар,обезателно искайте 2,3 мнение.УСПЕХ!

# 290
Би ли уточнила какво имаш впредвид под иизключително леки случаи на стерилитет? newsm78

# 291
Според мен никой уважаващ себе си лекар, още повече специалист от ранга на Александров не би взел такова решение без да има причина. Орхидея, ти добре ли разбра доводите му?
Аз например имам позната, на която и махнаха единия яйчник с тръбата, на другия махнаха киста. А според нея-нямало причина. Е, кажете-това достоверно ли ви се вижда??

# 292
Другарко Рени честита ви годишнина smile3525!

# 293
ААА, благодаря,благодаря!
То много станали годинките  Mr. Green

# 294
Здравейте и от мен, моите впечатления коренно се отличават от другите.Първо искам да отбележа, че не искам да разколебавам хората, които са се насочили към определен лекар,но за мен,  Д-р Александров се занимава само с изключителни леки случаи на стерилитет.В моя случай ми беше казано директно,че нямам шансове да имам дете по нормален път,че имам хидросалпингс ,запушени тръби и че съм възрастна и т.н, с една дума много надъхващо:))).Истината излезе друго,но...в София ....там след лапароскопия ( която ми беше отказана във Варна) се оказа,че тръбите са ми във ред и че нямам никакъв хидросалпингс и че мога да си забременея нормално...така,че не се предоверявайте само на един лекар,обезателно искайте 2,3 мнение.УСПЕХ!
Мммм дааа, явно ние сме били от изключително леките случаи : възраст 37 год., ПКЯ още от пубертета, МЦ през 3-4 месеца, размер на яичниците 5-6 и повече см., липса на овулация, безбройни кисти, изключително сложна стимулация / всеки ден ме преглеждаше,  коригираше дозите понякога и 2 пъти на ден/, 2 неуспешни ИКСИ в София, варикоцеле,  олигоастенозоооспермия 2-3 степен.
А истината в София е такава каквато си искала да чуеш, защото си източник на доста сериозни парични средства, за съжаление комерсиализма взема връх над човешкото нещастие.
Д-р Александров е имал сериозни причини за това което ти е казал, избора е твой.
Късмет и Успех

# 295
ddnchv леле  ConfusedРадвам се че сте успели.
Аз зададох въпрос на момичето но явно няма и да отговори.Та си мисля че или аз не съм разбрала какво иска да каже..или тя бърка нещо с тези супер леки случаи с които се захваща д-р Александров  newsm78Това което тя изброи-хидросалпингс и запушени тръби дори се счита за стерилитет при който една инвитро процедура има по-голяма успеваемост(естествено след премахването им) в сравнение с това което ти изброи ddnchv.А тя твърди че доктора я е отпратил понеже това е сложно и не може да се справи Simple Smile Оставям да бъда поправена и извинена ако не съм разбрала вярно поста ти Orchidea555  Simple Smile

# 296
Ами да, успяхме и то от първия път/ който го може го може/ и сега вече се замисляме да повторим, въпреки, че тази година правим 40 год. и случая ни ще стане още "по - изключително лек".
А разстоянието от 600 км. въобще не ме интересува, ако трябва за д-р Александров и 10 пъти по толкова ще пропътуваме, защото е най - добрия в тази област / нека някои се сърдят/ и успехите при него са налице, още повече с висше образование - хахаха.
и аз очаквам Orchidea555 да отговори.
Elsinor Късмет и Успех.

# 297
Здравейте и от мен!Ние с моя мъж опитваме за бебче от 3 години,но без успех CryОт Бургас сме и досега съм обиколила някои то местните лекари,но според мен си губя времето и парите,за да ми се казва нищо ти няма ,а бебе все пак да не става.Сега като чета всичко това за д-р Александров,се обнадеждих и придобивам смелост да си запиша час при него.Успех на ВСИЧКИ Hug

# 298
Работи ли в събота д-р Александров?
Иска ми се да си запиша час най-сетне при него но трябва и двамата да сме. А единствения вариант е товадастане някоя събота  newsm78

# 299
За преглед-едва ли. Идват в събота за процедура.
Вземате отпуск, няма как...

Общи условия

Активация на акаунт