отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 493
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за тази тема  bouquet. Сега записах час на сестра ми за д-р Александров за 28.05. Те имат син на 8 години, но искат второ baby_neutral, а вече повече от година не се получава. Досега са ходили при други варненски лекари, но без резултат Rolling Eyes

Наистина се надявам д-р Александров да е и нейния лекар Praynig и да мога и аз от нейно име да споделя скоро положителни отзиви!

# 211
Здравейте момичета! Прочетох доста хубави нещо за д-р Александров и си запидах час за 20,05,2009г. но искам да попитам дали някоя мама скоро е ходила и дали знете нащо за цените. Аз съм ходила при доста лекари  и досега нищо /вече почти две години/ ще Ви бъда благодарна, ако науча нещо за цените да имам предства Simple Smile

# 212
Записвам се за да следя темата с интерес. Въпреки, че все още не съм бременна /за което се надявам скоро да стане/ го посещавам от скоро. Прегледа беше 25 лв.

# 213
 Прегледа на ехограф както е писала Сиска е 25 лв., цветната снимка е 160лв. + около 10лв. за контрастното вещество. Спермограмата е 50лв.
 Който е изследвал хормони и хламидия да пише за техните цени.

# 214
И мен ме интересува цената за хормоните, иначе хламидия е 20 лв. в тяхната лаборатория. Hug

# 215
Момичета, цените са съвсем нормални, но най-важното е, че сте в най-добрите ръце на нашия златен док Simple Smile

# 216
И мен ме интересува цената за хормоните, иначе хламидия е 20 лв. в тяхната лаборатория. Hug

Ако ги правиш в АГ-то хормоните - цените са по- ниски от други лаборатории в града, в които съм ходила. Но не помня какви бяха. Не мисля, че дадох повече от 50 лв. за четири хормона.

# 217
Благодаря на всички за отговорите!!! Дано той вече да ми помогне и в най скоро време и аз да се похваля с добра новина

# 218
искам да попитам Др. Александров занимава ли се с "обикновени" рискови бремености, или само с такива от инвитро? Четох за него само хубави отзиви, но все за инвитро. Дали мога да отида при него, без да искам инвитро и вече бременна?

# 219
Мисля, че е наистина ужасно зает и по-скоро обръща внимание на момичета, които не могат да забременеят, както и желае да им помогне да се сдобият с дете. Не съм много сигурна, дали ще има време да се заеме със случай на вече бременно момиче, но нищо не пречи да звъннеш на телефона в АГ и да попиташ. Персонала е много мил и ще ти отговори !
 Успех, мила !  Hug

# 220
да, и аз така подозирам...но може все пак ще мина да питам сестрата.
Не знам към кой доктор във Варна да се насоча за проследяване на бременността. А с дъщеря ми бях при Протопопов, но доколкото знам, той вече е пенсиониран. А и сега съм малко по-проблематичен случай с хашимото и високи антитела и т.н Иска ми се да е някой които има опит този вид проблеми.

# 221
Е с тоз проблем съм и аз.
Трябва да търсиш гениколог -ендокринолог.
Сега се сещам само за д-р Каварджикова.
Аз лично ходих до скоро в София,но мисля ,че и тук ще се намери подобен специалист.
Д-р Александров наистина е добър избор,но за Хашимото незнам.
Там е малко по -сложно и дали ще се наеме?
Има доста следене и лечение.Поне при мен е така.Peace

# 222
  • Варна/Игнатиево
Vesi 82 аз също съм на преглед на 20/05/09 - може да се засечем в чакалнята  Laughing
Иначе явно отскоро има малко променен ценоразпис, конкретно прегледа е 30 лв.
Успех на всички момичета!

# 223
Vesi 82 аз също съм на преглед на 20/05/09 - може да се засечем в чакалнята  Laughing
Иначе явно отскоро има малко променен ценоразпис, конкретно прегледа е 30 лв.
Успех на всички момичета!
Ето я ценовата листа на медицински център за асистирана репродукция „Варна” ООД:
http://invitro-varna.com/index.php?m=402&lang=1

# 224
Когато аз бях на преглед, пак пишше 30лв., но платих 25лв. за ехограф. Затова незная какво се има предвид тук под преглед ...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт