отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 496
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
  • Шумен
Момичета бихте ли ми казали как мога да си запиша час за д-р Александров,и къде извършва прегледи?

# 226
  • Varna
Момичета бихте ли ми казали как мога да си запиша час за д-р Александров,и къде извършва прегледи?
На някой от тези телефони: http://www.ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content& … =66&Itemid=58
 Прегледите ги извършва в АГ-Варна на 7-ия етаж.

# 227
Искам да кажа, че имах преглед при д-р Александров много съм доволна беше много внимателен и обяснява много подробно. Назначи ми разни изследвания които трябва да направя за да разберем какъв е проблема.Единственото, което ме притеснява е само цветната снимка/дано всичко да е нормално/

# 228
Момичета, аз също след първа среща с него съм с невероятно позитивни впечатления, ще ви държа в течение какво става по-натам. А сега, ако приемем, че това е подходящото място, някоя би ли ми обяснила как минава конкретно при него ЦС, че умирам от страх. Каза, че ще ми я направи лично той, с местна упойка лидокаин в шийката на матката. Този тип упойка гаранция ли е за безболезненост на процедурата и самото й поставяне много ли е неприятно, или се трае?

Мерси и успех на всички!!!

# 229
bonniem, тази упойка е за да не усещаш болка при вкарването на инструментите, но няма как да не те боли при вкарването на контраста. Поставянето се усеща като леко боцване и не боли.
Успех!  Peace

# 230
  • Varna
А сега, ако приемем, че това е подходящото място, някоя би ли ми обяснила как минава конкретно при него ЦС, че умирам от страх.
Няма нищо страшно, докторът е много внимателен, в случая по важен е резултата и дано всичко е ок. Hug
 Иначе самата снимка със събличането и обличането е не повече от 5 мин., ще усетиш както ти е писала и Scarlet вкарването на контраста, но болката е поносима.  Hug
В добри ръце си!  Hug

# 231
Мерси за отговорите. Позволявам си да продължа да пиша  в тази тема, защото се надявам, чер отговорите могат да интересуват и други момичета - цялата процедура в една стая ли се извършва или те разкарват на легло по етавите - един вид - първо инжектират контраста, после те смъват/качват до рентгена?

# 232
Всичко става в 1 стая Simple Smile Мисля, че някъде на 1 етаж в рентгеново отделение. Цялата процедура е максимум 10 мин. И аз съм на ЦС другата седмица във вторник в АГ, но май ще ми я прави д-р Ковачев. Ти кой ден си на ЦС ? И да разкажеш после подробно ей ... Simple Smile  Hug

# 233
Аз съм тази седмица в четвъртък - ще разкажа, няма проблем Simple Smile

Пак за инфо на останалите, понеже видях, че преди се е обсъждал въпросът, казаха ми да си нося лидокаин и контраст.

# 234
  • Шумен
Момичета многа съм отчаяна днес звънях да си запиша час за д-р Александров и ми казаха че не могат да ми запишат защото в момента не давали часове да съм се обадела месец октомври.Сега не знам какво ще правя и при кой друг лекар да отида не съм от Варна,а във нашия град няма такива добри специалисти Sad

# 235
Аз съм тази седмица в четвъртък - ще разкажа, няма проблем Simple Smile

Пак за инфо на останалите, понеже видях, че преди се е обсъждал въпросът, казаха ми да си нося лидокаин и контраст.

newsm78 да си носиш  лидокаин и контраст? странно?
при мен всичко мина така: съблякох се в предверието на стаята с рентгена, легнах на масата, сложиха ми контраста , после "зеле" (т.е "не дишай") и за секунда снимката беше готова, лошото е че първата не стана добре и направиха втора, после едната тръба пропуснала, ама другата не беше.....че айде още малко контраст и така минутите станаха 3-4-5 , не помня колко , ама си беше гадно и болеше ( тихо да не ми се смеете, ама се разплаках) . а после нищо не усещах, нямах упойка, но не ме болеше, просто една тежест само се усети и то за кратко (1-2 часа) . това е....нищо сложно ,ако мога да успокоя чакащите...
но са мое съжаление, тези снимаки не били  ясни (според доки тука) и за това ми предстои лапароскопия. (това е за другата тема)
споко момичета, ЦС е по -лесния начин  Hug

казвам го и на себе си де, че много ме е страх от лапарото, за мое успокоение   Embarassed

# 236
мимичета малко ми е неудобно от това, което ще напиша - бях при д-р Александров на 20.05.09г. и ми даде списък със изследванията които трябва да направим с моя съпруг. Но дали ще е проблем да ги направим другият месец тъй като просто нямам финансовата възможност, знам че това е най важното но просто немога.Дали ще е някакъв проблем Cry

# 237
мимичета малко ми е неудобно от това, което ще напиша - бях при д-р Александров на 20.05.09г. и ми даде списък със изследванията които трябва да направим с моя съпруг. Но дали ще е проблем да ги направим другият месец тъй като просто нямам финансовата възможност, знам че това е най важното но просто немога.Дали ще е някакъв проблем Cry

не мисля , че ще е проблем, то няма дата на листа който ти даде, нали?
поне на моя нямаше  newsm78

# 238
  • Варна
Веси, за какви изследвания става въпрос по точно?
Ако са за включване към програма инвитро на АГ-Варна, не забравяй, че лятото клиниката не извършва процедури, а изследванията, необходими за включване важат три месеца. В този ред на мисли, едва ли е необходимо да ги правиш сега, а по-добре наесен.

Ако е за нещо друго - действай когато имате възможност, не мисля, че това би било проблем. Все пак, всеки гледа джобчето си.
Успех!

# 239
bonniem И на мен ми дадоха рецепта за контраста и лидокаина  Peace Д-р Александров и при мен държи да я направи той, само че нещо не мога да извадя късмет да си запазя час и съвсем изтръпнах вече.
Proletina_1983 аз ще те посъветвам да изчакаш д-р Александров, щом като няма около теб добър специалист.Мисля че чакането ти ще си заслужава Peace Или се насочи към София, но мисля че и там няма да имат за по-рано час.
Успех момичета за снимката  Praynig
Джи голямо гуш за теб  Hug
Гардже кураж мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт