отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 631
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Kambichka ако искаш за най сигурно звънни на стационарния който Пета ти е дала, потърси Ани след обяда и запиша час.

# 61
Здравейте момичета.

Тъй като искам да посетя д-р Александров но тъй като знам,че е много зает не знам дали моя случай е уместен да го търся и дали ще ми обърне някакво внимание. Все още не мога да кажа,че имам някакъв сериозен проблем но факт е ,че 8 месеца бебе няма. Имам пап2+кондилом+ невероятно течение което моята лекарка НЕ МОЖЕ  да излекува. Спрях се на него но тъй като знам,че той се занимава с по-сериозни проблеми не съм сигурна дали ще ме приеме както подобава и дали ще ми обърне въобще внимание.

Моля ви дайте ми мнението си и актуалните му координати, какъв е реда и как мога да си запазя час, а също и колко струва прегледа при него.

Благодаря Ви предварително!!!! Hug

# 62
 Ако имаш PCOS, нередовна менструация, хормон. проблеми, ендометриоза, запушени тръби, пробл. с яйчн. резерв и др.   сами по себе си тези проблеми според мен не са за Александров. Тези проблеми са за Александров единствено и само ако се цели забременяване.

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 18:41 от Vanina 75

# 63
  • Varna
  Тези проблеми са за Александров единствено и само ако се цели забременяване.
Ами напълно нормално ми се струва, все пак той е специалист в ин витро клиника и щом човек е стигнал до там се предполага, че цели забременяване.  Grinning

# 64
  Тези проблеми са за Александров единствено и само ако се цели забременяване.
Ами напълно нормално ми се струва, все пак той е специалист в ин витро клиника и щом човек е стигнал до там се предполага, че цели забременяване.  Grinning

Да малко неразбираемо стана. Нещо проблем с компютъра се получи и не се побликува всичко което написах, може и да се е загубила логиката. Става въпрос че осем месеца не са достатъчен период за да се сложи термина стерилитет. И то без някакви симтоми като проблемни хормони, неред. менструация и др.

Тоест исках да кажа че AGAPH да отиде при Александров, но не да набляга на течението си или пък друго. А да наблегне върху желанието си за бременност, а Александров ще прецени дали има нещо общо течението или не.

# 65
Благодаря !!! идеята е,че аз искам бебе и то много ! Но ми се струва,че тия неща,които изброих може да се окажат проблемни за забременяването. Въпроса ми беше дали д-р Александров ще ме приеме радушно или ще реши че съм ,,ЛЕК,, случай и ....няма да се занимава с мен ooooh!

# 66
  • Varna
Въпроса ми беше дали д-р Александров ще ме приеме радушно или ще реши че съм ,,ЛЕК,, случай и ....няма да се занимава с мен ooooh!
Е това само той може да ти го каже.  Laughing Успех!  Hug

# 67
AGAPH , течението ти може да се дължи на някакви микроорганизми. Ако искаш преди да отидеш при д-р Александров, направи микробиология, за да знаеш какво е това, което имаш.
И да си кажа аз моето мнение - 8 месеца без бебе при активни опити, са си направо за специалист, не губи време, пари и нерви по гинеколози "на обща практика" (така да ги нарека, без да обиждам никого).
Успех!

# 68
Ази, правих микробиология и излезе,че не се изолира патогенна флора и докторката вдигна рамене и толкоз #CrazyНе знае какво да изписва вече,защото всичко пробвах..... Sick
8 месеца да вече даже минават,а що се касае до активните опити- не знам кой как го разбира и кое е нормалното.Примерно на седмица по два секса достатъчно ли е ? Аз мисля,че все още имам шанс защото до сега не съм следила ову.Сега смятам този месец да налучкам момента с ову и ако не стане вече отивам. Пък и винаги е по добре да си в ръцете на специалист....а не на некадърник...... Naughty

# 69

Моля ви дайте ми мнението си и актуалните му координати, какъв е реда и как мога да си запазя час, а също и колко струва прегледа при него.

Благодаря Ви предварително!!!! Hug

От скоро имат администрация, телефона е 613 805, обаждаш с еи записваш час  Peace Успех, чух за януари записват в момента! Ултразвук е 25лв, останалите цени са описани и залепени в чакалнята, ако ти се разхожда може да отидеш направо в АГ- 7ми етаж!

# 70
Миналата седмица ходих при него и ми дадоха час за след седмица.

# 71
Миналата седмица ходих при него и ми дадоха час за след седмица.

И на мен така за след 10-12 дни ми дадоха час. А не за след няколко месеца.

# 72
Не съм си го измислила просто го чух от една девойка тук във форума иначе зависи за какво сте- дали за първа консултация или някаква манипулация и пр.!

# 73
Dendy, разбира се че не си измисляш, просто споделям информация която може да е от полза на някой. Иначе моя преглед беше първичен и за консултация.

# 74
да си кажа и аз моите отзиви за д-р Александров
Проблема ми поликистозни яйчници и незабременяване в продължение на година.
Моята гениколожка ме изпрати при него за консулт.
Първите срещи минаха добре, но после бях разочарована.
Не желаеше да ми направи необходимото лапаро и пукане на яйчниците.
/Сега разбирам, че той с такива леки случаи като мен не се занимава/
След това нещата се промениха, той ме оперира,
два месеца стимулация- и вече имаме резултат- в третия месец съм.
И сега мога да кажа само прекрасни неща за доктора.
Много съм му благодарна, че пое моя случай, и живот и здраве май 2009- baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт