ЧАСТЕН ДЕТЕКТИВ

• 22 926
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
И от какъв зор ще го правиш? Като го хванеш, той да не би да спре да го прави? Най-много ако той разбере да се вбеси и да те напусне. По-добре си поговори с психотерапевт, болезнената ревност е болестно състояние на душата. И смело продължавай напред, гледай си живота, с него ли без него.
Иначе моя позната ползва такава услуга. Плащаше като луда по 1000лв (!) дневно. Хората и дадоха богат снимков материал, "доказателства" и глупости на търкалета. И след грандиозния скандал, който тя му устрои, той си събра багажа и я напусна, като се премести при любовницата си. Така че, от какъв зор?

Значи да не го прави, само за да не я напусне?  newsm78
Ми то по-добре без такъв да живееш, отколкото да продължиш живота си с такъв, който най-безцеремонно ти изневерява, а ти си затваряш очите и се правиш че всичко е наред и се обичате... голям филм.
Авторката може първо тя да го напусне, след като разбере на 100%, че е мамена.

# 31
много скоро след пускането на темата го хванах сама, открих esm  в телефона му. Сега съм сугурна за любовницата, но не знам какво да правя по нататък. Изпаднах в нервна криза от която сугурно няма да изляза.Бях толкова доверчива и глупава. Боли ме душата.

# 32
  • Варна
Съжалявам мила, че си се оказала права. Обикновенно не ни лъже женската интуиция. И пак тя ще ти подскаже какво точно да направиш. Универсални действия няма.

# 33
ех, как не са измислили българската аналогия на cheaters (по reality zone)....
да взема да го продуцирам, ще има небивал успех Simple Smile
по темата: защо пък не! ако може да си го позволи. изгледайте 2-3 серийки от предаването за което ви говорих, и няма да повярвате колко нагли същества има и как хората наистина явно нямат друг избор, щом са стигнали до тв-излагация.

# 34
Някой знае ли добър частен детектив в Пловдив?

# 35
  • Kопенхаген
Крайно време е да стартира онова американско предаване за изменниците,  дето цял телевизионен екип ходят подир тях и ги заснемат в компрометиращи ситуации  newsm09 и накрая ги събират с партньорите им. Даже си раздават юмруци и шутове  fightА тук като гледам бая хляб ще има за екипа правещ шоуто  hahaha hahaha

# 36
Някой знае ли добър частен детектив в Пловдив?

http://www.ares-detective.com/

# 37
Значи да не го прави, само за да не я напусне? newsm78
Ми то по-добре без такъв да живееш, отколкото да продължиш живота си с такъв, който най-безцеремонно ти изневерява, а ти си затваряш очите и се правиш че всичко е наред и се обичате... голям филм. Авторката може първо тя да го напусне, след като разбере на 100%, че е мамена.
Ами ако съмненията на авторката за изневяра се окажат плод на въображението й, тогава пак има ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ любимият й да я напусне, по простата причина, че никой, уважаващ себе си човек не би прекарал живота си с интимен партньор, който му няма доверие и го следи заради най-незначителния повод и то с частен детектив!
Колкото до наемането на такъв - струва не трицифрени, а четирицифрени суми, защото следенето на ЛИЧНИЯ ЖИВОТ е нещо много специфично и изисква много повече усилия и средства отколкото си представят някои, дори само заради това, че за целта не е достатъчен самия частен детектив, а и също така негови сътрудници, които да следят живота на човека отблизо.

# 38
  • София
То работата става дебела....струва ли си? Съгласна съм, че ако "обекта" разбере, първо ще си помисли че си куку, второ - болезнената ревност отблъсква допълнително.
Що не се помъчиш да измислиш неще друго.

# 39
Дай мъжо да не се съмнавяме, че ако се съмняваме, ще започнем да се следим, а следим ли се-ще се хванем! Еееех къде са добрите нрави! Да ти кажа работата върви на счупена стомна. Аз досега не знам някоя жена да се е усъмнила и да не е изловила мъжа си- с това 6 чувство и като знам на какво сте способни като ви се прииска- нема смисъл от прахосване на пари. Мъжът като е разгонен е като кон с капаци и въобще няма да се усети че го бройкаш /айде сега да ви издам една мъжка тайна/. Така че по -скоро мисли какво ще правиш като го хванеш- нагледал съм се на простотии, да не се изложиш, ей! Успешен лов!

# 40
# 41
Крайно време е да стартира онова американско предаване за изменниците,  дето цял телевизионен екип ходят подир тях и ги заснемат в компрометиращи ситуации  newsm09 и накрая ги събират с партньорите им. Даже си раздават юмруци и шутове  fightА тук като гледам бая хляб ще има за екипа правещ шоуто  hahaha hahaha
И аз съм си го мислела това.Прелюбодейци се казва предаването.И е много добро. Peace

# 42
Не си давай парите за нещо което можеш да свършиш и сама.
А ако си сигурна вече проучи нещатата дискретно за да разбереш какъв вид е връзката.
Седни и му кажи в очите, че знаеш и си изяснете нещата.
Аз съм и бих постъпила така.

# 43
Май някой гледа много филми.

# 44
  • София
Психиатър ще ти свърши по-добра  работа Joy

Общи условия

Активация на акаунт