Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 491
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Леле тази торта и на мен ми взе акъла!

Роня и аз знам, че не е добре урината да жълтее, но наистина нищо не каза newsm78А иначе може както е казала Дил да е от моркови и домати, зщото като се замисля много често присъстват в манджите му да не кажа почти всеки ден.

Сега го сложих да спи и дано поспи повечко, че имам доста работа. Да ви се оплача вече луда ставам с това хранене. Това което най не съм обичала и съм се заричала, че няма да правя точно това правя сиреч, за да яде съм Симона маймуната - муча, кукуригам, пея, забавлявам го с играчки... Ще се гръмна #2gunfire А ако го оставя въобще няма да яде. И това е постоянно писна ми вече. Много е злояд незнам на кой се е метнал newsm78

Разглеждах снимки от РД на малките. Всички дребчовци са страхотни. Направо не е за вярване колко са пораснали тези деца и са вече едни истински малки госпожички и господа. После пуснах първите снимки след раждането и се изумих колко бързо минава времето.
По този повод я кажете идея какво да купя на Миташки за РД. Споделете какво сте купили на вашите или са им подарили и кое се е харесало. Много моля Praynig

# 181
Честит рожден ден на Йоана на Фъстъчка, Златина на Златна и Питър на julia asenova! Пожелавам им много щастливо детство, много игри и да са здрави и засмени!!!

Дени, честит рожден ден, мила!!! Пожелавам ти да си все така лъчезарна, обичана и глезена от твоите мъже жена!!!

# 182

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА И ЗЛАТИНА И ПИТЪР!!!!!!!!!!!!!

# 183

ДЕНИ С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ

П.С.Ние няма да дойдем  защото баткото от днес има лек обрив и д-рите не са категорични от какво е -щяло до ден два да покаже

# 184
  • София
 newsm38  Gift newsm59ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ!!!!!!!!!!!!!! ДА СА ЗДРАВИ  ДА СА СИЛНИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!!!!!!!!!!! newsm59  Gift newsm38

ДЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ!!!!!!!!!!!! мНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ ГОДИНИ С ПРЕКРАСНОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Сбруни, ама майстор си!!!!!!!!!Тортата е разкош!

Дил, браво на героя. Зъбчетата наведнъж ще ги изкара

Мони, на Ники му купихме едно голямо плюшено куче от Кауфланд. Той много му се зарадва като го видя. Още не сме му го подарили официално, ама при покупката беше с нас и нямаше как да го скрием Embarassed

Ако пропускам нещо ме извинете ама този пост го пиша за втори път .

# 185
Мдаааа...днес имам рожден ден...посрещам го със смесени чувства...хем ми е едно радостно, щастливо, хем макар и малко се натъжавам...
Юбилей...30 години...странно защо не се чувствам на толкова, а много хора ми казват и че не изглеждам на толкова (това може само да ме радва де)...ама някак си по друг начин започваш да мислиш и да гледаш на живота...сега някои ще си кажат "Ама как така за един ден се променя мисленето на човек?!?"...Ами, променя се...
Днес съм настроена много философски...

БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА! ... ОБИЧАМ ВИ!...

# 186

Честит рожден ден на принцесите Йоана и Златина и на юнака Питър!
Растете здрави и щастливи...Слънчево и узпълнено с усмивки детство!

За развълнуваните от щастие Фъстъчка, ZLATNA и julia -

# 187
Честит рожден ден на дребчовците Златинка на Зори, Йоанка на Меги и на момъка Питър Simple Smile
Много радост да ви носят сладките мишлета Simple Smile
ДЕНИЧКА, ЧРД !! Хубаво е че си настроена философски днес, значи помъдряваш  Mr. Green
Много здраве ти пожелавам   bouquet

# 188
 nbirthdayЧРД на малките сладурки и сладурковци, ощастливили мамите и татковците си днес. Пожелавам им щастливо и безгрижно детство, изпълнено с много смях, игри и бели nbirthday
 Two HeartsДени, ЧРД и на теб, бъди здрава, щастлива, глезена и обичана от двамата ти рицари.   Two Hearts
Не ги брой годинките и не му мисли на колко изглеждаш ами бъди на колкото се чувстваш. Аз изглеждам като тийнейджър и на акъл го докарвам май до там Mr. Green
Много  Hug от нас с Димана

# 189
  • Плевен
Момичета,имам СПЕШЕН въпрос!!!!!!!
Ще правим кръщене в събота, а не знам на кръстника какво се подарява и изобщо подарява ли се нещо.Моля ви помагайте Hug

# 190
  • София
Ще правим кръщене в събота, а не знам на кръстника какво се подарява и изобщо подарява ли се нещо.Моля ви помагайте Hug

Със сигурност знам, че се подарява нещо, но какво точно не ми е ясно.

# 191

Със сигурност знам, че се подарява нещо, но какво точно не ми е ясно.

В нашия край не се подарява нищо на кръстника! Rolling Eyes

# 192
Честит рожден ден на сладурите Йоана и Златина  и Питър!
Да растат здрави и щастливи , умни и красиви !!!

bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni
Честит рожден ден ,Дени !!!  party023Да си жива и здрава, обичана и щастлива !!! babydust7
Добре дошла в клуба на 30-годишните Wink според мен, прекрасна възраст Grinning

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЙОАНА,ЗЛАТИНА И ПИТЪР newsm51 newsm59 newsm38 bdbaloni hbday happy bd  bigdance2 Tada.ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,СБЪДНАТИ МЕЧТИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ИГРИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДЕНИ!БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ЛЮБОВТА ДА ГРЕЕ ВИНАГИ ВЪВ ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО! smile3525 newsm59 newsm51.ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА  bigdance2 Tada
Поли от подаръците който получи най-много се зарадва на една бебешка кола и на музикалните играчки.
Ей,СБРУНИ тортата е супер,голям майстор си [smilie=smile3501.g

# 194
 newsm78и при нас нищо не се подарява на кръстника...

Общи условия

Активация на акаунт