Роня и аз знам, че не е добре урината да жълтее, но наистина нищо не каза
А иначе може както е казала Дил да е от моркови и домати, зщото като се замисля много често присъстват в манджите му да не кажа почти всеки ден.Сега го сложих да спи и дано поспи повечко, че имам доста работа. Да ви се оплача вече луда ставам с това хранене. Това което най не съм обичала и съм се заричала, че няма да правя точно това правя сиреч, за да яде съм Симона маймуната - муча, кукуригам, пея, забавлявам го с играчки... Ще се гръмна
А ако го оставя въобще няма да яде. И това е постоянно писна ми вече. Много е злояд незнам на кой се е метнал 
Разглеждах снимки от РД на малките. Всички дребчовци са страхотни. Направо не е за вярване колко са пораснали тези деца и са вече едни истински малки госпожички и господа. После пуснах първите снимки след раждането и се изумих колко бързо минава времето.
По този повод я кажете идея какво да купя на Миташки за РД. Споделете какво сте купили на вашите или са им подарили и кое се е харесало. Много моля

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ!!!!!!!!!!!!!! ДА СА ЗДРАВИ ДА СА СИЛНИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!!!!!!!!!!!

от нас с Димана
Да си жива и здрава, обичана и щастлива !!! 
според мен, прекрасна възраст 
.ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,СБЪДНАТИ МЕЧТИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ИГРИ!