Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 477
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АННА-МАРИЯ, АЛЕКСАНДРА, МАРТИН И ДАРИН !!!
ДА БЪДАТ ЗДРАВИ И ЛЪЧЕЗАРНИ ДЕЦА ВИНАГИ УСМИХНАТИ !!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕТИ!!! ЖЕЛАЯ ТИ ВИНАГИ ДА БЪДЕШ ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕЛАНА ЖЕНА!!!
При нас единствиния подарък на който обърнахме внимание е един голям камион /има го на снимка/. Много му е смешно като го сложим вътре и го бутаме, а накрая го изсипем на килима  Mr. Green. За мое най-голяма съжаление, обаче вече си го бута сам по плочките при което се чува стържещ гаден звук ррр-ррр-рр-р  Crazy Подариха ни и колело но все още не съм го изкарвала навън с него че ми се струва глупаво през зимата с колело навън Rolling Eyes
Днес чакам да ми донесят инхалатор който си поръчах за да си правим инхалации с физиологичен разтвор в къщи че кашлянето ни се оказа следствие на заден ринит и най-добрият начин да се бориш със сополите си остават инхалациите - действието е много бързо и облекчаващо.
Тук най-накрая изгря слънце чакам дребния да стане и мисля цял следобед да сме навън Peace

# 271
Добър ви ден на всички.
Аз продължавам да си имам болно гърло, вчера нямах цял следобяд темп. и реших че се пооправям. Обаче през нощта пак вдигнах 37.6 и някакъв адски гърлобол. Днес си взех едно хомео- Ангин Хил по съвет на Крео, дано помогне. Друго друго - явно е ангинка някаква, не е заразно поне. Около мен щъкат Сашко и татко му и ми е много хубаво Simple Smile. Следобяд ще ходя на док. за всеки случай.

За тортата - и аз гласувам за една.

Забравих да честитя рожденните дни на Александра, Анна-Мария, Марти и Дарко Simple Smile
ЧРД и на ЕТИ Simple Smile Любов, здраве, късмет Wink

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 12:38 от jenny_b

# 272
 nbirthdayЧРД НА ДАРКО, МАРТИ, АЛЕКСАНДРА И АНА  МАРИЯ.Пожелавам им весело и безгрижно детство, изпълнено с много смях, гушкане, целувки и белички. nbirthday
  Two HeartsВени, Мина да са Ви живи и здрави малките мъжлета, да запълват със смях и умиление ежедневието ви.   Two Hearts
 newsm67Мерелин ЧРД и на теб, бъди жива и здрава, много обичана и уважавана майка и съпруга. Дано заразиш с твоята вяра и положително мислене повече хора newsm67
много  Hug от нас с Димана

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА СЛАДУРИТЕ ДАРКО И МАРТИ !
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА, ДА РАДВАТ  МАМА И ТАТИ !

bdbaloni happy bd bdbaloni hbday bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА АЛЕКСАНДРА И АНА  МАРИЯ !
 baloniДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ! baloni

birthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРЕЛИН !!! ДАНО ПО-ЧЕСТО СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ ТИ !!! babydust7  party006

# 274
Здравейте,

Леле-е-е-е-е, 10 стотинки каква беля могат да направят. Радвам се, че всичко е минало благополучно. Явно малкия Дари е решил, че няма смисъл отсега да започва да спестява... Пу-пу, да не чува ОНЯ!

Дени4ка, тортата е много, ама много красива!  Grinning Според мен тя е по-скоро символична, отколкото десерт за след вечеря. Аз не знам колко човека ще бъдем общо. Няма ли да има достатъчно просто всеки да си гребне едно мъ-ъ-ъ-ъ-ндзърко парченце? Ако решите да има още една торта (НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ), нека тя бъде с друг дизайн. Така ще е по-шарено и разнообразно. Я так думаю...  newsm78 Каквато и да избереш сигурен съм, че ще се хареса и на останалите. Определено имаш вкус за красивите неща!  Wink

Поздрави!  Grinning

# 275
  • Ботевград
Честит първи рожден ден на малките сладурковци  ДАРКО И МАРТИ и сладурки АЛЕКСАНДРА И АНА  МАРИЯ !
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРЕЛИН !!!

Много щастие, любов, лични и професионални успехи! И нека да успееш да постигнеш всяка цел, към която се стремиш!
Горда съм, че познавам мама с такова голямо сърце  Hug

# 276
ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ МЪЖЕ ДАРКО И МАРТИ И НА КУКЛИТЕ АЛЕКСАНДРА И АНА МАРИЯ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, УМНИ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МИЛИ МАЙЧИЦИ!!!
ЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!!! БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА, ЛЪЧЕЗАРНА И ВСЕОТДАЙНА МАЙКА!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!
Вчера водих Каан при педито заради температурата и кашлицата. Изписа ни сироп за кашлицата, капки за нос и вит. С. Вчера през деня не е кашлял, не е вдигал и температура, но през нощта  пак беше с температура около 38 градуса и покашля. Днес пак е бодър и жизнен без температура и откакто се е събудил сутринта до сега не съм го чула да кашля.
Роси,оВерче,Сантанджела,Роня много са ви сладки и пораснали дечицата. Скоро и ще трябва да кача снимки ама все не ми остава време.
Лек и спокоен ден от нас!!!

# 277
ЧРД НА ДАРКО, МАРТИ, АЛЕКСАНДРА И АНА  МАРИЯ.Пожелавам им весело и безгрижно детство, изпълнено с много смях, гушкане, целувки и белички. Да са здрави, палави, добрички и умни дечица!
  Вени, Мина,  lavizata и mama_na_ anika - да са ви живи и здрави малките слънчица, да запълват със смях и умиление ежедневието ви.  bouquet
Честит Рожден ден и на всеотдайната и грижовна Ети, желая ти много здраве, сбъднати мечти  и все повече благородни каузи, които да те водят напред и да спомагат всички край теб да ставаме все по-добри!  Hug И за да е пълно щастието ти, до годинка-две дано един кротък чаровник се взира с цялата обич и благодарност в очите ти!  bouquet Благодаря ти, че си толкова слънчев човек, миличка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дени, за тортите и за смятам, че една ще бъде достатъчна! Peace  Още веднъж - благодарности, за всичко, което така добре организираш! Hug
mamaminion, дано бързо оздравеете! И Жени да преборва гърлобола!

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 13:51 от Весето s

# 278
Здравейте,

Мисля си да подготвя една украса за залата, в която ще дивеят мъниците. Нещо като това тук:

Само се чудя какъв да е текста, желателно е кратък и съдържателен (по-малко работа за мен  Wink). Засега съм се спрял на "Ноемврийската дружинка вече на годинка".

Деничка, долу-горе какви са размерите на залата? Дали ще е удобно да се лепи нещо по стените?

Поздрави! 

# 279
  • Плевен
Айде сега да питам и за тортата за общия РД...смятам да поръчам "Дядо вади ряпа"...водят я 20 парчета...цената е 60лв.
Въпросът ми е: "Една ли да поръчам или две?!?" newsm78 Ако поръчаме две ще ни направят отстъпка 10лв., т.е. по 5 лв. на торта... Grinning

А не могат ли да я направят с повече парчета,по-голяма. Сега за рождения ден на Михаела тортата можеше да се поръча колкото парчета искаме. Ако не може,както прецениш ти

# 280
nadi_mishi, разбрали сме се да купим подаръци за мъниците до 15лв. (ако не ме лъже паметта) и на принципа на томболата да си ги разменим, т.е. трябва да вземеш универсален подарък, който да става и за момче и за момиче!!! Gift
Dr.Jend, нямам си на идея колко квадрата е залата, но двете й стени са тип френски прозорци, като на тях има вертикални щори...на другите две стени не обърнах внимание дали има нещо, освен един климатик  33uu Текстът ми допада Peace
Ами така като гледам, май ще поръчам една торта  party023
Весе, дали всичко е добре организирано, ще се разбере на 1 декември Mr. Green Аз все още имам съмнения, че нещо няма да е както трябва...даже взех да сънувам разни работи Crazy
ragtime, надявам се инхалациите да помогнат...поне при Тедката имаше ефект, с тази разлика, че ние ги правихме с Вентолин Praynig
jenny, дано и при теб гърлобола бързо да отшуми, че ей го къде е 30.11 Simple Smile

# 281
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕСКАНДРА, АННА-МАРИЯ, МАРТИН И ДАРИН!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСЛИВИ И УМНИ ДЕЦА.

Весел празник на семействата им:
МЕРЕЛИН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЙНА, И НЕКА ГОЛЯМОТО ТИ СЪРЦЕ ВИНАГИ ДА СРЕЩА ЛЮБОВТА И ТОПЛОТАТА КОЯТО ТИ РАЗДАВАШ НЕПРЕКЪСНАТО.
Честит ден на християнското семейство,  нека в домовете на всички ни живее винаги любовта.

# 282
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРКО,МАРТИ,АЛЕКСАНДРА И АННА-МАРИЯ! smile3525 newsm59 newsm59 newsm38 bdbaloni hbday happy bd  bigdance2 Tada.ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,СБЪДНАТИ МЕЧТИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ИГРИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МЕРИЛИН! smile3525 newsm59 newsm51БЪДИ ВИНАГИ ТАКА ВСЕОТДАЙНА И ЧАРОВНА,ЛЮБОВТТА И ЩАСТИЕТО ДА ГРЕЯТ ВЕЧНО  ВЪВ ВАШЕТО СЕМЕЙНО ОГНИЩЕ!
Скорошно оздравяване на всички болнички newsm10

# 283

Общи условия

Активация на акаунт