Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 480
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
И аз да пусна снимки, докато не сме станали на годинка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184481

# 241
        Здравейте,и  с голямо закъснение да почерпя за нашата първа годинка         

Благодаря на всички за пожеланията и да ви се връщат. Laughing
За всички малки рожденници които съм пропуснала                       
       Да растат живи и здрави и да ви радват само.
Ние до последно не знаехме дали ще празнуваме или ще сме в болница.Дребния глътна 10 ст. две седмици преди 15.11 и чакахме да ги изака.Чакаме,чакаме и на първата седмица отиваме да видим какво става с монетата понеже все още я нямаше на изхода.Направиха му рентген и се оказа че изобщо не е мръднала от как я е глътнал.Ако знаете ,едва не припаднах в болницата като чух.Понеже ако не излезе сама,означаваше че ще я вадят оперативно,а само като се опитвах да си го представя и мозъка ми отказваше,блокаж от всякъде.Що рев изревах,що нещо.Почнах да го храня само с картофено пюре,но и на втората седмица пак нищо.Детския хирург и той в чудо се видя, защото Дари е много малък , и все ни връщаше след преглед да чакаме.На 12.11 обаче вече нямаше как и трябваше да ходим в хирургиите.През деня в неделя при всеки памперс без стотинка ,аз все повече се шашках и се молих,да ни се размине. Praynig PraynigВ 22.00 ч  вече се бях отчаяла съвсем и тръгнах да го къпя и да си лягаме и като му махнах пампито веднага я видях.Незнам молитвите ми ли свършиха работа или просто извадихме голям   късмет,но ни се размина операцията. Sick
Рожденният ден празнувахме на 17.11(събота)понеже нямаше как да дойдат моите родители от Пловдив през седмицата.През деня направихме бебешкото парти ,а вечерта се събрахме да го полеем големите. LaughingСнимки по късно ще дам,ако ви се гледат.
Лек ден засега и пазете дребосъците, защото това което преживяхме е просто ужасно.

# 242
  • София
        Ние до последно не знаехме дали ще празнуваме или ще сме в болница.Дребния глътна 10 ст. две седмици преди 15.11 и чакахме да ги изака.Чакаме,чакаме и на първата седмица отиваме да видим какво става с монетата понеже все още я нямаше на изхода.Направиха му рентген и се оказа че изобщо не е мръднала от как я е глътнал.Ако знаете ,едва не припаднах в болницата като чух.Понеже ако не излезе сама,означаваше че ще я вадят оперативно,а само като се опитвах да си го представя и мозъка ми отказваше,блокаж от всякъде.Що рев изревах,що нещо.Почнах да го храня само с картофено пюре,но и на втората седмица пак нищо.Детския хирург и той в чудо се видя, защото Дари е много малък , и все ни връщаше след преглед да чакаме.На 12.11 обаче вече нямаше как и трябваше да ходим в хирургиите.През деня в неделя при всеки памперс без стотинка ,аз все повече се шашках и се молих,да ни се размине. Praynig PraynigВ 22.00 ч  вече се бях отчаяла съвсем и тръгнах да го къпя и да си лягаме и като му махнах пампито веднага я видях.Незнам молитвите ми ли свършиха работа или просто извадихме голям   късмет,но ни се размина операцията. Sick
Рожденният ден празнувахме на 17.11(събота)понеже нямаше как да дойдат моите родители от Пловдив през седмицата.През деня направихме бебешкото парти ,а вечерта се събрахме да го полеем големите. LaughingСнимки по късно ще дам,ако ви се гледат.
Лек ден засега и пазете дребосъците, защото това което преживяхме е просто ужасно.

Ох, настръхнах като четох какво си изживяла. Добре, че всичко се е разминало в последния момент - направо си е чудо!!! ooooh!

# 243
dima_dari,чудесно,че нещата са се развили по тоя начин,Бог е бил с теб и с малкото ти слънчице.И София всичко слага в устата,току що извади под дивана един бонбон,който сигурно Влади е изпуснал.Трябва много да внимаваме!
  Деничка,мисля две тортички,да си хапнем Mr. Green!

# 244
dima dariHug - мисля, че и картофеното пюре и молитвите са свършили работа!

# 245
  • Пловдив
Леле,dima_dari, #Crazy много се радвам ,че всичко е свършило добре за мъника. Praynig Дано на никое детенце(и майките) не се случват подобни неща. Praynig Praynig

# 246
Момичета ето ни и нас отново! Heart Eyes
Дени, честит рожден ден на патеричка! Да си жива и здрава! Много обичана и с много късмет!
Оздравявай и бъди готова с още повече сила за нощните подвизи на Тедката! Wink

Ради, добре си се завърнала!

А колкото до празника, ние с мъжо днес имаме празник, 4 сладки години и 4 месеца Joy Heart Eyes

Дима, какво сте преживяли! Дай боже да не се повтаря и да не се случват такива страшни неща, или ако станат да завършват винаги добжре! Praynig Hug

Сантанела, Роси, Роня, много сладки са станали мъниците! Много целувки!

Гадамер, Ангелчо също има някаква агресия или незнам как да го нарека, пляска ме по лицето с двете ръчички едновременно, а като му кажа НЕ, и се сърди ако е сънене или съответно се смее ако е бодър, а веднъж като бях по гащи и ме цапна отзад hahaha и се захили като коцкар, направо ме изуми и изтръпнах Joy

Мами, сложихте ли Тримовакс, или незнам дали я има под друго име, ваксината против шарките? И как са след това бебоците?

Аз отивам с бейбифона при касиерката на входа, че ни беше развален асансьора заради късо съединение покрай валежите, а тя безхаберничи и аз се занимавам да търся фирма да ни оправя шахтата над асансьора...не е за разправяне, толкова ме е страх, като вали и вътре свисти, абе ужас , та съм я подела да се оправи и така...отивам докато дребния спинка!

Браво на мамите Мишенце, Сбърни и Роня за кулинарните умения!!!!

Целивки! Heart Eyes

# 247
  • sofia
Гуги,  аз нещо съм изпуснала... ПОДАРЪЧЕТА ЛИ ЩЕ ДАВАТ В ПРИКАЗКАТА?

Не бе, Софко,  Grinning ние ще си разменим подаръчета за дечковците на стойност около 10 лв.

Дима, добре че се е разминало. Теди си събира наронените трохи и бисквити от земята  Laughing

Гадамер, може така да изразява радостта си......тепърва ще се чудиш на емоционалните им изблици. Борис така гушка Теди, че малкия едвам се отървава разреван и идва да ми се жалва....а когато баткото го тормози умишлено плаче още по-жално.....супер постановки изнасят и двамата.

# 248
Привет майчета!Ние току що се връщаме от разходка с малката.Днес беше чудно времето и ние естествено го оползотворихме.И да се похвалим- вече не искаме да се возим в количката и си ходихме двечките хванати за ръце.На мен ми беше много забавно и същевременно смешно , а пък хората отстрани дето ни гледаха ми викат - оле,не е ли още малка за да ходи така Simple Smile
Дима-Дари , като четох разказа ти направо настръхнах.Радвам се че всичко е минало благополучно и сте се разминали с операцията.
Роси,Бубалинка,Сантанджела,Роня,много са ви пораснали дечицата и са много сладички HugСамо радост да ви носят.
Дребен,честито и на вас,да сте здрави и много влюбени!Ние не сме слагали никаква ваксина против шарка,а трябва ли да слагаме,моето педи нищо не ми е казвало Thinking
Сантанджела,все забравям да питам-Вики ли беше на второ място в списание Бебе?
Някоя мама беше питала за подаръците,какво сме подарили ние или какво са им подарили на дечицата- на Симито и подариха една кола,която се бута от самото дете или може то да се вози на нея - мисля че това е един от най-сполучливите ни подаръци Peace
И една надуваема кола,вътре с много топки - е и от нея останахме много очаровани - по цял ден е вътре.
Горис,все забравям - честита ти шестичка,все така да продължаваш Peace
Ох спирам,че мъничето ми виси на краченцето Grinning

# 249
На последната консултация на нас ни биха 2 ваксини.Едната в крачето,другата на ръчичката+ вземане на кръв...но Криси се държа мъжки bowuuТака,че нова ваксина април месец.

# 250
Леле от сега се плаша и на нас, като на Дима ще ни взимат хем кръв, хем ваксина, а дребнотот само от прегледа плаче, та не ми се мисли... ooooh!
Симона, тая ваксина се води по имунизационния календар за 13-месечна възратс, водят я Тримовакс, срещу паротит, морбили и варицела, май така беше....... newsm78

# 251
Благодаря за похвалите за тортата. Правих я с голямо желание.  Но и аз имах поръчана преди това за голямото празнуване с родата, че си нямах доверие.Laughing
Дима- Дари, добре че вече всичко е минало и развръзката е щастлива.

# 252
Дребен,мерси за инфото.Аз тази вечер звъннах на педито и той ми каза че тази ваксина ще я бием когато Симона стане на 1г.1м.
Спокойна нощ и спящи мъничета PeaceИ дано утре всички болнички вече да са здравички Praynig

# 253
Всички болнички бързо да оздравяват...и никВо гълтане на стотинки  Wink Praynig!!!

За ваксинирането "накуп" ...
аз лично нямам думи  Shocked ама на чуждо гръбче и сто ваксини са малко Tired

Гадамер, Дани проявява непрекъснато агресия, скубе ме, престана да ме хапе, но пък сега е хит щипането на носа..и колкото и да са му изрязани ноктите имам чувството , че с бъснарско ножче ме дере..

Дени, май на въпроса за броя на тортите почти никой не ти отговори  newsm78Аз съм за ЕДНА. Но мнозинството да реши.

ДНЕС купих подаръка за РД-то в Стара Загора, за да не го оставям за последните дни. Взех на Дани прекрасни дрешки и още едно яке - много ме изкуши... FlutterИначе, за пътуването до Зарата  дано времето да е с нас, прозгнози за 1.12 да сте чули??? За общото РД бях взела едни балони в огромен плик, добре че ги пробвахме - надухме 4-5 и от тях 1-2 се оказаха с дефекти, та от Фантастико взехме други по-скъпи - италиански - нЕмат грешка  Wink

Мами желая на всички хубава спокойна и лека нощ!

мама МОНИ, за сиропа за кашлица ..май е индивидуално действието. Доволна съм от Мукоплант на ТАйс. Питах хомето за Стодал, но той ми каза, че в него има съставки които се "противопоставят". Лично аз обаче съм пила Стодал - облекчи ме.

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕРЕЛИН!!!

Общи условия

Активация на акаунт