Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 491
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • на странно място ......
мама МОНИ , Стодал използваме ние и май става, ама е доста лек!!

lina d , имаш моите адмирации за това което си направила, страхотна торта продължавай в същия дух!!!! Hug

bubalina , благодаря за закусчицата,..........ммм много вкусно! Simple Smile

Дени4ka, съчувствам ти за спинкането, но мисля че нещата ще се нормализират като изникнат всички зъбки  #Crazy

lightblue , хелоууууууууууууу   bouquet

Всички болни да се опряват бързоооооооооооо Thinking

# 226
СПЕШНО-добър сироп за кашлица, който е и вкусен. От Хустагил повръща!

Мукоплант на д-р Тайс  Peace

# 227
Добро утро и от нас!То май вече не е добро утро,ама както и да е!Ние до сега със Симито спинкахме- чак да не  повярваш,това ми се случва за пръв път от 1 година да спинка толкова до късно Simple Smile
Дима,Бубулинка,мерси за кафенцето Hug
Поздрави на кулинарките - браво момичета,засрамихте и мен,ама като изобщо ме няма в приготвянето на такива вкусотийки LaughingПродължавайте в същия дух Peace
Мони,ние използваме Стодал,тя Сбруни ме е изпреварила,но наистина моята лекарка ми каза че бил много лекичък.
Относно спането- Симона също ми се събужда на вечер по 5-6 пъти и предимно търсим да пием или вода или сок.От 1 година насам не сме спали като хората,нито аз,нито съпруга ми,защото не стига че се събужда толкова често,ами навсичкото отгоре спинка и при нас и можете да си представите какво спане е само Cry-но както и да е да са ни живи и здрави дечицата това е по-важно.
Лайтблу,добре завърнала се HugЦелувки на сладката Теа от нас Hug
Гадамер,много хубави снимки.Личи си,че сте си изкарали страхотно PeaceИ аз съм била в този хотел,готин е,миналата година там имахме офис за недвижими имоти и доста често го посещавах преди да родя.
Лек и спокоен ден и болничките бързо да оздравяват Praynig

# 228
Здравейте красавици!   bouquet
Дима,Бубулинка, страхотна закусчица и кафенце! Мерси!
Дени, мила, съжалявам за не спането и болежката, дано скоро оздравееш и се наспиш хубаво  Praynig
Sbruny, lina d, браво!!! Супер са творенията на кулинарното ви изкуство!
Лайтблу, добре завърнали се! Ще ви пращаме пак за фото сесия  Wink
мама МОНИ, и аз препоръчвам Мукоплант на д-р Тайс  Peace
Да се похваля - тази нощ се наспах  Laughing Гого беше добро дете и спа непробудно почти / две-три промрънквания не се броят/ до 8,10. Много било хубаво да си наспан  Wink
Успешен и усмихнат ден!  bouquet

# 229
Здравейте - вече и аз мога да кажа, че 1-вия ни РД е история - качих малко снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=246. Другия път няма да е в къщи обаче...

нади-миши - ние на кръстницата на Гери подарихме икона. На кръстниците на Йоана - тостер /тогава решихме да е нещо полезно/.

Момичета, пожелавам ви хубав ден - слънчев и весел!!!  Hug

# 230
Привет и от мен  момиченца кокиченца Hug Нещо момченцето ни се поизгуби май ...  Thinking

Момичета, незнам как се чувствате вие, но на мен нещо ми мина много бързо еуфорията покрай РД на Габи  Sad  Имам нужда като че ли да бъда заета със задачи, да помемам отоворности, да организирам нещо- да правя нещо различно от това да сменям памперси, да готвя, чистя и подреждам... с една дума липсва ми работата. В същото време не мога да си представя да бъда разделена по цял ден от малкото ми момиченце ... Еххх, няма угаждане, ей  Mr. Green

Дени, много е кофти това с кашлянето. Аз също съм предразположена към такъв род настинки с кашлица и знам колко е неприятно. Да се оправяш бързо  Peace

Sbruny, Lina, Мише, скрихте ми шапката с кулинарните си творения! Адмирации  Heart Eyes

Свате, честито за непробудната ви нощ, дано на Гого да му стане навик  Wink

Ради, добре дошла! За цените в Кан не се изненадвам, същото ми разказа и Ники за там. И въпреки всичко храната била по-евтина от тук в БГ. А ми донесе козметика на Лореал, която тук е по-скъпа.

Хубав ден   bouquet

# 231
# 232
Айде сега да питам и за тортата за общия РД...смятам да поръчам "Дядо вади ряпа"...водят я 20 парчета...цената е 60лв.
Въпросът ми е: "Една ли да поръчам или две?!?" newsm78 Ако поръчаме две ще ни направят отстъпка 10лв., т.е. по 5 лв. на торта... Grinning

До петък трябва да поръчам...

Радиииии, добре си се завърнала, мила! Липсваше ми!
jenny, какво става с вас? Кой е болен? Бързо оздравяване! Praynig

# 233
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте и от мен  Hug

Аз не мога да се оплача от Ема - има моменти, когато ми виси по крачолите и даже ми смъква панталона (за радост на тати), но като цяло чудесно си се забалява сама. Откакто проби 9-тото зъбче вече нямам никакви проблеми, а и апетитът й се върна с пълна сила. Но започва да се налага, което хич не ми харесва, даже има моменти, когато проявява агресия към мен - ощипва ме или ме захапва  Shocked - някой знае ли това на какво се дължи?

Преди малко падна на площадката и си обели леко нослето и си разкървави устната - плачка сравнително малко обаче и след 5 минути беше забравила.

Ради добре дошла  Hug Нямам търпение да ми разкажеш за пътуването като се видим  Grinning

Дени за тортата мисля, че една ще е малко за толкова хора, но както прецените всички заедно.

# 234
  • София
Момичета благодаря ви за сиропите. Добре че ви има HugТака както си мислих, че е добре от снощи Митко е с хрема и кашлица и естествено не можа да спи добре детето. Гадамер незнам на какво се дължи тази агресия и Митко го прави понякога, но само когато е нервен. И да и той е започнал да се налага за съжаление.
Ради добре завърнала се от Франсето:hug: По този повод какво става с Мишенце newsm78
Жени
кой е болен? Бързо да оздравява!

# 235
  • София
Ради, добре дошла  Hug

Мариянка, много хубаво сте си изкарали на кратката почивка!!! Завидях виииииииииииии Mr. Green

Жени, какво става с вас Shocked

Дени, бързичко да се оправяш Praynig И аз мисля, че една торта ще е малко за целия ни отбор Mr. Green

Роси, много ти е сладка рожденичката Heart Eyes

Честито на наспалите се тази нощ Joy

И да взема да пусна някоя снимчица, преди да навършим годинка Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=111

# 236
Само и аз да вметна, че няма да се класираме за 25-ти, тъй като сме на погача Simple Smile. Весело изкарване!!!

# 237
Здравейте момичета!

Не съм писала отдавна, затова ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, КОИТО СА ПОРАСНАЛИ С ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНКА!!!ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ДОБРИ, ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!

ДЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН (на патерички)!!! Да си здрава, щастлива и обичана жена!!!

И да оздравяваш бързо!

Мони, на нас ни помогна Проспан, лек е и без лекарско предписание. Да оздравявате!

Браво на Сбруни и Лина, страхотни торти! Защо не се замислите за кулинарен бизнес, със сигурност ще имате много, много клиенти във вашите сладкарници!

Относно спането, ние продължаваме да се будим по 5,6 пъти, но само за водичка. А висенето на гащите го прилага на баща си  Mr. Green

# 238
  • София
Да, май и ние сме в отбора на болните Cry Цяла нощ не можа да спи, защото има ужасна хрема. Точи едни сополи, не можеше да диша. Спахме, т. е. не спахме, а се гушкахме цяла нощ аз или тати седнали в леглото и Ники подпрян на един от нас правеше опити да спи. То не беше промиване, не беше теглене на сополи, ама не. Сега след разходката навън нещата май са по-добре.

Нали се лекуваме хомеопатично, търпение му е майката. Ама откъде? Като го гледам как се дави и не може да поеме въздух.

Иначе и той ми се лепи за крачолите. Най обича когато съм в кухнята да ми увисне за крака.  Напоследък взех и манджите да загарям Embarassed

Гадамер, много хубави снимки. И време сте уцелили.

Лайтблу, много неприятно това с френската кухня. Нищо поне следващия път ще знаеш какво да не опитваш. Теа зарадва ли се на подаръците, които и донесохте?

Е, Дил, ти напоследък си късметлийка Laughing

Ники не проявява агресия към мен, но пък като се ядоса стиска юмручета и започва да вика. Хомеопатката каза, че сега се формира АЗ-ът на децата и започват да проявяват характер. Да видим какво ще отгледаме. Mr. Green

# 239
Верче, Алекс е много пораснал, ама много...пу пу пу...прилича на голямо дете, особено в погледа...пу пу Heart Eyes
Мони, Мишенце е добре, но напоследък не влиза много-много във форума...предимно в Skype се засичаме Simple Smile
kreo, т'ва със спането седнали и ние го играхме преди време Sad за момента удържаме фронта...Бързо оздравяване! Praynig
Ради, между другото и аз бях неприятно изненадана от френската кухня...не ми хареса...единствено кроасаните - БОЖЕСТВЕНИ СА! Crazy

Тедката за момента не ми виси по крачолите, даже смея да се похваля, че е доста самостоятелен...е, иска си и вниманието от време на време...в повечето случаи картинката е следната - аз съм пред комп-а или на дивана, гледайки филм, а той на килима с играчките или обикаля из стаята...от време на време идва и се закача, но бързо му омръзвам и се връша отново при играчките си Laughing
Засега не е проявявал агресия... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт