ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИКАТИ!
Влизам да се разпиша, че сме живи и здрави, но напоследък въобще не ми остава време да влизам във форума. Миналата седмица си дойде майка ми и сега се въртим покрай нея, даже има дни, в които въобще не включвам компютъра. А Гоги свиква с мисълта, че има и друга баба. Добре, че е много адаптивен, даже тази вечер се гледаха два часа и въобще не е плакал. Гледам поне да ви чета, но да си призная, повече по диагонал.
Да се включа и аз по така обсъжданата тема с наказанията - Гого не съм го наказвала, защото при него ефекта ще е нулев. Аз ще го накажа да стои някъде, а той ще драсне в обратна посока и въобще няма да ме отрази, както в повечето случаи - аз му говоря, той неговата си знае. Заканила съм се даже скоро да го водя до пожарната да му промиват ушите, че въобще не чува това дете.
Ние след поредната зъбна афера една сутрин осъмнахме с още два кучешки зъба и гадното разстройство, което го мъчи почти три седмици изчезна от раз. Сега е един спокоен, станал е много гушкав - по цял ден ме прегръща и целува и вика МАММООО. Няма значение какво правя аз, той пристига и се хвърля да ме гушне.
Много ми е смешен как го е страх от горещо. Есента се притеснявах, как ще го опазвам от печката, но се оказа, че проблема е нулев. Само я обикаля от далече, протяга ръчички, като да се грее и вика "паи" /пари/. И така успявам последно време да го възпра от доста бели, само като му кажа, че нещо пари и замръзва на място, вече и ютията и сешората не влачи на поразия из къщи. Но стига съм ви занимавала с моите глупости, уж само влязох да се разпиша, пък пак стана дълго.
Отивам назад да разглеждам снимки и клипчета.
Лека и спокойна нощ на всички и целувки на дечицата!
Айде,да започнем с деня с по едно кафе

.
. Ама аз ще си стоя затворена в хотела