Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 498
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КАТЕТА!
ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 271
  • Варна
Честит празник на Катета в темичката ни! От всичко по много и от хубавото - най-хубавото за тях!

Честит рожден ден /на патерица/ на Икати!

Мъжо ми развали настроенито надвечер, а преди малко каза, че утре ще помага на един приятел да си мести нещата в нов апартамент, та го изпуснахме и тая седмица "ангажето" за разходка  Confused Той ако работеше в друга държава, сигурно повече време щеше да ни се събере да сме заедно в годината, ама карай......
Привидно съм спокойна, лежа си в леглото и си ви чета и си пиша... ама иначе ми идва да крещяяяяяяяяяяяяя..... и да го смачкам тоя мой мъжжжжжжжж, че само той ми е наблизо, освен Макс, който спи невинно между нас....

# 272
  • Велико Търново
Не мога да не ви се похваля с кого пийвам Мавруд Mr. Green
Да ви сипя по един и на вас

# 273
  • Варна
Сиска, ква е тая снимка бе  Crazy като ме погледнаха тез две очи големи и аз  Crazy Mr. Green

# 274
  • Велико Търново
Виф,и аз,съм така ,бе  EmbarassedТой твоя благоверен малко го докарва на моя приятел Тарканчо Mr. Green
Чемшира е на рожден ден и аз,кво да правя пияяяяяяяя  Mr. Green

# 275
Брейййййй, цял ден чакам някой да напише нещо, да се раздвижи темичката, а вие по нощите се активизирате с Мавруд и Таркан  Mr. Green
Аз понеже вече ще отнасям плувката ви пожелавам весело купонясване и да внимавате с чашките  Whistling

# 276
  • Велико Търново
Добро утро,момичета HugСервирам ви по едно капучино
Тук времето е жестоко само за разходки то и вчера беше такова де Grinning
Отивам да се оправям и към 10.00 в парка!
Хубав ден на всички!

# 277
  • Varna
 Сиска, мерси. Моите вече са в морската в това хубаво време.
 Весел и приятен ден на всички

# 278
Добро утро,

Аз изпратих мойте мъже до Билла под предлог, че трябва да  clean prostor, за което ми е нужен простор за изява,  ама и Манге е човек и требе да види кво става по форума и да сподели една - две мисли, колко са му останали в главата.

Та, благодаря на Сиска за капучиното и да попитам какъв е тоя обширен архив с мъже и как така все по наш вкус ги подбира?

Да ви разкажа вчера имахме гостенин - Никола Таня_Арков + майка му и баща му. Голям кеф! Нямаше притеснения и неудобство от двете страни и Малкият Тайфун щом влезе почти се разтрепера от радост и удоволствие, че има цял ред шкафове, при това все на неговото равнище. Отвори ги всички от ляво на дясно, а Марто в ролята на прибран домакин го изчакваше културно без бутане и препирня да премине нататък и отиваше и затваряше след него. Simple Smile Чак ме изненада, защото когато сме сами, потока на разни нещата от шкафовете е еднопосочен - отвътре навън.
Поделиха всички играчки и по моите скромни наблюдения двамата си играеха най-добре и се забавляваха най-много, когато бяха сами в стаята, без строгия надзор на възрастен. Нямаше бутане, блъскане и спор за играчки.
Никола говори много и на място, в смисъл личи, че осмисля казаното, казва как се казва, кое е мече, маца, на колко е години и пр. Марто все още е в периода предимно на изслушване, та и тук постигнахме баланс.  Grinning
Ники постоянно искаше да гледа Милен Цветков (Мин), което показва, че детето вече има отношение към наболелите обществени проблеми. Другото, което искаше да гледа е "мач", което успяхме да му осигурим.
Това е краткия репортаж от срещата на високо равнище. Фотографии се предлагат при поискване от фоторепортера мама Таня_Арк, щото ние нашия апарат го ползваме основно за украса на шкафа отвътре. Глупава работа, еййй, тва нашто...

Хайде, приятен ден и до после. Блажени са събудилите се без мъгла, с ясно слънце над главите си, способни да изведат децата си на хубава дълга разходка в парка след дърветата... На нашия син разходките тези дни се заключват в: къщи - колата- магазина - час и половина в парка - бързо в колата, че нямаме ръкавици и се надишахме с твърдите частици на мъглата - къщи... 
Уффф, аз готвя бе...

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 12:09 от де ни

# 279
  • Varna
 Охх, дени Развесели ме, че аз си седя сама в хотела и скоро ще Close
  Значи чакаме снимки от Танчето  а за усмивката на Ники - тя му е емблемка, заслужава да се патентова.

# 280
Ха здравейте и от мен!

Само набързо влизам "да хвърля едно око", че работа ме чака....

Дени ви е разказала за гостуването ни у тях, но е пропуснала да спомене колко "възпитано" откликна Никола на предложения му в чаша айрян!!! Та, сипва му тя в чашка айрян, (понеже Марто кротко и спокойно си пиеше от неговата, та  и нашия реши да поиска) подава му в ръцете, Никола с усмивка приема чашата в двете си ръце и с още по-широка усмивка моментално я обърна и я разля на земята!!!!
Иначе и двамата се разбират много добре и си играят страхотно - няма сърдене, няма реване....
Много се радвам, че се видяха и поиграха, защото на Никола това му беше единственото разнообразие от 3-4 дена (откакто е мъгливо).
Дано скоро се пооправи времето, та да може по-често да си играят.

Хайде, оставям ви да ходя да изхвърлям съдържанието на разни шкафове, че да ги пълня с книги!  #Crazy

# 281
  • София
Привет!
Първо да честитя макар и със закъснение празника на всички Катета! Честито, бъдете здрави и щастливи!

Ние днес най-сетне стигнахме до Кукления театър. Даваха "Принцесите и змея". Отиваме там и гледаме едно гъмжило от родители се суети около касата - оказа се, че билетите са разпродадени и всички чакам на благоволението на лелката да ни пусне на празните места /които са били купени предварително и очевидно хората са решили да не идват поради някаква причина/. В крайна сметка влязохме съвсем навреме за старта. Косьо гледаша през цялото врем с отворена уста /буквално  Laughing / даже започна да ръкопляска с другите. Обаче към четвъртаа историйка от пиесата реши, че стига толкова кОлтура и е време за бахура /т.е. за  breastfeeding / и си тръгнахме.

Танче, подреди ли книгите? Я, препоръчай някое ново заглавие!

Приятен следобед от нас, отиваме да дивеем, че утре е пак понеделник  Sad

# 282
И ние днес както всяка неделя ,бяхме на театър! Но нали нямам фотоапарат, нямам и снимки. А днес пиеската беше супер пъстра. След театъра се видяхме със съфорумка софиянка,която имаше път насам и мина да ни види. Децата поиграха навън, и при нас времето беше чудно.
А вече съм убедена че децата ни вече имат логическо мислене. У нас понеже само Дидо пуши и като види кутия с цигари Ивко казва "Тати". Дори и когато сме у бабите на гости, пак кутиите с цигари са на тати. Понеже е виждал, че те не пушат. Но вчера бяхме на гости на вуйчо му и видя една кутия с цигари на едно шкафче и вика "Очо" (вуйчо) и ги занесе на вуйчо си. 

Никола и Марто много хубаво са се забавлявали в мрачния ден! Танче, чакаме снимки!

# 283
`Айде и аз да се разпиша,че ще вземе да свърши темата  без мен/то,не че нещо може да мине без моя милост....ама карай-свикнали сте ми вече/....
Ние два дни се разкатахме от гости и разходки/основно с колата,че тук времето не беше благосклонно към  майките с малки деца...или поне не предразполагаше към дълги такива...но пък се оказа,уче при добро желание има достатъчно търговски площи в които да се мотаеш.....е,остава и тати да е наблизо да плаща,ама то иначе не е интересно Mr. Green/..Диванетата са здрави/и двата броя/ и вече наваксват с пропуснатите бели/а тук на Кат да и спомена,че обикновенно спестява част от белите,`щото нали разправям,че не е страшно с две......та да не си противореча/
Да се похваля и че вече тотално оглавих класацията за карък на годината-в петък вечер преди лягане си изтървах мобилния в тоалетната....и сега е на ремонт,но шанса да стане нещо от него  клони към 0,та скоро от нас снимки ще има ,ако някоя мила душица се смили да ни щракне/а на който му е домъчняло-да заповяда но живо да ни види/,че след тая издънка не съм сигурна,че скоро ще видя каквато и да е фина техника.......
Сиске,ти тук нещо изкушаваш ли ни или...?или нещо си се повлияла от "Острова на изкушението"?..........пък и тоя мавруд в диетата вписва ли се?..........ама приеми,че и ние душа носим/пък и малко ни трябва-поне на тези като мен  дето през повечето време са без мъж вкъщи/
Кате,за питането-ами не беше заспивал.....повече от два часа се приспивахме/с всички познати методи за приспиване,но явно точно внимание беше решил да привлича,и то на всяка цена...а и нали казах вече-че явно ни дойде в повече,`щото и предната нощ не бяхме спали като хората...а пък и същия ден имаха тържество в детската,на което също бяхме гвоздея на програмата/ревейки/ и явно на някъде трябваше да избие нервното/
Сега,понеже пак съм се засуетила да готвя/но пробвам една пипкава рецепта-нещо като тренировка/ и ще отивам да се отдам на кулинарни удоволствия......
Да не забравя само/макар и със закъснение/-Честит имен ден на Катетата-да са живи и здрави и много щастливи!!!
От мен лека и спокойна/засега/..после ще надникна да видя тая вечер какво ще е менюто на Сиската Wink

# 284
Мислех си,че вече има нова тема  Rolling Eyes
Честит имен ден на именичките и рожденичката изм/у тях   bouquet  bouquet  Много здраве и щастие!
Ние в събота се поразходихме добре,днес по-малко,но времето беше чудно и слънчево  Crazy
 за срещата аз около 20.12 не мога -рожден ден,после заминаваме на екзотично по-дълго пътешествие  Flutter и няма да сме тук.Ако е на по-ранна дата и мога с удоволствие ще се присъединим  Peace
Много хубави клипчета видях.Евка е страшна танцьорка наистина!Стоян парашутист и си има спокойна майка  Grinning Мартин и той голям сладур, а Йони е мноооого красива  Heart Eyes пу пу,аз още лятото наживо и го казах,да му мислят американците и баща и как ще я варди.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт