Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 519
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, майски майчета!
Аз не съм писала отдавна, защото не успях да си вляза в акаунта  #Cussing out и се наложи нова регистрация  Crazy
Ще драсна на олчето на лични да смени Мимикрия с mchakova, а инфото тук е за вас Simple Smile

Разбрах, че доста майчета са се решили за още едно бебче - поздравявам всички ви, татковците също Simple Smile

Ние вече свършихме тази работа и 2008 година май месец очаквам втората си рожба. Дано всичко е наред, както беше 2006 година. А ако таткото е уцелил този път момче ще го призная за майстор  Joy

Приятен ден на всички!

# 31
mchakova - честито честито и дано е момче!!! Ех че хубава новина - хайде и другите чакаме вииии!!!

# 32
Здравейте,
аз много ама много отдавна не съм писала само чета ли чета ама то и при нас едни събития. Първо тръгнахме на ясла  - отначало рев сега вече е много по-добре само дето имаме едни сополи които така и не спряха че утре ще го водя на изследване на носен и гърлен секрет! Надявам се всичко да е ок! Аз започнах работа и след два месеца работено я смених и докато преживея културния шок мина доста време ама сега вече съм ок! Вие как сте момичета? Гледам бонбонитени много порастнали и поумнели. Можете ли да ми кажете в общи линии какво правят вашите мъници да си сверим часовниците!

# 33
  • Велико Търново
mchakova,честита бременност!Желая ти да е лека и спокойна!

Denit,аз това словосъчетание "да си сверим часовниците" не го харесвам,но ще ти кажа какво прави Божидара.Само искам да кажа,че когато Килиан на Катя се беше покачил в едно чекмедже с дом.посуда мойта мома тъкмо беше започнала да се обръща Crazy
Та Божи прави:
трие очилата на баща си и му ги дава,когато и кажа ходи и затваря вратите и ми носи предмети,които аз,посоча
аз,понеже съм разхвърляна и когато си чистя лицето тя седи и ме чака да свърша събира тампоните и ме води към коша,същото се случва с гърнето и нощния памперс,като минаваме покрай познати места тя ми ги посочва,знае къде ми живеят приятелките и казва тук коя живее,храни котките/вече сме само с Надя/,МОЛ-а го познава като петте си пръста,кърми си куклите,вози ги,като и кажа след гърнето се опитва да си вдига гащите,като и обувам едни обувки,които по трудно обувам хваща им връзките и ги разширява както аз,правя.Ами това е което се сещам и го прави умишлено,а не са случайности.

# 34
  • Русе
   Привет!
   Тук е облачно и вали, с Дарито сме си вкъщи. Цяла сутрин се опитвам да изчета написаното и вече успях Mr. Green Сега да видим дали ще мога да ви пиша, че малката разбойничка ми дърпа клавиатурата и щрака копчетата на монитора ooooh!
   Напоследък не съм в много добро настроение, не мога да насмогна ни на прането, ни на шетането! Времето е лошо и на Дарито й се отразява зле стоенето у дома-съвсем е пощръкляла! Сега уж се заигра с балона (бо-бо).
   Нови неща при нас-вече не иска да се храни с лигавник, не дава да й го сложа даже. От скоро ляга по корем на земята и така гледа Тв или си разглежда книжки и списания, по малко започна да си играе и с конструктора. Но всички тези самостоятелни занимания траят най-много 5-10 минути и пак се почва с катеренето и скачането от раклата или масата. Вчера ме удари съвсем съзнателно с една играчка по главата-в средата на челото и сега така ме боли Cry Освен това ми одра носа до кръв, скубе ме и хапе... Не разбира, когато й обяснявам, че не се прави така, нито като й се карам и повиша тон. Имаше няколко поредни дни, в които просто ме подлуди-по цял ден да викам по нея, чак се уплаших, че нещо не съм добре с психиката Crazy Обаче като ми каже със сладкото си гласче-Мама, Мами и забравям и й прощавам всички бели и болки, които ми е причинила! Heart Eyes Често ме целува и ме прегръща, като изляза от стаята тича след мен да ме търси... Абе не ми е лошо детето, ама палаво, палаво ooooh! За сега най-сигурният начин за укротяване е като й пусна детски песнички.
   За бебеправенето-нашият тати отдавна ми говори по въпроса, но аз не смея. А и Дарито хич не е готова за кака. Като я водихме при братовчед й-невинно бебе на 2 месеца-тя посегна да го удря с дрънкалките, а той милия стои и се усмихва!
   За финал-ето една снимка от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=109

# 35
  • Пловдив
Брееее то имало нова прекрасна тема, а аз чак  Embarassed сега виждам  Hug

Много сладки дечица видях по снимките, а като ви слушам и колко много говорят  Laughing - наште явно са и най-умните. Калина като гледам е доста по-назад с приказките, ама ще навакса  Wink

Честита годишнина на Катя, Даниеле и всички други, които празнуваха тези дни  Hug

Кали вади кучешкия зъб (втория) и вече 2 седмици ми се събират почти безсънни... и толкова много работа имам, а съм като парцал  Cry

# 36
Аз да си изпълня снощното обещание-да се разпиша и да бягам пак към кухнята...че довечера ще ми се разкатае фамилията да прислужвам/ама няма начин трябва да се представим добре пред новия роднина/

Добре дошли си на Денит и Мимикрия.....вярно,че много време не се бяхте мяркали насам,но се надявам да го компенсирате оттук насетне...А,на Мимикрия-честит нов ник и много искренни поздравления за бременността Peace......
Сиске,страхтни снимки,страхотна щерка Hug.......и хич не се оправдавай повече с паспорта,че то и това отпасна...само мерак да има...а на сега като пуснат и евтините самолетни билети-направо давайте да ходим при Ирка.....а,ако все още имаш желание да се изявяваш като ССФ-да пращам малко русокоси момченца ? Mr. Green/пиши после как е минало и другия път като изкараш уискито се сети и за мен...че аз нещо почнах да се отварям на битов алкохолизъм по вечерно време Embarassed/
Миме,таз Дарина с тия очи  е направо пожар.......
Някой правилно забеляза,че Олчето се загуби....дано да са добре,че ми зачезна и от Кю-то,а ми липсваааааааааа.......Иначе,за пореден път  е направила чудеса/абе сбъркала си е тя професията/  bouquet Hug Heart Eyes
Малко чат и аз с Недка да спретна:Неде,има хора които по-далеч от носа си не виждат...и колкото и да им го намекваш,натъртваш и дори директно да го кажеш-файда няма...не му ли идва отвътре на човек,няма ли желание......не го чакай.....Правилно си решила да не я забелязваш,аз също прилагах подобна техника,ама много ми се вре в полезрението и сега съм на път да минавам на по-агресивни методики за разреждане на контактите.....Тя ,темата наистина е за Дом и семейство,но дори и там не смея да пусна тема и да споделям подробности,щото ще решат ,че се бъзикам и преувеличавам ooooh!........
За зъбите да дам една идея-вечер преди лягане топите пръста в хубава ракия или мастика и с него масажирате венеца на подутото място-това го знам от зъболекар,пробвала съм го първо в/у мен-определено отпуска...освен това количеството алкохол е по-малко от една капка и няма начин да напиете децата/е,после може и вие да метнете едно за отпускане на нервите,но да не продължавам с тия акъли,че току виж ми излязло име на алкохоличка/
Смайли,кажи мила какво ти липсва от БГ в Америка,че се чудя какво да пращам на зълва ми/благодаря предварително за идеите-може и на ЛС/
Хайде,отивам да точа баница......
От мен лек и спокоен ден...и лека вечер!

# 37
Добър ден!

Честит рожден ден на Дамяна на мими! Желая й много здраве и щастливо детство!

Честита бременност на мимикрия! Лека и безпроблемна!

Аз съм пуснала един филм на децата и имам малко свобода. Днес няма училище и са всичките накуп от сутринта при мен. Навън вали сняг и цяла сутрин се пързаляха с шейните, но сега всички дрехи са мокри и затова гледат телевизия.

Килиан също казва много думички, но половината не му се разбират, изброявам няколко: Вода - да или сей(wasser), слон - сон, фан(elefant), ядене - цессе (на немски, на бълг. казва амам), котка - уси (от швейц. диалект-буси), друго не се сещам в момента...

# 38
Мимикрия, това е много хубава новина. Пожелавам ти едно много хубаво бебе.

Аз да ви се похваля, днес Дамяна навършва цели 4г. Ако знаете само как се радваше сутринта като си видя тортата, а аз осъзнах че си остарявам. В градината днес ще има парти, а утре с приятелчетата и ще отпразнуваме.

Вие масово сте си пуснали децата на ясла. С Велизар лежахме в болница преди известно време и пусто още немога да се престраша да го пусна, но може би на пролет ще пробваме. А това с ясленските сополи се израства.

Отивам да довърша празничната вечеря

# 39
Мимикрия, честита бременност! Пожелавам ти да мине леко и през май -
Руми, добре, че ме подсети за фолиевата киселина. Вчера отивам с аптеката и питам дали имат, а аптекарката ме пита "За бременни или не?" Аз - "За бременни". Тя ми даде и след това ми пожела много здраве и щастие. Стана ми много готино, макар че по-скоро не ми се вярва да съм бременна (миналия път опитвахме 7-8 месеца, докато успеем).
Калоян чул по телевизията някой да казва ок и сега по цял ден повтаря :"О кей". Много е смешен Simple Smile
За меда може и да сте коментирали вече, но аз съм изпуснала, затова моля ви кажете, давате ли вече мед? Аз само веднъж дадох на върха на една чаена лъжичка да го близне. Естествено, искаше още, но не му позволих повече.
Миме, Сиска, Кате - дечицата ви са невероятно чаровни, да ги нацелувате!!!
Мими, да ти е жива и здрава рожденичката!!!

# 40
Daniele - от както сме на ясла т.е. близо месец вече всяка вечер й давам половин изцеден лимон с лъжица мед в него. Вчера по предаането "Часът на мама" са казали че меда въобще не бил алерген и да даваме на децата всяка сутрин на гладно по един изцеден цитросов плод така че...не виждам лошо да се подслажда с мед.

# 41
Браво, момичета! Hug Толкова много сте писали и все хубави новини и позабравили ни мами се отчетоха! Продължавайте в същия дух!

Честита годишнина на Катето, все така да се обичат!

Честито и на мимикрия за новата бременност. Лека и безпроблемнна и на пролет здарво и кротко бебе Hug

Ей, че мрачно време. ходихме ние в дъжда до кухнята, ама поне не иска да слиза от количката и само гледаше с интерес.

Да се похваля-най-сетне избиха долните два кучешки!
  Е мислех още да пиша, но Ради се събуди и ска да му пусна филмче.
  До скоро!

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 21:48 от paizy

# 42
# 43
Забравих одеве да кажа на Ол4ето едно голямо БЛАГОДАРЯ за красивата тема   bouquet!

# 44
  • София
Здравейте мацки!
не съм ви забравила, просто нямам НИКАКВО време за форумчето и едвам ви изчитам. Да не говорим новата тема, че я правих 2 седмици, на ден по картинка, защото нямам никаква пролука за нищо... Но много ви се радвам, да знаете!
Бързам да се разпиша и докато не ми се е случила някоя случка, че бая мои любими съ-форумки са ми се заканили....  Mr. Green И понеже ми е мила кожата, бързам да се отчета. Laughing
При нас нищо ново, аз все так си ходя на работа, Вели скучае вкъщи. Баба му много го хвали, че слушка, папка и спи вече три дни до 5.30, та се налага тя да го буди, ако не искаме да вършее посред нощите. Mr. Green Много ми се радва, като се прибера от работа, смее се с глас и подсача на едно място като жабче. Или тропа с крака и крещи!
Все още ми е така мъчно, че не съм до него, но работата е много интензивна, интересна и ме е погълнала изцяло. Много съм щастлива, че се реших да работя, въпреки всички страхове, които изпитвах първоначално.
Иначе разбойникът е добре, расте не с дни, а с часове сякаш. Много е захитрял, но не говори нищо почти. Мамо-сва непрекъснато (по преразкази на майка ми), и като нещо не му е на кеф вика БУУУУУ.  Mr. Green А когато пък е радостен вика Бррррр! Mr. Green
Изобщо не мога да се оплача от него, пу пуу, като по - мъничък беше много по - див, дано все така да продължават нещата. На него по принцип му е нужно повече време, докато стартира нещо ново, по - скоро е съзерцателен тип. Mr. Green
Това е от нас. По темата за второто, засега се въздържам, защото така се случи в живота ми, че за първи път от много време се чувствам полезна, пълноценна и щастлива със сегашното ми положение и не бързам да променям нещата. Ако си бях останал вкъщи, със сигурност щях да ръчкам татито с бебеправенето, защото винаги съм искала (поне) две деца и по възможност с малка разлика. А и не съм от лесно прихващащите... Sad Май ще се реша след някоя и друга година, та без да искам да се получи "идеалната" (според повечето хора) разлика от 4 - 5 години.  Laughing Божа работа!
Но много, ужасно много се радвам и възхищавам на бебеправещите и им желая прекрасни "шарени" бебоци, здрави и красиви! Praynig
Целувки на всички и все така да пишете, аз ви оставям и отивам на масаж, че и Асан е ОРА!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт