Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 489
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
newsm20 О,чудооооооооооо!Олчето се разписа!Сега спокойно отивам на шопинг Mr. Green

# 46
  • София
newsm20 О,чудооооооооооо!Олчето се разписа!Сега спокойно отивам на шопинг Mr. Green

Eй, образ! Ще ме умориш от смях....  Joy Joy Joy

Забравих да се изфукам, че снощи М ме води в Сатирата на "Вражалец" с Д. Рачков. Ако не сте го гледали, препоръчвам горещо! 2 часа смях от сърце - най - доброто лекарство срещу депресията! Peace

# 47
  • Русе
   Даниеле(и другите бебеправещи мами), специално си погледнах сега опаковката на фолиевата киселина, която ми е останала. На нея пише "за бъдещи майки". Съдържанието на ф. киселина в една таблетка-препоръчителната дневна доза-е 400 микрограма. Има и едни други опаковки-бях си купила отначало, като не знаех, които са с по-голямо съдържание на ф. киселина, но те са за хора с определени заболявания и препоръчителната доза при тях е по-голяма.
   Честита годишнина на Катето! Много любов и една сладка сестричка за Килиан и Георги!
   Честито на Мимикрия! Лека бременност!
   Весел празник на малката Дамяна и мама Мими!

# 48
Честита бременност на двойната майска мама Мимикрия!  Hug   bouquet
Лека и безпроблемна бременност!

На Дамяна-мамина отмяна - щастливо детство! А на мама Мими пожелавам да се гордее много с нея!

Ние се тревожим за Олчето, а тя по културни мероприятия ходи - театър..., масаж  Simple Smile
Дано да си намерим билети и ние ще отидем - мерси за препоръките!

Честити долни кучешки зъби на Ради на Пейзи!
На Кали /змейковица/пожелавам скоро да извади зъбите - на нас си го пожелавам същото!

Абе, Сисе не ти ли омръзна всеки ден на шопинг Wink- Чемшира как ти смогва незнам!? Thinking  

Люба, дай рецептата за баницата...  Embarassed /уж щях да отслабвам/

Миме, Дарито наистина голяма хубост  #Crazy! Недей да се оплакваш от нея, че ще ти пусна Марти да видиш за какъв бяс става въпрос... Сега ме дърпа за ръкава и не ми дава да пиша... /от 2 часа се опитвам да пусна поста си.../ Кара ме да стана и като съм вече права се чуди какво да поиска...  Tired

После като заспи пак, че ме побърква...

# 49
  • Велико Търново
Мими,желая на Дамяна здраве и щастливо детство!

Абе,Шуши то моето циганска работа,хич и не е шопинг Mr. GreenШъ купувам,няма да купувам и на Чемширов като му писне и ми рече"Вземи отслабни накрая и ще пазаруваме лесно" BlushТой пък не го знам що си мисли,че се слабее лесно Mr. Green
Тази вечер си купих едни потури и той ми вика,че влахинките пасти да ядът пред мене ShockedТо в Търново щото едните скъпи магазини,че да не ми смогне ooooh!

Олче,благородно ти завиждам за "Вражалец".Нямаше кой да ми гледа Божа,че да отида.То можеше да отида сама,ама пусто не го направих!
Я кажи как мина масажа?

# 50
  • Бургас
Честит Рожден ден на Дамяна, да расте здрава, весела и много щастлива!
Мимикрия, честита бременност, дано е лека и безпроблемна! Peace
И аз днес се обзаведох с фолиева киселина, даже съм я уцелила, пише, че е 400 микрограма и спомага за добро протичане на бременността - Daniele и мен ме погледнаха с усмивка в аптеката, че бях и с Жасмина.
siska79 ти на Чемшира му се не връзвай, дай тука фото с новите потури да те видим  Grinning А Божа с нейните умения ме изуми, казвай кога мога мойто диване да пратя, научиш ли го да ходи на гърнето не да ми вика " Шасито сисана" и да заспива сама, цял живот,сестро,мед ша ти нося  Heart Eyes Жасмина носи каквото и кажа, като се проберем от разходка си взима обувките и ги прибира в шкафа, снощи обясняваше на баща си как да и направи млякото" Ляяяко / сочи шишето /, ей там дата / водата /" , вчера на шега и казах да си сложи дрехите за пране, взе ги и ги сложи в коша за пране  Crazy
Кате, завидях ти за снега, сигурно е страшно красиво / ние нали тая екстра рядко я виждаме/, само не знам как успяваш да удържиш децата.

# 51
  • Велико Търново
[siska79 ти на Чемшира му се не връзвай, дай тука фото с новите потури да те видим  Grinning А Божа с нейните умения ме изуми, казвай кога мога мойто диване да пратя, научиш ли го да ходи на гърнето не да ми вика " Шасито сисана" и да заспива сама, цял живот,сестро,мед ша ти нося  Heart Eyes

Сестро,нещЪ мед,ма на почивка у Бургас искам всяко лято докато съм жива Mr. Greenплюс някой гларус съобразен с възрастта ми Heart Eyes

Танче,сега сериозно за гърнето.Първо купих едно ВИП  гърнеза 30 лв./знам,че има и по-скъпи/ и започнах да я слагам към 10 месец,но тя с рев и ставаше изобщо не го поглеждаше.Юни месец получи памперс-дерматит и бяхме в Левски и майка купи едно гърне за 2 лв.  и се викам аз,една сутрин,абе я аджеба да пробвам да я сложа и тя взе,че се и....а,след това следобед пак пробвах и така го махнахме.Сега слагам само за разходки,но тя не пикае вътре,пикае в памперса само нощем.Като и  се пикае е "пика",а за другото е "акуууууууууу".Та съвета ми е купи едно просто гърне и пробвай,ако не си пробвала де,ако не пращай я с куриер.

Стига сте ме предизвиквали,че ще изпиша темата сама Mr. Green

# 52
  • Бургас
Сиска, абе тя не че на гърнето не ще, просто казва след като свърши работата - имаш ли претенции за куриерската фирма  Mr. Green
Почивката я имаш, някакви по-специални предпочитания за гларуса? / от кръста нагоре, от кръста надолу /
Айде, тичам аз да гледам Бети  Grinning

# 53
  • Велико Търново
Имам естествено-от кръста надолу да е "умствено" надарен Mr. Green
Нямам претенции само да е до вратата!

# 54
Леле мале, всички ли ще правите бебета? Недейте, че ще ме прихване а не искам. Стига ми толкова. След 10-15г. може и да се прежаля. 

В къщи е един хаус. Вече осъзнал се Велизар иска всичко което е на сестра му плюс неговите вещи, и двамата не отстъпват за нищо. То не са едни кандарми то не е чудо. Вечер приспиването е доста сложно, трябва да легнем всички задружно иначе нестава. Та затова немога да си се представя с още едно.

# 55
Мимикрия, леко бременеене и през пролетта да се радваш на най-сладкото бебче на света!

Мими, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава и весел празник ви пожелавам.

Като чета работещите мами и леко им завиждам. Вчера и аз ходих да поработя малко.Отдавна не ме бяха викали. Друго си е като си пораздвижиш малко сивото вещество. То не че не мога още утре да започна, но нали все се чудя дали пак там да се завръщам или да търся нещо ново. Та до пролетта ще мисля още.

За уменията (някой попита) - най голямото му умение е да разхвърля с пълна сила; сутрин като го извадя от креватчето го слагам до мен и аз си полежавам още малко, а той през това време ми нови пантофите си да го обуя; понякога се храни сам,особено ако е с ръце е майстор; изхвърля си памперса в коша и разни други боклучета когато аз му кажа; сутрин ми помага да оправяме леглото като ми носи възглавниците; постоянно назовава разни дрехи и обувки коя на кого е без да го питаш; като го помоля да ми донесе вода, отива да дърпа баща си до тубата с вода и вика МАМА и разни такива работи.

Лека от мен!  Hug

# 56
Мимикрия/ние нали така си те знаем/ страхотна новина!Здраво,весело майче да се роди и да пишеш!Че и снимки ще искаме да видим!
Честит рожден ден,Дамяна!Весело детство ти желаем!
Абе само аз лине съм разбрала какво е това ССФ?И какъв нов роднина на Люба ще идва?между другото сега разбрахме защо след цяла година на нощни нерви,Ивчо спи.Я признай ти по колко пъти му мажеш венците?Пък и своите? Mr. GreenАма ще взема и аз да опитам при кучешките.Щото съм разглезена и ако вземе да става това диване,не знам!
Танче,това с набутването на книжка в ръката ми е дълбоооко познати!Сънувам ги вече тея животни!И трябва да е седнала в мен,иначе не става.
Признавам,че понякога не ми издържат нервите.Днес хвърлих един лист на земята и изкрещях 'стига вече',а Елла се уплаши ужасно!Изрева и се сви.Почувствах се като идиот!Защо така се стресира това дете?Не е за първи път да се плаши така като повиша тон.Толкова много я гушкам и целувам,говоря й,играя си с нея,как може да се страхува от мен???
Петър тръгна днес.Много ми е самотно тази вечер.Къщата отново е отвратителна и реших докато го няма да изчистя,подредя и нещо да измисля.Не знам дали да прибера повечето играчки в на Елла стаята или да изхвърля половината ни състояние,ама така не се живее.
Тая диета,Сиске,ще взема и аз да опитам!Сега ще й хвърля едно око,ама съм толкова лакома!
Елла отказва не само закуската,ами и обяда-днес яде чак в 5 вечерта ShockedПритеснявам се да не си развали стомахчето.
Божа много умения,цъ-цъ.Може да се е обръщала като Килиян вече е вилнеел,ама сега напредва с материала!
Олче,разгеле!Той Вели си има и поглед на умник-тиха вода ще да е! Grinning
Ами като не си показвате покупките от шопинга,ние само гадаем.Ама аз нали съм цигане,не мога...Няма кой да ми сподели радостта-Петър казва 'много е хубаво' и след няколко дни ме пита 'това кога го купи?'.Седалка за тоалетна за Елчо взех и една мишка,за която не съм сигурна дали не използвах Елла като оправдание да си я купя http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=112

# 57
Брей,Танче,почва се-щом започна да те учи как да й правиш млякото,приготвяй се за битки!Много умно това Жаси!
И друго забравих:Кате,да кажа,че ти се възхищавам,ще е малко!Шапка ти свалям как се оправяш с всичките диванета!

# 58
  • Varna
Честит Рожден ден на Дамяна , на патерица.
 Мимикрия, лека и безпроблемна бременост.
 Ааа, Мимозка къде се изгуби, май ще трябва да прескочим до Балчик да я търсим.
  Вчера се видяхме с Вифчо и Ивон. Ники  едно пухче е станало Hug, и Макси много е пораснал.
   Кафето и Чая ви ссервирам иотивам в Консулството, че ще ме екстрадират Mr. Green ако не се занеса до там да си взема новия паспорт.

# 59
  • Велико Търново
Добро утро GrinningВземам си от кафето на Иночка с голямо удоволствие!

Мимозке,и в  предната тема питах къде сииииииииии?

Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт