Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 539
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Днес съм много благодарна на Косьо и Ники-точно ми беше кривооо и се посмях от сърце! hahaha Joy

След дълги размишления защо Елла приема добре високия ми тон повечето пъти и съответно уплаха й понякога,стигнах до заключението,че е защото правя резки движения!

Евка е направо...СТРАХОТНА!И Елла така си слага диадеми по косата Laughing

Дарито е още по-хубава от преди,пу-пу!И много ми хареса пижамката!

Божа-това дете кога порастна бе?Последния път си приличаше на бебе!Взела е цвета на таткото,ама иначе прилича на мама много!Поздравления за добрите умения-другия път като си дойда,ще ти оставя Елла,щом се справяш с две Mr. Green

За Мимозка-писах й и каза,че има ужасно много работа и съвсем умишлено не отваря форума=голяма страст,защото нищо няма да свърши,ако се зачете!Така че ще се включи следващите дни.

Смайли,аз да си изпрося снимка на Йони?Че отдавна не съм я  виждала!За играчките:това е вечната дилема в главата ми...И затова ето какво направих.Купих й няколко,които развиват мисленето/според мен няма нужда от повече от 3-4/.Кубчета с животни и букви и един най-обикновен строител,който тя много обича!Също и от тези кофички,които се слагат една във и върху друга.И това е.Но според мен е страхотна идеята ти!Децата имат нужда от нещо,с което да изразходват енергията си!Ние имаме само това тракторче и дори за него няма място.Къщата ни е изключително малка.А за рождения ден й взехме този град http://www.vtechuk.com/smartville/smart-sets-available/ -хем има безброй животни,хем те казват какви са точно,цветове,букви и милион още неща/и хем беше на оферта Grinning.Тя много си играе с него.Само сцената не взех,ама може ли да направят микрофона така #Cussing out-няма да казвам на какво прилича,то се вижда!Накрая сложих и една снимка на Елла-танцуваше на всеки танц от 'Танцувай с мен' днес-беше много смешна./не обръщайте внимание на мизерията отзад,може за половин час да се развилнее,ама го прави със замах/За жалост това беше единствения й изблик на енергия.Елфчо е болен,да ви се оплача,мами.Цял ден има 39 и вече се виждам в чудо!Не знам какво да правя,нищо друго й няма.Но не иска да яде и през цялото време лежи и плаче. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=114

# 91
  • Плевен
Добро утро МАЙки!
Сервирам ви кафенце и чайче със закуска.

Много се зарадвах на активността ви и най-вече на снимките на нашите сладки маймунки  Mr. Green , много гушки и цунки от нас с Тери, която е в един силно гушкателен период.

По въпроса за играчките, моето мнение е , че трябва да имат и креативни и такива за изразходване на енергията. Въпреки, че по-точно би трябвало да се съобразяваме с темперамента на децата и интересите им, които все пак май ние моделираме и това ми се струва доста отговорно, защото още от сега определяме донякъде какво да им се случва в малките главици. Аз съм от майките предпочитащи креативни, а не активни играчки. Това е продиктувано най-вече от факта, че засега Тери е от кротките деца и енергията я изразходва с тичане от една в друга стая и с танци пред телевизора. До преди малко скачаше с децата при бате Енчо. След малко ще ви пусна един клип какви ги вършеше преди малко с една кутия. Ето го и клипа http://lussymar.multiply.com/video/item/16

Ирка дано Елла смъкне бързо температурата и оздравява по-скоро  Praynig

Хубав ден и много весели игри с малчовците  smile3531

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 10:10 от Люсил

# 92
Добро утро и от мен!

По въпроса за играчките, моето мнение е , че трябва да имат и креативни и такива за изразходване на енергията. Въпреки, че по-точно би трябвало да се съобразяваме с темперамента на децата и интересите им...
По-скоро бих казала за развиване на двигателните им умения, защото освен, че имат нужда и от развитие на малките им мозъчета имат и огромна нужда от развитие и осъвършенстване на движенията.
Еднакво важно е и едното и другото. Нашето педи каза да не го спирам от нищо, което прави - да се катери, да скача, да тича... просто да го направлявам и да внимавам да не се нарани.

Нещо тази сутрин ми е мноооого уморено. Едвам станах в 10 ч. А Никола се е разкиселил от 7 сутринта... Храни се много скъдно, но поне си казва какво иска да яде!

Хайде, аз ще приключвам с писането, че таткото си прави бекъп на компютъра и ще трябва да пазя едни малки палави ръчички да не бърникат където не трябва!

Лек и усмихнат ден ви желая!

# 93
Добър ден и от мен!
По въпроса за играчките и аз обичам повече тези които развиват мисловната дейност и даже нямам търпение да порасне и да играем на разни игри като монопол, не се сърди човече , карти и разни други нови които и аз не знам още. Но Смайли специално идеята ти за този батут много ми хареса. Щом имате къде да го сложите друго няма какво да ви притеснява. Тя Йони сама ще си определи с какво предпочита да се занимава повече - дали на батута или с другите играчки.
Ирка, тази игра която си я снимала на пода с гъсеницата и фигурите страшно ми хареса. Големи красоти си имате в Лондон. За Нова Година подаръка на Ивко мисля да е нещо от рода на конструктор , но искам да е някакъв по интересен, с по оригинални фигури. Забелязах че много обича да сглобява разни неща.
Целувки на Елчо да оздравява по бързо и да смъкне най-вече температурата.
Ха-Ха Тери голям майтап с тази кутия! Много модерна АПА (шапка) има!

# 94
  • София
привет и от нас с Миа Simple Smile

аз също давам да пипа навсякъде, където въображението й я влече, смао че стоя до нея и като почне да става напечено се намесвам. Peace

елла да се оправя скоро, ирка заведи я на лекар, стана ми жал, че плаче по цял ден Sad

и последно да ив препоръчам един филм на нашата вълна като майки. със скарлет йохансон е, става дума за индустрията с детегледачките в сащ. уникален филм с поглед в света на децата и нуждите им от мама и татко повече от всичко материално. казва се the nanny diaries.

# 95
Здравейте и от мен!Най-после сме  сами вкъщи/което си е направо радост-след неколкодневните посрещания на гости/....на всичкото отгоре съм и наспана,че снощи аз отидох да приспивам децата `а благоверния вдигнал масите,измил чиниите,сутринта станал пак преди мен и дооправил-та днес съм на мързел обречена Grinning/...е,не всичко е цветя и рози,обечи,....сутринта се оказа,че бойлера е сдал фронта и сега усещам,как и тоя месец парите за фотоапарат-а,ще поемат по друго направление...но пък за сметка на това съм ви приготвила пак малко телефонни снимки-ето я нашата вчерашна есенна импресия:

Клипа на Тери ме разсмя искренно Peace....но пък и ми е дотолкова познато/само дето вкъщи обикновенно се нахлупваме с плътна кофа/държим количките в едни такива с капак..и се блъскаме яко в мебелите и стените,но от това само ни става по-смешно/не на мен,на децата/
Еллчо,да се оправя бързо Naughtyне даваме ние така да притеснявамама Ирка.....а,за играчките-ние също сме фенове на марката Vtech-ного здрави и издържливи играчки са/е,вярно,че английски учим с тях...ама няма начин-щетрябва да учим езици от малки...нали гаджето чужбинско/
Иначе,аз купувам играчки каквито децата си харесат...но смятам,че те сами определят кое им е интересно/е,не че не се опитвам да пробутам отвреме на време и моите фаворити,но....в повечето случаи търпя неуспех/.....а и вероятно вече сте забелязали,че при купищата играчки понякога се заиграват с капаци от тенджери,празни кутийки,разни боклЮчки......Но виж-за батута-не бих мислила много/че особенно зимно време се чудя къде да ги уморявам/,стига да има къде и него да турим....че веч ни омаля къщата от натурийки Mr. Green.......
Денит,какво стана с изследването?
Пепсън и вие как сте?Оправяте ли се?
Мариска,Дарито,Божа и Евка са чудни кукли Peace..давайте още снимки,моля..........
Аз ,отивам да чета/основно из готварския,че ми се изчерпаха вече идеите за готвене/

# 96
  • Варна
Ех, че пораснали тези моми и мъжки чада  Heart Eyes и всичките вече си имат свой стил, индивидуалност  Heart Eyes

Мама е тука и занимава Макс, а аз си чета спокойно  Flutter

Смайли, аз съм и за двата вида играчки. Всъщност съм за всякакви играчки  Blush по-възможност ако може да се пренесем в някой магазин за играчки, ще е най-добре. А за батутите - и в къщи и в Ивон има ето това http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4515199. И децата определено се забавляват там в студените затворнически дни. И колкото и да няма място на нашите 60 кв.м., за това веднага се намери място. И за къщичка, камион, колело, кола като на Елчо и какво ли още не  Mr. Green Всъщност целта ни с Ива е да постигнем ефекта на детските кътове, да каним деца и да им взимаме вход  Mr. Green майтапя се де.... за входа  Mr. Green ама ако не бяха толкова скъпи, досега да сме купили и пързалка с катерушка  Crazy А аз се чудя, кога ли ще ме изгонят да си спя в батута  newsm78

Макси е много смешен, непрекъснато се опитва да казва правилно кола, и много му се радвам  Heart Eyes

# 97
  • София
Днес активност няма никаква  Crossing Arms, аз като река да се разпиша и "след мен потоп", по - скоро мъртвило...  Crossing Arms Аааа! Laughing Naughty
МНОГО хубави дечица, пу пуу, очите ми останаха в Дари, Божи, Елчо, есенния Ивчо и т.н. да не изброявам поименно, че със сигурност ще пропусна някое...  Embarassed
Болничките бързо да оздравяват, а здравичките много да се пазят, че това време е много коварно. Цял ден не можем да се решим да изведем дребосъка навън, то един вятър, един студ не е за мъже навън...  Mr. Green Умряхме от тъпотия вкъщи. Но темата за играчките много ми хареса и ще си открадна някоя идейка за Коледа. И без това ми е все по - трудно да определя на какво точно се радва моя разбойник... Laughing Много бързо си променя вкусовете и навиците...

Ето за финал една днешна снимчица, да видите колко много сме порастнали. Все пак успях да го хвана да се вижда някъде на снимката, че това диване не застава мирно и за 2 секунди... ooooh!

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4518264

# 98
  • Велико Търново
Олче,страхотен сладур е Велизар/не,че не си го знаеш де/,ама на снимките винаги е един такъв,абе като голямо момче Heart Eyes

Кабранска,Ивчо е той сладур голям,ама аз,да питам нещо за косата-няма ли да я пускате вече дълга?Чакаме те колко време вече да ин пуснеш снимка с твоята прическа Naughty

Божа,тази сутрин като си гледа приятелката на клипчето полудя от радост!Ама тя Тери си е нашата най-хубава приятелка Heart Eyes,ама нали на мама си прилича каква да е Hug

Ирке,гости приемам всякакви и по всяко време Hug

Сега да се изкажа и аз,по темата за играчките-креативни,мреативни у нас нема такъв филм Mr. GreenБожана не ги признава.След голямо чудене какви да са и подаръците за Коледа и Нова Година минахме през кукла Бейби Борн,музик.маса,лекарски комплект ,накрая стигнахме до извода,че ще и подарим целогодишен абонамент за всички детски списания,които се предлагат на нашия пазар Mr. GreenАз,като я водя на детски клуб нали виждате къде седи на маса  да пише и чете.Пък тя ако,ще е умница и без моята ценна помощ ще стане Mr. Green

Айде туй от мен за сега!

# 99
  • Плевен
Божа,тази сутрин като си гледа приятелката на клипчето полудя от радост!Ама тя Тери си е нашата най-хубава приятелка Heart Eyes,ама нали на мама си прилича каква да е Hug
Сисе, направо се  Embarassed, какво пиеш?

По-скоро бих казала за развиване на двигателните им умения, защото освен, че имат нужда и от развитие на малките им мозъчета имат и огромна нужда от развитие и осъвършенстване на движенията.
Много точно казано!   bouquet

А по повод факта, че децата си играят повече с предмети различни от играчките, веднага го подкрепям с едно клипче http://lussymar.multiply.com/video/item/17
Дано не съм ви досадила с тези клипове... Wink
Приятна вечер! cheers

# 100
  • Велико Търново
Люси,аз,мислех да пиша,че остава да ме почерпиш,ами сивекам за не кажеш тази алкохоличка сипе комплименти за едното му пиене Mr. Green
Пък с две клипчета трудно можеш да ни досадиш-ние сме калени в боя Mr. Green

# 101
  • София
Тази Тери, страшна кукла! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Люси, да я нацелуваш много обстойно! Mr. Green

# 102
Аз и без почерпка ще похваля чуството за ритъм на Тери Peace..и че успя да изтръгне думичка от устата на Иво-като пуснах клипа и като цзапляска с ръце и вика:"Кака"...........
Сиске,коса на Иво и да не пускам -тя си расте като за световен рекорд/та скоро ако не взема мерки и той ще е от дългокосите/,пък и неговата засега е права като моята/демек като праз,та не виждам много варианти за прически/........а аз съм още под запрещение-не се показвам пред хора,докато не заприличам на човек/т.е на жена/А,ти свърши диетата пък тогава с тия напомняния за пиене ...,че на някои хора им действаш подканящо/а горкото ми дете вече трети ден прескача вечерното кърмене поради алкохолизма на майка си Embarassed...ама поне мама е щастлива накрая...пък и той си наваксва сутрин/
Олче,той и Вели май плаче за ножица/много е пораснал откъм коса...и не само/

Хайде от мен наздраве и лека вечер/ако има желаещи за чат-на линия съм/

# 103
Хайде и за в новата тема,че съвсем ще ни забравите/тя темата преполовена ../  Laughing

Честити празници на всички празнуващи и най-вече на дечицата-Томи,Дамяна,честито успешно бебеправене на Мимикрия   bouquet Браво-точно 2 години разлика ще си имат-да са живи и здрави  Peace

Люба -четох за детенцето на Ива,не знаех,стана ми много тъжно,както от всяка такава тема...Преведох малко парички,дано се съберат бързо и да се оправи детето..  Praynig Praynig Praynig Praynig

Едвам изчетох старата,сега ще чета тази,но докато още съм на линия да пусна една снимка,че ще ме отлъчите вече  Confused

ето още няколко и ще ви писне..  Laughing

Готова за излизане       
 http://images20.snimka.bg/004520721-big.jpg

с котка           
  http://images20.snimka.bg/004520757-big.jpg

а тук как си играят с батко и                 
 http://images20.snimka.bg/004520556-big.jpg

На всички,които питат за нас и сме липсвали -добре сме,но имам страшно много работа и не успявам да изчета камо ли да риша в темата.. Rolling Eyes Сега приспах Жули и дописвам..А това от нас за вас  Hug Laughing

Страхотни снимки на красиви дечица  Flutter Crazy Heart Eyes
Ирка-как е Елла?Надявам се вече няма температура  Praynig Praynig Много ми хареса на снимката по блуза и пантофи, а куклата в креватчето -имаме същата ,но др. цвят.Дъската за тоалетна е много хубава и дървените играчки-Наистина!!

Смайли-аз съм и за двата вида играчки,но батута е страхотна идея,особено щом имате място  Peace Реши спора-Соломоновски-ти купи батута,Дидо някоя креативна играчка и готово  Peace

Уна-никакви снимки не се виждаха в предната тема,аз ли не ги намерих или линка е изтрит?
Галюшана-много сладка снимка с ?тъжната муцунка"

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 19:34 от mimozata

# 104
Ето какво забравих вчера-да кажа колко ми е на сърце Мариса,толкова сладко човече е!

Жули както винаги е с ненадминати тоалети!Модел трябва да я направим,няма какво да го мислим..

И като казах модел...първата снимка на Ивчо е ТРЕПАЧ!Страшна!Точно като малък манекен е!И цветовете са веднъж

Олче,видях аз беля в погледа на Вели-гледа уж сериозно,ама една мъъъничка дяволита усмивка се вижда!

Мимозка,мерси!И аз ги харесвам много!Куклата ни беше подарък,ама Елла я е страх от нея hahaha.Сега издирвам биберон и шише,защото ни я дадоха без,но никъде няма.Ама някои снимки не се виждат-оправи ги моля!Виф,много,ама много ви завидях за прекрасния батут!С кеф да си скачате и все така да му се радвате!Пък и удобен за спане изглежда,така че смело напред с покупките!Ани,червеят не е толкова скъп-£10 е.А другите са по 7-8.Гледам да не давам много пари за играчки,че да имам очи за нови Mr. Green-и без това трябва да се сменят през най-много година с по-подходящи.Ако знаех,щях да ти взема и да го пратя по Петър. : ooooh!

Тоя човек не е в ред,казвам ви.За 60 часа беше спал 4/два пъти по 2/!Повече такива пътувания никога с мое знание! #Cussing out

Люси,Тери зае първо място в клип на годината!Толкова съм се смяла! JoyУтре ще го пусна и на Петър.И моля мама Люба да снима чудото с кофата на главата,че да се посмеем!

Днес/да де,вече вчера/брат ми има рожден ден и уж бях решила да му се обадя първа.Но прекарах една от най-кошмарните нощи в живота си.Елла рева много,спа при мен за първи път и я гушках,което беше мноооого хубаво.Обаче....Не можех да й смъкна температурата.По едно време взе да се тресе и устните й леко посиняха.Но се оправи,само дето аз си изкарах ангелите.И днес вече към 2 на обяд вдигна 40.Обадих се на бърза помощ и гласът ми толкова трепереше,че не можех да обясня.Ужасно е,а и като си сам е два пъти по-страшно.Дойдоха,взеха ни в болницата и я прегледаха.Имаме си чудесна гнойна ангинка и сега се гледаме на топло вкъщи и на антибиотици за първи път.Но важното е да оздравее.Мамите с подобен опит,кажете какво да/не правя!Тя вечно си събува чорапите и ходи боса,100% аз съм я разболяла Sad.Не знам как ще е и тази нощ

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 04:15 от ira_d

Общи условия

Активация на акаунт