След дълги размишления защо Елла приема добре високия ми тон повечето пъти и съответно уплаха й понякога,стигнах до заключението,че е защото правя резки движения!
Евка е направо...СТРАХОТНА!И Елла така си слага диадеми по косата
Дарито е още по-хубава от преди,пу-пу!И много ми хареса пижамката!
Божа-това дете кога порастна бе?Последния път си приличаше на бебе!Взела е цвета на таткото,ама иначе прилича на мама много!Поздравления за добрите умения-другия път като си дойда,ще ти оставя Елла,щом се справяш с две
За Мимозка-писах й и каза,че има ужасно много работа и съвсем умишлено не отваря форума=голяма страст,защото нищо няма да свърши,ако се зачете!Така че ще се включи следващите дни.
Смайли,аз да си изпрося снимка на Йони?Че отдавна не съм я виждала!За играчките:това е вечната дилема в главата ми...И затова ето какво направих.Купих й няколко,които развиват мисленето/според мен няма нужда от повече от 3-4/.Кубчета с животни и букви и един най-обикновен строител,който тя много обича!Също и от тези кофички,които се слагат една във и върху друга.И това е.Но според мен е страхотна идеята ти!Децата имат нужда от нещо,с което да изразходват енергията си!Ние имаме само това тракторче и дори за него няма място.Къщата ни е изключително малка.А за рождения ден й взехме този град http://www.vtechuk.com/smartville/smart-sets-available/ -хем има безброй животни,хем те казват какви са точно,цветове,букви и милион още неща/и хем беше на оферта
.Тя много си играе с него.Само сцената не взех,ама може ли да направят микрофона така
-няма да казвам на какво прилича,то се вижда!Накрая сложих и една снимка на Елла-танцуваше на всеки танц от 'Танцувай с мен' днес-беше много смешна./не обръщайте внимание на мизерията отзад,може за половин час да се развилнее,ама го прави със замах/За жалост това беше единствения й изблик на енергия.Елфчо е болен,да ви се оплача,мами.Цял ден има 39 и вече се виждам в чудо!Не знам какво да правя,нищо друго й няма.Но не иска да яде и през цялото време лежи и плаче. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=114
.

не даваме ние така да притеснявамама Ирка.....а,за играчките-ние също сме фенове на марката Vtech-ного здрави и издържливи играчки са/е,вярно,че английски учим с тях...ама няма начин-щетрябва да учим езици от малки...нали гаджето чужбинско/
и всичките вече си имат свой стил, индивидуалност 
по-възможност ако може да се пренесем в някой магазин за играчки, ще е най-добре. А за батутите - и в къщи и в Ивон има ето това
А аз се чудя, кога ли ще ме изгонят да си спя в батута 
, аз като река да се разпиша и "след мен потоп", по - скоро мъртвило...