Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 517
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
   Ах, тази Евка как позира! Grinning
   Хайде и ние да не останем назад-ето част от последната ни фотосесия-от тази сутрин:
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=110
   Дарито вечер я слагаме в нейното креватче, но по някое време сутринта-към 4-5 часа се буди и плаче, докато не я вземем при нас. Та затова сутрешните снимки са от нашата спалня.
   Хайде Косьо да се оправя бързо! Praynig

# 76
  • Велико Търново
Ей ма на жива и спокойна с кафе до мен!Слагам ви по едно и за вас Heart Eyes

Евка и Дарито са големи сладурани Heart EyesАнна,да вземеш да пуснеш и една снимка на Монката,че ми е домъчняло за него!

Руми,не ти е лесно с Косьо,ама като го знам какъв е чаровник едва ли можеш да му се ръзсърдиш!

Танче,сигурна съм,че и на теб не ти е скучно с Никола Mr. Green

Имарче,вярно,че той Иван малко от рода на Божа все със синини и ако,може да са по главата е най-добре!

Сега ако,ви се гледат снимки с двете ми подопечни заповядайте Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161634&view=1&photo=73

# 77
  • София
Ако съм засегнала някой или пък съм му причинила неудобство с израза за "сверяване на часовниците" съжалявам не е било нарочно.
Надявам се ти не си се засегнала от казаното от мен, denit!    Peace bouquet

Руми, дано Косьо по-бързо оздравее!

Анна, голяма сладурка Ева. Кога й сложихте обеци? Как го понесе тя? Извинявай, ако сте го обсъждали вече, пропуснала съм  Blush
Ами сложихме и ги пролетта, била на годинка и 1,2 месеца. Добре ги понесе, на десетия ден и ги сменихме с халки, че тези с клипса все ми се струваше, че и се забиват зад ушите.

# 78
Ех че страхотна активност - страхотни сте!!!  bouquet
Гледам момиченцата ни красиви та красиви момченцата ни не по малко красиви но и толкова палави пу-пу - да са ни живи и здрави всички.
Танче, добре че са измислили бойте за коси че иначе още на по 30 ще белееме след отглеждането на ревливи и палави деца.
Руми а ти не се оплаквай от твоя помощник взимаш четката за зъби връчваш някоя по голяма и да продължава да търка няма да му прекъсваш ентусиазма а.
Ех сладурчета.

Ето снимка и от нас да не ни забравите! Очите й светят точно като на мама!

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 14:54 от galiushana

# 79
  • Пловдив
Привет и от мен,
много се радвам че времето се поразвали да се разписвате повече  Mr. Green
Много хубави снимки разгедах, Евка и Дарито колко са поразнали, а Божа ми е слабост с този поглед който вади (и ние имаме такъв, но аз казвам че гледа лошо като баща си). Сиска явно добре си изкарвате днес, да дойда и аз за ден, обещавам че ще слушам...
А за младежите нямам думи, как успявате мами да се справите с тях браво...
Аз днес съм болнични, хвана ме вируса на Христина, тя е по добре и е на ясли, а аз си останах днес в къщи, доктора ми каза да почивам....но аз чистих и прах досега, сега малко ще почина че нямам сили и ще ида да си прибера наследницата.
Доскоро от мен

# 80
  • Varna
 Една голяма прегръдка от нас на нашето зетче, бързо да оздравява Hug.
  Сиска вземам си откафето , и на колежката ще сипя, че шефа нещо неща да си ходи, а днес довечера и пътува за Русия, та си го вардим Mr. Green
   А, Дарито колко е пораснала, и с нова прическа.
  и Евка една една закачка е Hug.

# 81
  • Велико Търново
Пепсън,заповядай Heart EyesАко,не слушаш ще те накажа да пиеш бира или вино Mr. GreenДовечера Чемширов е на поредния банкет и аз,ще събирам кокошките на червено вино и мезета!

# 82
Здравейте момичета,
голяма простотия направих днес и не знам ако продължавам докаде ще стигна. Тити от около 2 седмици е със сополи ама ясленски, едни такива гадни и упорити. Лекувахме го но нищо не излезе и днес го водих да му вземат гърлен скерет. Лекарката каза нищо да не пие и да не яде и аз си казвам добре ама ще му измия зъбите, и днес лаборантката ме пита "нали не е ял и пил?" и аз казвам да не нито ял нито пил, тя му взема секрте и всичко наред и сега се сещам че съм му измила зъботе, обаждам се на една моя позната лаборантка - тя ми вика утре го води на ново изследване ама трябва да дам още 20 лв. та ми се искаше да чуя и вашето мнение.

# 83
  • Велико Търново
Денит,що не се обадиш на педиатърката да питаш да ли е фатално?
Иска ми се да те успокоя,но истината е ,че нищо не знам по въпроса!

# 84
  • Бургас
Denit мисля, че ще трябва да го водиш пак, на мен като ми взимаха изрично ме предупредиха дори да не си мия зъбите, но все пак питай докторката.
Божеее, какви красиви деца, Евка и Дарито изглеждат съвсем големи вече, нищо бебешко не виждам в тях. А погледа на Божа е убийствен, Сиска често ли гледа така, ама и на Чемшира краката са много фотогенични да зна'йш
Пак болни мами и дечица  Sad , дано ви мине бързо и леко,  Жасмина още кашля, вече идея нямам какво да я правя.
Да си кажа и аз за леваците - левичарите, аз също съм абсолютен левичар, Жасмина не знам, понякога и е по-удобно да държи лъжицата с лявата ръка, но в общи линии се справя добре и с двете, но в никакъв случай няма да я насилвам - още помня на какъв тормоз бях подложена в училище Stop

# 85
Мерси сиска. Обадих се на педито и тя ми каза да исчакам да излязат резултатите защото носа е проблемния при него!

# 86
Здравейте и от нас!

Днес бяхме навън - времето беше студено, но се показваше и слънчице...

Имаме нова дума - ШЛЬОКИ - в превод сокче  Joy Докато разбера какво е.... Ама много се смяхме...

Сисе, много ме изкефи Божа, седнала като ученичка и правилно хванала молива....

Ева е любимия ми бонбон! Истински модел - позира на една страна!

Ирка, как може да не знаеш, че ССФ означава Средно-Статистическа Форумка...

Моля ви се някой да ми обясни на ЛС как да си кача клипче в YOU Tube, не мога да се сетя и не става...

Болничките да оздравяват бързо!!!

# 87
Аз също съм левичар като Пастичка и Таня. Имарче мислех да пиша същите неща които Пастичка ти е написала, за полукълбата на мозъка.

Hug Целувки за Косьо и Жасмина да оздравяват по бързо и да не тревожат мамите си.

# 88
И аз съм пълен левичар, всичко правя с лявата ръка. А в училище се опитваха да ме отучат, но аз не им се дадох - хващах молива с устата  Mr. Green. Сега наблюдавам Килиан - май ми е наследил гена.

Бързо оздравяване на болните дечица    Praynig!

# 89
Честита бременност на Мимикрия, лека и безпроблемна да е и много радост да им донесе на пролет  babyuu
  Колко са чаровни майските госпожици Heart Eyes , прекрсни снимки и забелязвам че вече позират децата. Йони има едно детско фотоапаратче и се "щракаме" постоянно с него. Казвам и усмивка и тя прави нещо като усмивка hahaha
  С таткото все имаме разногласия по отглеждането и възпитанието на Йони, не че е лошо де, то така се стига да доста размишления. Сега спорим за играчките. Аз искам да купим на Йони някаква голяма надуваема кошара с играчки или най-интересното което скоро видях, една огромна кошара като батут за скачане. Малко е скъпичка, но за коледен подарък си струва, като и идват приятелчетата на гости ще става голяма забава. В къщи има място да я сложим, а лятото си я представям в градината Party Дидо пък иска да и купуваме играчки, с които да се развива умствено, играчки с които да научава нещо. Е, съгласна с него, но го убеждавам, че трябва да има играчки и за забаление. Вие какво мислите, включете се в спора Mr. Green
  Ирка, и аз се замислих покрай твоите покуки за детска тоалетна чиния, скоро и с това ще се обзаведем Mr. Green За сега ходи на гърнето, което е на фишър прайз и е като мини тоалетна, аз много му се радвам, незнам за нея Joy Тя допреди да почне да го ползва по предназначение, доста си играеше с него.

Общи условия

Активация на акаунт