Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 505
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
ira_d, мойто Майче е страхливо - страх я беше до скоро от сешоара - разплакваше се, ако си суша косата, от прахосмукачката я е страх, от резки шумове. Но когато й повиша тон се обижда и лекичко се разплаква, но определено е обидена, а не уплашена. Виж баща й ако й викне само го гледа и все едно си мисли "К'во го прихваща, тати?" и си продължава със заниманията. По принцип, ако й се ядосам нещо я оставям в креватчето й в другата стая - наказана, докато ми мине. После сме мир и любов и няма обидени Simple Smile
Вчера докато с Майчето си изпращявахме вкъщи самички и зяпахме през прозореца се замислих, че ме чакат още две години "под домашен арест" - ужасно е това време само гадни мисли навява.
За уменията на Мая нарочно не писах преди - сверяването на часовници/деца не ми допада. Мая обаче учи нови думи и нови номера всеки ден и непрекъснато ме изненадва. Баща й казва, че е на стадий - осъзнаване на играчките си, вчера й бърсах нослето, след което тя ми поиска нова носна кърпа да бърше нослето на мечо. А гърнето ми го отказа - края на лятото си казваше предварително, даже ми носеше гърнето, ако има пиш или ако, после изоставих гърнето за една седмица и тя първо не искаше да става от него, а след това не искаше да сяда. Така че го оставих за напролет, че първите три месеца ми бяха кошмарни.
Още нещо щях да пиша, ама започва Ванката с предаване за детското хранене и ви изоставям. Приятен ден на всички!

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 11:57 от mchakova

# 61
Ако съм засегнала някой или пък съм му причинила неудобство с израза за "сверяване на часовниците" съжалявам не е било нарочно.

# 62
Добро утро и от мен!
Сиска, ако ти остане време кажи как минава деня с две красавици? Харесаха ли се?

# 63
  • София
Да взема и аз да се запиша,че явно студеното време ви действа много творчески.
 Ирка,Иван на всяко повишаване на тона почва да пищи и все изплашено гледа.Вече си мисля,че съм му изтървала юздите и не мога да му се скарам,защото той все реве и се тръшка,а бабата подивява на тези негови изпълнения и все аз съм била виновна.Темата за нашата баба ми е много болна,но ще гледам още малко да се въздържа и  да не ви занимавам с нея.Вече незнам кой път да хващам...
 Сисе и аз съм впечатлена от цените в Търново,все гледам да си пазарувам в Хасково,но пролетта като бях при вас и съжалих,че не съм си взела повече пари.
 Тъй като в момента съм в особено тъпо настроение и съм попаднала в една голяма черна дупка,утре живот и здраве мисля да направя една шопинг терапия.Нашия тати за рождения ден ми подари нов телефон,но точно сега не беше момента за такива покупки,та затова утре смятам да пораздвижа паричките от кредитната ми карта.Доста време се застояха,пък дано поне за малко да се почувствам щастлива,че май само това ми действа успокояващо.
Ако съм засегнала някой или пък съм му причинила неудобство с израза за "сверяване на часовниците" съжалявам не е било нарочно.
съмнявам се да има засегнати чак.
По отношение на Иван,той е доста назад в сравнение с другите си наборчета.Това,което установих до момента е ,че копира единствено и само от баща си и то най-вече маймунджалъци,а другото е ,че моя синковец най-вероятно ще е левичар,но за сега нямам намерение да го коригирам.
 Докато публикувам и ще стане обяд,все нови мнения.
 Сисе справяш ли се, с две сигурно е по-забавно,Чемширов май тези вечери няма да спи Wink

# 64
  • Велико Търново
Денит,лично аз,не съм се засегнала Hug

Имарче,мило давай смело на шопинга Mr. GreenДобре,че нямаме кредитни карти,че както ми е слаб ангела не знам кво ще стане със семейното ми положение CrazyИве,честит ти телефон!С много здраве да си говориш по него и все хубави новини да получаваш и казваш!
Ани,време бол бе HugДругото момиченце е голяма красавица ,една мургавелка е,абе голяма чаровница.Божидара е като пощръкляла и крещи като невиждала.Сега ги обличам и ще ги водя на детски кът и като се върна като заспят ще има снимки!

# 65
  • София
Добро утро!
Косьо се поразболя още - малко температура, запушен нос... Sad лоша работа...

иначе не спира с щуротийките, напоследък е на вълна чистене, на мама помощника  Heart Eyes
първо - видя ме, че чистя тоалетната чиния с четка, погледа, погледа и зачезна. Отивам да го търся и го сварвам в другата баня - усърдно лъска тоалетната чиния с... четката си за зъби  Crazy
Другата история, която хич не ми беше весела в началото - Косьо много харесва картинката на екрана на телефона на сестра ми - едно кученце и едно коте. Обаче... видели му се позамърсени, явно и решил да ги изкъпе  Crazy в чашата си с вода  #Crazy трябва да ви кажа, че докато изсъхне телефона и проработи, доста ми се стъжни, че струва колкото половината ни месечен приход в момента  Money Но като изсъхна, тръгна  Mr. Green

Та такива случки при нас!
Поздрав и приятен ден на всички!

# 66
Прочетох, но нямам време да пиша, само по темата
.... другото е ,че моя синковец най-вероятно ще е левичар,но за сега нямам намерение да го коригирам.
Аз съм левичар, ама пълен, писане, рязане, рисуване, за всичко посягам с лявата.
Левичарството зависи от връзките между полукълбата на мозъка, НЕ ТРЯБВА детето да се насилва да ползва другата ръка, защото може да доведе до проблеми - говорни - заекване и т.н., както и с писане, обръщане на букви, думи, цифри и.т.н., както и психологически от налагане на нещо неестествено за него.
И да знаеш, че много от гениите са левичари  Peace
Приятен ден на всички!
Много се радвам, че Олчето се разписа.   bouquet

# 67
Добро утро на всички.

Дано Косьо се оправи скоро. Руми, даваш ли му лекарства, взимаш ли витамини?

Днес съм в чудесно настроение. След малко ще изчета какво сте написали. Исках само да ви пожелая приатни игри и разходки с малчовците. Да ги нагушкате хубаво. А за работещите - приятна работа. Днес е петък.   Grinning

Мъжът ми се подготвя да вземе майчинстовото ми от януари. Най-много да почне да пише в темата  Laughing
Иска да възпита Криси и да си почине няколко месеца. На мен ще ми е по-спокойно.

# 68
  • София
Пастичка,аз затова не искам да го насилвам за дясната ръка,за да не възникнат проблеми.
И аз така съм чувала,но нали два пъти си цепва главата и дано да не си е размътил много мозъка и да стане Гений на простотиите.

# 69
  • София
Успех на всички бебеправещи, успех и на тези, които вече са свършили тази полезна работа. Peace
Ето две снимки от нас, да видите как се беше украсила моита щерка съвсем сама. През цялото време не спря да се кипри, за това е снимана все на една страна. И специално за ИМАРЧЕТО да кажа, че очите и са все същите маслинки.

# 70
Stryper, Браво на твоя мъж!!! Моя не бих могла да го навия на такава стъпка.
От няколко дни се опитвам да се разболявам и днес вече успях. Чувствам се като парцал, даже мисля след малко да си тръгна от работа. Дано само не разболея и Калоян, че той милият, за последния месец два пъти боледува.
В неделя сме на детски рожден ден и се надявам да му е забавно, макар чче децата са доста по-големи от него. Сетих се нещо - вечер на новините на БТВ нали дават "Малък коментар". Калоян като го види, се залепва за телевизора и започва да крещи: "Кака, кака"Simple Smile
Хайде, чао от мен, отивам да се лекувам. Дано като дойда в понеделик, да се е разписала мимозката, че такова зачезване не й е присъщо. А и Гвендолин никаква я няма напоследък  newsm78

# 71
Пастичка,аз затова не искам да го насилвам за дясната ръка,за да не възникнат проблеми.
И аз така съм чувала,но нали два пъти си цепва главата и дано да не си е размътил много мозъка и да стане Гений на простотиите.
Колкото повече гънки, толкова по-добре  Mr. Green

...Малееееееее Ева колко е пораснала

# 72
  • София
Анна мерси за снимките много се разтъжих.Да нагушкаш Ева от мен и да знаеш,че друга такава прилика между брат и сестра незнам да има.Личи си,че децата ви с много любов са правени.С нетърпение чакам да видя маслинките наживо на коледното парти.

# 73
Надявам се ти не си се засегнала от казаното от мен, denit!    Peace bouquet

Руми, дано Косьо по-бързо оздравее!

Анна, голяма сладурка Ева. Кога й сложихте обеци? Как го понесе тя? Извинявай, ако сте го обсъждали вече, пропуснала съм  Blush

# 74
Здравейте и от мен.... вече за четвърти път!

От сутринта се опитвам да си пусна поста, но безуспешно. Три пъти писах дълги постове и трите пъти ми бяха погубени безвъзвратно от Ники - първия го изтри като се облегна на клавиатурата, другите заминаха от изключването на ups-а. Сега го сложих да спи и докато ми се изпече гювечето седнах да се отчета...

Ирка, аз също взех много често да си изпускам нервите и то моето диване вече го взе за нещо нормално този момент. Като му повиша тон и се скарам, навежда глава, вдига очи нагоре за да може да ме гледа и започва лекичко да се клати наляво-надясно. На мен ми става много смешно... След като се поклати около половин минута, се обръща и се прави на разсеян - тръгва нанякъде все едно, че нищо не е станало...

Руми, и на теб не ти е лесно с твоя разбойник... На мен чистенето ми е мноооого труден момент! Гледам да го правя когато той спи, иначе е просто невъзможно. Все се бута в краката ми и ми пречи по всякакъв начин. То на него му е интересно, ама аз извършвам едно и също действие по 200 пъти и ми писва... Иначе като пускам прахосмукачка му е много весело - търчи наоколо и се хили  Mr. Green. Но не смея да рискувам да мия тоалетна в негово присъствие.... просто си нямам и идея каква щуротия ще му роди главицата!
Като дотърчи след мен в кухнята и веднага гледа къде какво има по плота и като види нож и вика: "нож, нож!" и се опитва да го докопа. Ако до сега нямах бели коси, то вече тепърва започват да се оформят!

Евка е голяма сладурана. Особено на втората снимка каква муцунка е докарала  Heart Eyes

И аз с моята настинка заразих всички у дома. Мъжът ми е много податлив на всякакви болести. Той все едно никаква имунна защита няма. Какъв е този организъм, какво е това чудо...
На Никола малко му гъгне нослето, но взех незабавни мерки... Дано не се увеличи хремата  Praynig

Пожелавам бързо оздравяване на всички болни и да бързам да публикувам, докато не се е случило нещо и на този пост  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт