Вчера докато с Майчето си изпращявахме вкъщи самички и зяпахме през прозореца се замислих, че ме чакат още две години "под домашен арест" - ужасно е това време само гадни мисли навява.
За уменията на Мая нарочно не писах преди - сверяването на часовници/деца не ми допада. Мая обаче учи нови думи и нови номера всеки ден и непрекъснато ме изненадва. Баща й казва, че е на стадий - осъзнаване на играчките си, вчера й бърсах нослето, след което тя ми поиска нова носна кърпа да бърше нослето на мечо. А гърнето ми го отказа - края на лятото си казваше предварително, даже ми носеше гърнето, ако има пиш или ако, после изоставих гърнето за една седмица и тя първо не искаше да става от него, а след това не искаше да сяда. Така че го оставих за напролет, че първите три месеца ми бяха кошмарни.
Още нещо щях да пиша, ама започва Ванката с предаване за детското хранене и ви изоставям. Приятен ден на всички!

лоша работа...
трябва да ви кажа, че докато изсъхне телефона и проработи, доста ми се стъжни, че струва колкото половината ни месечен приход в момента
Но като изсъхна, тръгна