Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 518
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИКАТИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ,МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,ПРОФ.УСПЕХИ И МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ!

# 226
  • София
Добро утро! Да пийна от кафенцето, че снощи до 1:30 правих английския коледен кекс от Готварника, да видим по Коледа дали си е заслужавала врътнята, не че не ми беше приятно  Wink

Даниеле, ЧЕСТИТО!!! Поздравявам те за упоритпостта да завършиш 2!!! и много ти се възхищавам!

Снимките на мъниците са много сладки, колко бързо растат тия деца! Аз моето си като не го видя за 5-6 ч. и ми се вижда променено  #Crazy

Да се изкажа и аз за разбирането и не разирането - говоря за моето си дете, че за него са ми наблюденията - мисля, че Константин няма достатъчно натрупан опит, за да може изобщо да мисли в понятия като добро-лошо. За него светът в момента е интерсен-безитересен, и в редки случаи интересното може да стане и опасно-безопасно. От тая гл. т. това, че си накъсва сандвича и започва да го хвърля по пода изобщо не го разбира като лошо нещо въпреки че докато после чистя за пореден път след него хич не ми е весело, веднага го махам от масичката и така прекратявам историята, като му казвам,че не трябва така, защото става мръсно. Да кажа, че не съм го плескала през ръцете - ще излъжа, но го отчитам като израз на собствената си умора и липса на сили да се въздържа и честно казано ефект от пляскането до сега не съм видяла  Rolling Eyes

Е, приятен ден от мен, отивам да  smile3529

Ч Р Д, Икати! Пожелавам ти много здраве и радост!

# 227
  • София
Честит рожден ден на Ikati, да те гледат и слушат мъжете! Да си много щастлива и обичана!
Кажи, Анни, кой е тоя филм и кои са тези книги, че жадна за литература душа пита..   Simple Smile
Филма е Сахара, а книгите са на Клайв Каслър за Дърк Пит. Ама да знаеш, че са си приключенски, та ако не си падаш по тоя стил, може и да не ти харесат. Аз лично изчетох цялата поредица и съжалявам, че няма още.

# 228
Честит рожден ден на Икати. Бъди жива и здрава , много щастие и любов!

Кате, това за гушкането и аз мисля че е така. Ивко винаги като му се скарам или съм му сърдита идва да ме милва. И аз това го приемам за извинение и затова винаги му се усмихвам. Така според мен ще разбере че когато се извини след лошата си постъпка,това е добро. Аз само веднъж съм наказвала в креватчето му,но нямах особен успех и затова не го практикувам вече. Но се карам. А за какво бих се скарала: ако ми повреди някой ел уред , или ако го видя да го човърка се карам превантивно. Карам се ако ми стане от гърнето и се изпикае на пода или на леглото ми. Тогава и шамарче по дупето отнася. Преди се карах и като драскаше по стените,но сега ми е вече забавно да откривам къде е надраскал още, защото стана ясно че и да се карам и да не се карам, ще се маже и врати ще се пребоядисват. За друго май не се сещам да съм се карала.  Wink

# 229
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАТЕ! Желая ти да ти се случват само хубави неща!   bouquet

Мерси за кафенцето, на другото Кате!  kaffeetrmker_2
Марти като видя снимката на чашата и се развика "КАФЕЕ" и взе да ме дърпа към кухнята... Направих си кафе, а на него сложих прясно мляко, но като го питам какво пие - отговаря кафе... /малко на английски го казва - коофи/

Дени, на клипчето Марти не говори с никой - просто имитира, ако го гледате със звук ще разберете и как се казва, на колко години е и какво обича да яде...
Дано днес да си се събудила в по-добро настроение, ама след снощния батко... не се съмнявам...
А пък ние ще направим  newsm20 да се махне мъглата вече...

Руми, стана ли ти кекса? А снимков материал?

Смайли, Йони е много чаровна и има твоите изразителни очи! А като гледам колко е зелено и на мен ми се иска да е топло...

Сисе, ами то детето на кого да се метне, горкото... Хич не ми се вярва ти да не си правила бели... А по повод яденето и Марти иска постоянно да яде, особено следобяд... На всеки час е гладен, милия. Залъгвам го с ябълки, круши, сок, но като каже ТАПИИ /разбирайте хлябче/ и не иска друго...
Иначе Мартин всичко разбира, но понякога се прави наразсеян - тарикатчета малки...

Сега се е научил, като го питам - какво ще ти купи тати - казва КОЛА, а каква - ГОЛЯМА, каква на цвят - ЧЕРВЕНА...  hahaha /ще се пробвам да го запиша и да ви пусна клипче/

Приятен ден с повече Nature Sunny

# 230
  • София
Много сладки Ева и Стоянчо, с глас съм се смяла...  Heart Eyes
И Велизар от няколко дни го прави тоя номер, само че в облекчен вариант, катери се по леглото и скача там, като не се държи никъде и аз изтръпвам, че може да си тресне главата в стената...  ooooh! Направо като от батут се изстрелва... Вече го няма спокойствието да го оставиш да си ходи от една стая в друга, защото не е ясно къде ще му скимне да се покатери.  Crazy
Неде, възхищавам ти се на търпението, аз определено не бих седяла така спокойно...  Crazy
Даниеле, едно голямо БРАВО, страхотно е, че животът ти е тръгнал в толкова хубава посока! Много ти се радвам.  Hug
По въпросите за възпитанието, споделям становището на Руми и Катя. И съм абсолютно против наказанията на толкова малко дете. Първо, защото няма сила на света, която да ме убеди, че толкова малко човече има асоциативно и логическо мислене, и второ - определено съм на мнението, че има време за всичко. В смисъл, не мога да си представя да заставя Велизар да стои наказан (в ъгъла Sick), а и не искам, да си призная  Naughty и още повече той да РАЗБЕРЕ защо го правя, хеле пък да си извади поука от това.  #Crazy
Определено си е до дете, но за мен това не е работещ вариант, мое мнение, с което не ангажирам никого, разбира се.  Peace
Когато правим нещо непозволено, просто му отклонявам вниманието и действията към нещо друго. А ако много ме ядоса, не му обръщам внимание и толкоз. Сам се отказва. Не съм го удряла никога и няма да позволя от друг такива "методи" върху детето ми, защото това за мен е израз на безсилие и нежелание да се справиш със ситуацията. А и не искам то да има подобни "първи" спомени, защото аз си нося такива от детството и определено за мен е било и е нещо непростимо и травмиращо.
Дени, имаш супер - свеж изказ, направо обираш точките. Пиши по - честичко, моля те...  Heart Eyes
Йоана голяма красота, с тези очи... Кукла. Heart Eyes
Икати, Честит Рожден Ден! Бъди много обичана, ценена и усмихната. Целувки на адаша, а ти бъди по - редовна тук, че направо ни забрави...  Crossing Arms

# 231
Икати, честит рожден ден! Бъди много щастлива, обичана и глезена от 2-та ти мъже! Пожелавам ти и много успехи в работата, утвържаване и издигане във фирмата!

де ни, дано днес съпругът ти да се прибере и да си изкарате заедно уикенда. Тъкмо ще му се радваш с по-голяма страст.  Има и такива лоши дни в живота ни. Не унивай. В живота се редуват добро и зло. Според мен е важно доброто да е много повече от лошите моменти.

Люба,  дано и последните зъби пробият скоро. Стискай зъби, че мъжете ти имат нужда от теб.

Много ме е яд, че не мога да гледам филмчетата. Ще трябва да изчакам мъжът ми да си оправи неговия компютър и да ги гледам от нас. Тук нямам флаш. А в къщи 4-ти ден се преинсталирва линукс.

И при мен има лоши новини, но не са фатални. Собственика на компанията си промени плановете и работата, за която бях наета, няма да се осъществи. Ще работя друго, което много, много не ми харесва.

Приятен ден на всички.

# 232
  • Varna
  Честит рожден ден на Ikati, да те  слушат мъжете и кучето /нали небъркам, за голямото куче./
 Приятно изкарване на празника!
   Йонка е бонбонка Hug Hug Hug.

# 233
Честит рожден ден,Икати-желая ти много здраве,късмет,любов и много поводи за усмивка!

Ние определено сме по-добре Laughing......даже се и понаспахме/което ми напомни,че пак съм изтървала снощния купон тук....ама да е жива и здрава Сиската,че поддържа бойния дух....а Де ни ,направо ме разсмя с интерпретацията си на техните неволи-но,браво,така поднесени изглеждат далеч по-приемливи нещата Peace/...Та,ние сме спрели възпалението,слава богу няма поражения в/у слуха/че аз  омрънках света заради тоя антибиотик,преди това пробвах всички известни ми алтернативи,но се оказва,че понякога и на мен не ми идва достатъчно  кураж да не го включа...,а и като знам,че ухо боли зверски/....сега имаме някакви семпли сополки,даже пак прояде/че тия дни и да суче нещеше,явно му беше болезнено и това упражнение/.....и много енергия за изразходване/но май се е понатрупала докато беше с Т/...в момента и Иво се занимава с разместване на столовете/но и той като Килиан има решение на проблема с достигането на високите и забранени места/
За наказването-Кате,аз споменах,че слагам в столчето,но това е например при повторно,потретено или следващо подред пипане на нещо опасно-например включената фурна/ако някой ми каже как мога да я обезопася-ще черпя/,при изкормване на прахосмукачката в работен режим/вади ми филтъра или направо контейнера с боклука доката чистя/,,дърпане на кабела на ютията докато гладя/или на гладачната маса/,при целенасочено блъскане на монитора или друго/което би могло да му причини някакви нарянявания,не ме притесняват материалните щети/......не,че ще го накарам да осмисли ,защо не трябва,но просто понякога се налага-така се надявам и да направи логическа връзка,че не трябва да пипа...пък и да успея да свърша работа/по-рано ги правех тези неща докато спи,но вече не спи по-толкова време,а и работата нещо ми порастна/...Иначе мога да ти кажа,че оня ден Сами си изяде боя,защото в 12 и нещо посред нощ ни направи една истерична сценка-искаше да гледа телевизия,преди това искаше сок-че,преди сока,беше друго...и всичко това си беше точно с цел привличане на вниманието,но като събуди към10 пъти болния си брат,нарита ме ,отказваше да слуша който и да е/баща му обикновенно е по-спокоен в такива моменти,но и той не издържа накрая/,просто трябваше да приключим по-някакъв начин с цирка.....и наистина ,на другия ден и двамата с Асен се чуствахме ужасно виновни,но явно умората и провокациите му  са ни дошли в повече/тук съм напълно съгласна с Руми,че в повечето случаи наказанието е израз на безсилие/......не случайно разказвам това/не за да се оправдавам/,а защото ще ми е интересно как би реагирала ти при подобна ситуация?
Смайли,честит ви ден на Благодарността..и ти пожелавам да си поченете максимално..а,защо на мен не ми се отварят снимките/с изключение на постнатата newsm78/искам и аз пък да идя още хубави снимки на Йони Crossing Arms/
Шуши,голям артист е този твоят"Тин".....образ невероятен....
Стайпър-че,кофти за работата се е получило,но дано поне заплащането да си струва.......
Инна,как си?Оправили се вече?
Аз ставам,че ако остана още малко после няма да насмогна с възстановката на мебелировката/оздравяващият Иво е поразместил почти всичко с изключение на монтираните на стената шкафове/

# 234
  • Бургас
Честит рожден ден ikati, жеаля ти много щастие, любов и късмет във всяко начиние!
Клипчетата са страхотни, Евка определено има талант, а Стоянчо  Crazy направи ми събра погледа, божеее колко ми било кротко детето  Mr. Green
Смайли, Йонка е невероятна  Hug
Люба, стискам палци да излязат по-скоро пустите им зъби, аман бе няма ли край това гадно зъбоникнене  Sad
Шуши и Жасмина така цял следобед тъпче нещо, стане ли от сън и се почва - крем, банан, ябълка, солети, мляко, непрекъснато " ам-ам" не дай боже да седнеш на масата и тя ти е влязла в чинията, мирясва само като и дадеш " сисам"/салам/. Нашата нова дума е "апки", като и кажа "хайде лягай да слагаме какпи в нослето" и тя започка " носи, апки", аз продължавам " хайде сега, кап" и тя " апк"  Joy, много е смешна.
Aннa и аз за Дърк Пит умирам, ей от кога не съм чела книга  Embarassed

# 235
  • София
А, аз без книжка не заспивам!

# 236
Добро утро, дами  Hug

Ама много готин тоя Матю Маконъхи... За него още мисля аз...

Честит Рожден Ден, ИКати! Целувки, прегръдки и пожелания за несекваща любов, щастие и хубави вълнения.

Анни, приключенското е в моята душа! Благодаря ти за отговора, иде навреме, тъкмо се маех какво да чета.

Олче, какво става с твойта шеметна кариера? Как е фирмата, ти как се чустваш? Беше казала, че внасяте HP, Лирекс ли е фирмата? До колкото знам те са представители на НР, ама дали само за някои определени продукти, не ли...

Шушенце, приятно прекарване в Дубай, снимки се изискват непременно при преминаването границата навръщане.
Да знаеш, че детето не го изживява така, както ти. На кратко казано, по-скоро ти е мъчно за теб, отколкото за него, защото той ако има кофа, в която да бърка/телефон, по който да говори/кош с играчки за отвинтване/кой да го нахрани, преоблече, гушка и слага да спи и прочее дейности по регулярната поддръжка, хич няма да си губи времето да страда. Все още осъзнаването от раздялата не е за дълго и бързо отминава при тях (ми се струва на мен). Докато при теб нещата седят така, че всяка минута се чудиш какво става с детето...

Страйпър, стискам палци нещата с работата още веднъж да се променят в такава посока, че да да ти е приятно да я работиш.

Ани, толкова хубаво и подробно описваш отношенията си с Ивко, много ми е интересно да чета.

Люба, хубаво е, че сте по-добре. И от постинга ти лъха настроение.

Следва доклад за личния ми статус:
Мъж, литнал и не кацнал - 1бр.
Мъж, който се очаква да кацне, макар и със закъснение (ура!ура!ура!) - 1бр.
Син, който виждам вече за по два - три часа дневно - 1бр.
Син, който изглежда се е влюбил - 1бр.
Тук да ви разкажа Марто си играе с едно момиченце и вчера като отивам да го взимам от свекърва ми ме посреща на вратата, гушнал я през рамото (момиченцето, не свекърва ми). Не стига, че нямат и метър от земята, ами се прегърнали като тинейджъри. И после два три пъти ходи да я прегръща и целува и издава едни такива звуци като петел в период на чифтосване.... Аз му викам "Какво ти става, бе мамо, да не си се влюбил...? Ама тъй като още не може да говори, не разбрах със сигурност...  Laughing Laughing

Хайде, до после, стискайте палци мъжо да стъпне на майката земя в 13.03 с думите: "Една малка крачка за мен, един огрооомен скок за моята жена...."

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 12:36 от де ни

# 237
  • София

Олче, какво става с твойта шеметна кариера? Как е фирмата, ти как се чустваш? Беше казала, че внасяте HP, Лирекс ли е фирмата? До колкото знам те са представители на НР, ама дали само за някои определени продукти, не ли...

Дени, фирмата е PolyComp, и е офиц. вносител на марките НР, Xerox, Canon, ViewSonic, Fujitsu Siemens, D-Link, MGE и т.н. Както и всякакъв лицензиран софтуер с търг. марка Microsoft - PhotoShop, Adobe, FSecure...
Все още навлизам в работата, но се чувствам прекрасно, интересно ми е, а и колегите са супер...
Дано нещата да вървят във все същия дух.  Praynig

# 238
Кацнааа! Ура! Ура! newsm44

# 239

Добре дошъл на таткото на Марто! Сега и подаръци, ако е донесъл...

Страйпърче, дано да разберат колко ценен човек си и да ти дадат все пак работата, която ще работиш с кеф!

Общи условия

Активация на акаунт