Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 512
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Брей, най-накрая и аз да се добера до компютъра!!!!

Дени, стискам палци до посиняване Виктор да се прибере днес  fingerscrossed

А колко ми е домъчняло за Марто.... и сега като пишеш какви ги върши и си го представям с кроткия, но вече влюбен поглед  Heart Eyes
А пък моето дете, горкото, си играе по цял ден с майка си... Но поне изглежда, че се забавлява! Постоянно ми вика: "гони" и се гоним, играем на криеница, слушаме песнички....борим се, ама друго си е да си играе с дете на неговата възраст!
Тази гадна мъгла ни прецака разходките.

Икати, ЧРД!  smile3510

Лелееее, аз докато си публикувам поста, той Виктор кацнал, прибрали сте се, нарадвали сте ....

Хайде, мамита, оставям ви, че работа ме чака!

# 241
 rotfImao ей така ми оправихте настроението особено дени с последното доклад по точки аааа  Joy rotfImbo образ си спор няма. Радвам се че се е прибрал най сетне Виктор че да се поуспокоиш и да имаш компания довечера за да довършите уиското докато разказва как е минало всичко и колко сте му липсвали. И дано Марто се пребори по бързо с тези бактерии (какво е пък сега това чудо от къде са се появили казват ли) ? И не на последно място честита първа снаха...то броя им ще изгубиш скоро но първата се помни цял живот -  Hug на сладура ех кога ще се видиме.... Weary
А иначе по повод тази мъгла не ме питай мене телефона ми прегрява защото от справки като търсиш Хемус Ер ти дават телефона на Хели Ер т.е. звъни при мене и почват *Полета от........нямат прекъсване да кажеш че имат грешка  tooth
Ванче благодаря че се сети за нас - ами беше болна Мариска та за това едва смогвах да ви изчета докато спи - имаше червено гърло, но според педиатърката това може да се превърне в ангина и ни изписа антибиотик не исках да го давам ама....гърлото й мина още на втория ден, но останах в къщи с нея и мога да кажа че се наслаждавах на това да сме си заедно и самички по цял ден - установих че детето като си е с мен дълго време не е такова мрънкало каквото е вечер след ясла когато е зажадняла за внимание.
С огромен интерес изчетох всичко за възпитението и аз като Катя се питах *Какво трябва да направи за да я накажа?* защото все още не се е случило такова нещо явно сме си от кротките. И ние се катериме но на дивана лази по цялата му дължина той е ъглов и слиза в другия му край ама като не се сетих да я снимам. Сещам се да разкажа нещо - имаме конструктор от много време но освен да го изсипе на пода и после да се спъва в частите нищо друго не се случваше, като й направя нещо тя се сърди и започваше да разделя частите и така прибрах го. Но тези дни се сетих за него (то по цял ден в къщи не е лесно и то цели три малееее  Laughing) и оооо чудо направих набързо едно камионче уж да го търкаля насам натам но тя започна да слаги разни части отгоре и да трупа и трупа ей такива  #Crazy очи опулих и естествено изпаднах в небивало умиление. Колко му трябва на майчиното сърце да трепне а? И от друго съм доволна че си останах в къщи успях да си направя основното почистване което не можах да свърша на есен та съм горда от себе си и меденки направих да изпробвам една рецепта за коледа абе хубаво е да си вкъщи...

Честит рожден на икати!!!
Ани Ивка е уникалнааааа и уникално слаааадка!
Парашутиста също и Йони просто ме разтапя с тоя поглед пу-пу най хубави са нашите гарджета!!!
И по повод на хваленето я си хвалете децата и се радвайте на постиженията им защото като са стимулирани с добра дума ще имат желание за още по големи постижения!!!
На Таня да кажа че по повод възпитанието прави както пише в книгата Как да приучим детето си към дисциплина - браво и аз прилагам неговите съвети когато се налага.
Люба устиска на зора - браво. Кво ме чака мене като имаме все още само 10 зъба....жална ми майка....
Старйпър - дано не се промени заплащането, че това вече е гадно да не получаваш обещаното по време на интервютата.
Кураж на Буболина!!! Praynig
Ето и една снимка как искаше да се храни сама не ми даваше лъжицата и това е

ние сме десняци явно
Шушииии заминавай да не те качиме на сила на самолета накрая и отчет в писмен и снимков материал е задължителен  Peace

# 242
Ни сме се видяли, ни сме се прибрали, въпросът е, че не лети, а ходи...

Колкото до подаръците, загубили са му багажа, така че...  Sad  Sad Каза, че е купил играчки за Марто, та тях ми беше интересно да видя--

Момичета, много ви благодаря за съпреживяването!  Hug Hug Hug

Олче, звучи супер положението във фирмата. Стискам ти палци всичко да се развива благоприятно за теб и да се чувстваш добре. Разказвай, че ми е интересно.

Танче, утре следобед да вземем да се чуем да дойдете на едно гости, а?

Галя, много мило описваш майчините си вълнения с Мариска. Браво за почистването, още по-голамо БРАВО за меденките... Ейй, аз нали съм скарана с готварството и спазвам дистанция, докато няма мърдане, та много се кефя някой като приготви някаква глезотийка. Поздрави на мъжо ти, а за Мариска целувки. И с вас требе да се видим.

Шуши, какво реши за Дубай? Поуспокои ли се?

# 243
Май ще се събере Подуенската банда на Коледното парти!!!! Така че да няма самоотлъчка! И дано се намери бързо багажа че да се фуклявиш с нови играчки.

Малеее поста ми четвърт страница станал .....

# 244
Танче, утре следобед да вземем да се чуем да дойдете на едно гости, а?
Дадено, Дени! Ще се чуем... само ми е жал, че скоро правихте ремонт и след визитата на Никола май ще трябва да повторите  Mr. Green
Но много ми се иска да се видят малките разбойници! Пък и ние да резменим някоя дума (надявам се на спокойствие)

На Таня да кажа че по повод възпитанието прави както пише в книгата Как да приучим детето си към дисциплина - браво и аз прилагам неговите съвети когато се налага.
Галя, то само с четене да ставаше... Аз също съм привърженик на методите на д-р Додсън, но явно просто не съм била готова за майка... Нямам никакво търпение за нищо и "ме хващат бесните" за най-малката глупост!
Имам страхотно, лъчезарно и жизнено дете, а с мойто шантаво поведение се страхувам да не го променя. Така, че в най-скоро време трябва да се взема в ръце и в това отношение, че после ще си бия главата в стената  Banghead
Аз за това винаги съм се възхищавала на Катето как проявява такова търпение и разбиране, независимо от пакостите на Килиан, пък и на децата, които гледа...

Всъщност, за повечето пактости вина има местонахождението на предметите. Имаме страшно много вещи и вече няма кое къде да крия и прибирам и то на детето му е любопитно... У дома има безбожно много книги. Вече ще трябва да отворя библиотека с посетители... И таткото не престава да купува нови и нови книги. Апартаментът се пука по шевовете от всякакъв вид литература  Tired
Та, както Руми е казала за Косьо: интересно - безинтересно. Много точно е описала ситуацията!
За съжаление не мога да скрия всичко от него за да няма достъп!

Искам по-просторно жилищеееееее СЕГА!

Забравих да кажа, че много се изкефих на Мариса как се храни сама!
Аз като дам на Ники лъжицата и той бърка в яденето и с едно движение като катапулт храната отлита нейде в пространството и се пльоква на най-неподходящото място!

Хайде, изпих си кафето, да продължавам с преподреждането на книгите  Twisted Evil

# 245
  • София
Май ще се събере Подуенската банда на Коледното парти!!!! Така че да няма самоотлъчка! И дано се намери бързо багажа че да се фуклявиш с нови играчки.

ХАЙДЕ  , ХАЙДЕ !!! newsm10 newsm44 newsm74

Кога и къде? в домашни условия или клуб "тигър" в сухата река?

# 246

ХАЙДЕ  , ХАЙДЕ !!! newsm10 newsm44 newsm74

Кога и къде? в домашни условия или клуб "тигър" в сухата река?
Ванче, предполагам, че Галя има предвид партито на 16 декември в "Приказка без край"

# 247
Да това имам в предвид. А в Тигър се опитвам да се дореда но в неделя или не работи или има много деца и....се връщам аз утре работя за последно в събота и след това ще измислиме нещо.

Мами които ще присъствате хайде моля ви изкажете мнение за менюто за Коледното парти ето част от това което предлагат -
1. Мини кюфтенца по Цариградски 1 кг.- 19 лв
2. Мини Клуб сандвичи - 30 бр.- 21 лв.
3. Панирани сиренца и кашкавалчета 1 кг - 24 лв.
4. Пилешки флейки в корнфлейкс 1 кг - 24 лв
5. Картофени кюфтенца на бройка - 0,65 лв
6. Панделки 1 кг - 10 лв
7. Палачинкови пънчета с плънка на бройка - 0,75 лв.
8. Спаначени кюфтенца на бройка - 0, 70 лв.
9. Плато сладки

Горе долу това е - да го обсъждаме 1 седмица и да ходя да направя заявката, че не обичам да върша нещата в последния момент.
Аз лично предлагам от 2 - два броя и от 3 също две плата, и едно плато сладки - сега сте вие.

# 248
Галя, с оглед на това, че партито ще е сутринта, и предполагам, че повечето от нас ще предпочетат да пият кафе, смятам че ще е подходящо това:
 Плато сладки
 Панделки 1 кг - 10 лв
 Мини Клуб сандвичи - 30 бр.- 21 лв.

Другите мезета ще вървят повече с винце или биричка, а предполагам, че никой няма да захване от сутринта  Mr. Green

# 249
  • София
Кати,Честит Рожден Ден!Бъди здрава и много щастлива!
Относно менюто нямам никакви претенции,оставям вие да изберете.Аз в момента постя и няма да мога да се облажа от вкусотийките Sad

# 250
Мисля, че Танчето е права  Peace - кафенце със сладки е достатъчно...

Иначе ще захванем с бирите от сутринта и няма да можем да си приберем децата  #Crazy

Шуши, какво реши за Дубай? Поуспокои ли се?
За сега се поуспокоих, но постоянно досаждам на детето с целувки и прегръдки  Crazy

# 251
  • София
Галя, с оглед на това, че партито ще е сутринта, и предполагам, че повечето от нас ще предпочетат да пият кафе, смятам че ще е подходящо това:
 Плато сладки
 Панделки 1 кг - 10 лв

Другите мезета ще вървят повече с винце или биричка, а предполагам, че никой няма да захване от сутринта  Mr. Green

подкрепям.

а за подуенската група изглежда не съм дочела. реших, че е хубаво да се видим някоя събота, когато е почивен ден. е, нищо, направо в "приказка" тогава.

# 252
  • София
И аз нямам претенции към менюто, само ако може едното да е ппостничко, че и нашия тати пости.

# 253
  • Varna
  Я да сипя аз по едно....
 Люба благодаря за загрижеността - добре съм  кюче шампион ми казва Томи.
 Варненки излагаме се нещо кога ще се събираме Rolling Eyes #Cussing out.  Дайте поне някакво предложение, че на мен изобщо не ми хрумва къде да се съберем. Но в края на краищата и в Елитис може да спретнем една срещичка Не е кой знае какво но все пак Има децата къде да скачат

# 254
  • София
Днес има добри новини - мама Бубилина с Ники са си вече в къщи. Ники е добре, възстановяват се и двете от преживяванията в болницата. Пожелавам им бързо да влизат в релси и да не пропускат партито!

Плато сладки
 Панделки 1 кг - 10 лв

подкрепям.

и аз съм "за". Още повече, че ако панделките са от бутертесто - стават за постещите родители.

Шуши, кексът май стана, но на Коледа ще украсявам, снимам и евентуално - ще го ядем  Mr. Green  до тогава ще до поя с ром и ще чакам да отлежи, както се изисква в рецептата.

Лека от мен!

Общи условия

Активация на акаунт