Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са термините и градовете на някои от новите майки?
Как реагират хората, когато разберат, че една жена е бременна?
Какви са препоръките за упражнения и хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са термините и градовете на някои от новите майки?
-
Как реагират хората, когато разберат, че една жена е бременна?
-
Какви са препоръките за упражнения и хранене по време на бременност?
Форумът споделя различни препоръки за упражнения и хранене по време на бременност. Например, се споменава, че началото на бременността не е най-добрият момент да започнете да се занимавате с йога и трябва да избягвате определени позиции. Относно храненето, се споделят връзки към информация за диети, лекарства и витамини, както и за вредното въздействие на цигарите по време на бременност.
-
Какви са препоръките за справяне със стреса на работното място по време на бременност?
-
Какво може да означава, ако при преглед се вижда само торбичката, без да се види бебето?

Бедна ви е фантазията за какво става въпрос! Може би трябва да направя списък на неща, които може да се ядат...
Обадиха ми се да ми кажат колко са щастливи. А мислех , че ще шокирам всички наоколо ,че съм вече на 37,а съм се навила за второ.

Еляна, честито и на теб за сакчето
и на margo98 
. Аз нямам намерение да се вманиачавам на тема забранени и разрешени неща, просто ще гледам да съм умерена във всичко, най-вече в дебелеенето 
А така е вече трета седмица и би трябвало да съм свикнала, ама не мога.
СЪГЛАСНА СЪМ!