кокоши трън??+

• 219 978
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
белина?няма ли да разяде кожата ?ЗА първи път чувам такова нещо?не е ли опасно?

# 106
 Shockedбелина? Има и по-човешки начини....и аз доста време се мъчих с какво ли не, включително и с течен азот, но проклетият трън се появи отново. Купих си SEAL&HEAL на DR.SCHOLL и за 3 дена изчезна..  bouquet

# 107
Айде и аз в кюпа на ималите кокоши трън.....Имах на крака и почти не можех да стъпвам,така ме болеше....Излекува ми го синапено семе....

На болното място се залепя лейкопласт на който  се изрязва дупчица,колкото е кокошият трън голям.Там се слага 1 зръце синапено семе и отгоре се залепя вече цяла лепенка.Държи се колото можете да издържите,защото синапа постенно гори тръна в дълбочина(към корена му,който е дълбочко).

Така се излекувах и оттогава не ми е излизал.

# 108
Shockedбелина? Има и по-човешки начини....и аз доста време се мъчих с какво ли не, включително и с течен азот, но проклетият трън се появи отново. Купих си SEAL&HEAL на DR.SCHOLL и за 3 дена изчезна..  bouquet
Дева какво е това сиил&хиил ?Мазило ли е какво е?Обясни , а аз още утре ще проверя дали го има в аптеката до нас

# 109
Дева какво е това сиил&хиил ?Мазило ли е какво е?Обясни , а аз още утре ще проверя дали го има в аптеката до нас
Гел е. Продават го във всички аптеки, струва около 7 лв. Доста е ефикасно според мен и няма да сгрешиш, ако си го вземеш. Нанася се ежедневно докато трънът изчезне. Слагай само в/у засегната област ! Успех !  bouquet

# 110
  • Бургас
Не, разяжда само тръна! Така се оправих аз, а това е бабин илач!

# 111
Спешно! Днес ги обгорих с сребърен нитрат , но засегнах доста здрава кожа. Ще се възстанови ли ?

# 112
Това с белината ме шокира  Shocked
За пръв път го чувам  Rolling Eyes
Не е ли опасно  Rolling Eyes

# 113
  • Бургас
Това с белината ме шокира  Shocked
За пръв път го чувам  Rolling Eyes
Не е ли опасно  Rolling Eyes
Не, разяжда само тръна! Така се оправих аз, а това е бабин илач!

# 114
Гел е. Продават го във всички аптеки, струва около 7 лв. Доста е ефикасно според мен и няма да сгрешиш, ако си го вземеш. Нанася се ежедневно докато трънът изчезне. Слагай само в/у засегната област ! Успех !  bouquet
A след като се намажа ,покривам ли мястото с левкопласт ?Защото аз постоянно си мия ръцете и едва ли ще има някакъв ефект.Тръна ми е на палеца на ръката!

# 115
След като капнеш от него, то се запечатва и няма нужда от цитопласт...

# 116
Взех си CORN AND CALLUS на  Dr. Scholl . Някой пробвал ли го е?

# 117
Здравствуйте братушки и сестры. Я из России . Мир вам и добро. Случайно попал на ваш форум. Как же красиво вы пишите и все понятно. Simple Smile

# 118
Ето ти моя начин: Купуваш си калиев перманганат за стотинки от аптеката. Изрязваш колкото се можев повече от кокошия трън / след като си стояла във топла вода да се разкисне/ и дори да прокърви, разчопляш го. Вземаш една кле4ка за уши, навлажняваш я и бъркаш в калиевия перманганат. Поставяш върху раната достатъчно колиество и лепенка. Така няколко дни и изчезва. Знам го от дерматолога, който ми гори кокошия трън от стъпалото, но ефекта беше нулев. На ръката е същата работа. Успех.

# 119
Айде и аз в тази тема!
На дъщеря ми преди месец й се появи от външната страна на крака ,слага лепенки ,прокърви и след това започна да расте и боли.Отидохме на дерматолог.Казаха ни ,че се е възпалил кокошия трън и ни изписаха мазило за премахване на възпалението и след 10тина дни да се обадим дали ще го горят с течен азот или ,даде ни рецепта за лекарство ,което може да се закупи от Турция-(Verrutol lig) ,струвало около 10лв.само.
Като ви изчетох се чудя дали да не взема от чудото на Др Шол,но нашият трън е много голям! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт