кокоши трън??+

• 220 032
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Айде и аз в тази тема!
На дъщеря ми преди месец й се появи от външната страна на крака ,слага лепенки ,прокърви и след това започна да расте и боли.Отидохме на дерматолог.Казаха ни ,че се е възпалил кокошия трън и ни изписаха мазило за премахване на възпалението и след 10тина дни да се обадим дали ще го горят с течен азот или ,даде ни рецепта за лекарство ,което може да се закупи от Турция-(Verrutol lig) ,струвало около 10лв.само.
Като ви изчетох се чудя дали да не взема от чудото на Др Шол,но нашият трън е много голям! #Crazy
Моя само от това се оправи,а също беше голям.Няма смисъл да подлагаш детето на болки и страх.Опитай,но не става веднага Peace

# 121
Не успях да прочета всички отговори но се надявам да не повторя някой Това което знам за кокошия трън е да се маже със млякото  на смокиня наистина лекува а и не е неприятно капват се няколко капки върху мястото

# 122
  • Страната на чудесата
Не успях да прочета всички отговори но се надявам да не повторя някой Това което знам за кокошия трън е да се маже със млякото  на смокиня наистина лекува а и не е неприятно капват се няколко капки върху мястото

Точно щях да го препоръчвам и аз това Laughing
На съпружеството му мина след 10 дневно сутрин-вечер-но намазване с мляко от смокиня, преди това беше пробвал с какво ли не-препарата на Шол, някакви лепенки, адски камък-само растеше ли, растеше. На морето имаше в изобилие смокини, посъветваха го и пробва. След известно време с изумление откри, че вече не го боли, като стъпва-вдигна крака и - чудо-нямаше никакъв кокоши трън. Shocked

# 123
Ето ти моя начин: Купуваш си калиев перманганат за стотинки от аптеката. Изрязваш колкото се можев повече от кокошия трън / след като си стояла във топла вода да се разкисне/ и дори да прокърви, разчопляш го. Вземаш една кле4ка за уши, навлажняваш я и бъркаш в калиевия перманганат. Поставяш върху раната достатъчно колиество и лепенка. Така няколко дни и изчезва. Знам го от дерматолога, който ми гори кокошия трън от стъпалото c течен азот, но ефекта беше нулев. На ръката е същата работа. Успех.
Крадене на сол от три къщи, баене, млеко от зелена смокиня, течен азот и лепенките на д-р Шоу - не ми помогнаха- само се укучуха брадавиците и кокошите тръни. Истината-Калиев перманганат

# 124
az sashto imah ,no go mahnah po babeshka rezepta nagoreshtene igla koqto e obgorene ili potopena predi tova v spirt ,i zapochvash da razranqvash s neq mqstoto ili po tochno centara na truncheto dokato nezapochne da kurvi .sled tova se slaga v dupkata limontozu i slagash lekoplast.procedurata se povtarq vseki den sutrin i vecher efekta e starahoten i minava mnogo burzo

# 125
аз имах същият проблем но ето как го премахнах. киснеш мястото където е трънчето и след това с игла се раздразня докато потече кръв.после се посипва с лимонтозу и се покзива с лекопласт

# 126
 Пробвали сме с лепенките за кокоши трън, с лек. на Шол, с лимон но ефект нулев  .Аз имам едно трънче ,съкровището два големи трънака на палците на краката Sad Сега пробваме с мъжа от една книга с рецепти от билки.Мъжлето казва пробваме от която се излекуваме добре  Joy

# 127
Пробвайте счукан чесън с оцет - за 3 дни помага. Hug
В случая с кокоши трън съм на мнение, че бабините рецепти наистина помагат. Peace

# 128
Сега тази рецепта пробваме с чесъна само ,че не със счукан ами нарязан на филийки ако има ефект ще пиша.

# 129
Здравейте всички,
за кокоши тръни ви препоръчвам една тинктура на Gehwol, продава се само в магазините на Солинген, лично на мен единствено тиа ми помогна, много сам доволна и я препоръчвам на всички. Безболезно и бързо. Преди това сам пробвала какво ли не, лепенки и т.н. но само това ми помогна!

Успех на всички

# 130
Преди доста време имах кокоши трън отдолу на петата. Много неприятно. Постепенно около него се появиха още няколко по-малки. Използвах чист пчелен клей.
Отрязах лепенка цитопласт по-широка от тръна и в средата й отрязах дупка точно с големината на тръна. Важно е дупчицата, да е колкото тръна! (Ако попадне клей върху здрава кожа може да я разрани, затова е важно дупчицата да е толкова голяма, колкото да се вижда тръна). Взех топче клей с големината на отрязаната в цитопласта дупка и го мачках докато омекне. Сложих ги върху тръна и отгоре залепих друга лепенка на "кръст". Така правех вечер преди лягане. Не помня точно след, колко процедури, но тръна падна и отдолу остана дупчица, която постепенно се затвори. На малките трънчета нищо не съм слагали - сами изчезнаха.
Надявам се, че обясних разбираемо  Thinking .
Peace Точно така и аз си излекувах кокошия трън на ходилото, с тази разлика, че клейчето го носех постоянно, не само вечер, не е болезнено, не трябва нищо да режеш и чоплиш, само от време на време се сменя клея  Peace

# 131
А пчелен клей от къде, продава ли се в аптеките?

# 132
Тази с чесъна не помогна  Sad   , аз съм бременна дали мога да пробвам  с пчелния клей  newsm78 ?

# 133
  • Бургас
нямам време да чета напред в темата, но да споделя аз как преборих моя: имах на крака няколко години и в един момент започнаха около неговото място да излизат нови. Казаха ми, че ако го оближи животно ще изчезне. Имах куче, намазах си ходилото след баня със сладолед и дадох на кучето да го оближе. Точно след 10 дни, да не кажа и седмици нямах НИЩО!!!

# 134
  • Бургас
нямам време да чета напред в темата, но да споделя аз как преборих моя: имах на крака няколко години и в един момент започнаха около неговото място да излизат нови. Казаха ми, че ако го оближи животно ще изчезне. Имах куче, намазах си ходилото след баня със сладолед и дадох на кучето да го оближе. Точно след 10 дни, да не кажа и седмици нямах НИЩО!!!

Eй това ме уби!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт