кокоши трън??+

• 220 004
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте ,аз от няколко дни ползвам продукта на Д-р Шол Seal and Heal Verruca!
Това е едно гелче(прозрачно)-слага се по една капка на ден от него.Става за мазоли,кокоши трън , твърди образования и брадавици.
Ако се излекувам от този гаден кокоши трън,ще пиша!За сега се обели един слой кожа,но като гледам имам още черни точици (корените на тръна) на пръста.
Аз ще се потретя ,но искам да Ви кажа или по скоро да ИЗВИКАМ- МОМИЧЕТА КУПЕТЕ СИ ТОЗИ ПРОДУКТ-от него ми мина кокошия трън-наистина има ефект.
За Пловдивчанки- купих си го от хипермаркет "Лекси" (мисля) -там има щанд за продуктите на Д-р Шол.Казвам го ,защото трудно се намират.

# 151
Подкрепям The light_2008 ,гелчето на Д-р Шол е вълшебно,аз си го взех за 4,85 лв. Peace

# 152
Здравейте,тази вечер забелязах на едно от пръстчетата на крачето на сина ми,много прилича  на кокоши трън Tired възможно ли е на толкова малко дете да излезе?

Възможно е. Отидете на дерматолог. Peace

# 153
Някой знае ли каква е разликата между мазол и кокоши трън?

# 154
  • Бургас
Някой знае ли каква е разликата между мазол и кокоши трън?

Кокоши трън и мазол

# 155
  • София-Варна
Не съм чела цялата тема,извинявам се ако се повтарям,но в аптеките продават специални лепенки за кокоши трън.
Аз лично не съм го ползвала,но моя позната си го излекува с тях!

# 156
Здравейте! Ходих да си ги горя с азот. За болката няма да говорим, но искам да питам ако има тук хора, които са минали през това колко време е нужно да изчезне? Вече 6 дни, а ми се струва, че нищо не се случва, само дето ми се появиха мехури, а по-големите трънчета само лекичко се позатвориха, но си стоят. КАкво трябва да очаквам сега?
Извинявам се за смешните въпроси.

# 157
  • Бургас
Привет, lady1 !
Не искам да те отчайвам, но аз бях ходила за моя 2 пъти да ми го горят с течен азот и резултат при мен нямаше! Дано при теб не е така!  Peace

# 158
Някъде имаше въпрос дали е възможно малко дете да има кокоши трън. Да, възможно е- моето момченце получи такива когато беше на 4-5-годишна възраст. Малко по-късно стана така, че след вирусно заболяване, се появи алергичен ринит (далече съм от мисълта за връзката между кокоши трън и последното).
 Започнахме ХОМЕОПАТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ за алергичния ринит. Беше ни изписан  АРСЕНИКУМ АЛБУМ , заедно с още няколко хомеопатични.
 Какво беше изумлението ми, когато още след 5-6 дни прием на 5 зрънца на ден от арсеникум албум, кокошите му трънчета, които тогава ми бяха последна грижа, започнаха да стават жълтокафяви. След още няколко дни съвсем загоряха и паднаха като корички.
 Обадих се на хомеопатката, за да споделя това, като преди тово бях изчела от нета инфо за АРСЕНИКУМ АЛБУМ - наистина помагал при кожни проблеми, освен и за други възпалителни процеси.
 Хомеопатката се усмихна и каза, че не е изненадана, защото знае за този му- в нашия случай- страничен ефект.

# 159
  • Пловдив
Още един глас от мен за гела на Др.Шол  Peace
На дьщеря ми след няколко намазвания изчезнаха два кокоши трьна - един на петичката и един на палеца на крака. И аз бях изумена, че на такова малко дете може да му се появят, но е факт.

# 160
Я кажете сега как монтьор да си излекува упорит кокоши трън на дланта ooooh!.Преди 2 години го гориха с азот и беше изчезнал,но от няколко месеца в близост до мястото се появи пак.Така че горенето като метод отпада(още повече,че с раната след горене се работи трудно),с мазилата също е проблем,ако трябва да се слагат често през деня...
Из нета преди време бях чела всякакви рецепти-то цяла шопска салата щях да направя +основно ястие smile3506...Имах един колега,който буквално му беше отхапал главата на кокошия трън,изтръгнал го със "зъби и край"...сигурно затова му викат Кучето  animal037 Grinning
От този форум ми допаднаха лазера(някой пробвал ли е и какво представлява процедурата?)и АРСЕНИКУМ АЛБУМ...
Някъде четох Ламизил-крем(той е антигъбичен препарат,та да не излезе сега,че кокошият трън е причинен от гъбички Mr. Green
Ще съм благодарна на съветите ви bowuu

# 161
Ами да пробва с Шол и лепенка за брадавици отгоре.

# 162
Zdraveite,dami.Malko mi e neudobno,zashtoto kato 4eta v tozi sait
za koko6iq tran ste samo dami,no makta e gadna.4eta razli4ni
otzivi za mazila i razni babini recepti.Neznam koe e nai efikasno
Ot tri-4etri meseca sa mi izlezli na paleca na rakata i na dlanta,mazah go s nqkakvo
mazilo na d-r Sholl "VERRUCA",no nqma nikakav efekt.Samo mi se beli kojata i ni6to pove4e. Embarassed
 newsm78.Daite mi nqkakva ideq s kakvo da gi maja.Dnes trqbva da hodq da mi go gorqt,ama kazaha 4e e
mnogo bolezneno i posle stavala nqkakva gnusna rana. Naughty Sigurno nqma da hodq,tova 6te e posledniqt variant.Blagodarq!

# 163
Забелязвам, че на едни им минава от едно, а на други от друго. Изглежда има различни видове кокоши тръни, с различни причинители.

# 164
...и на различна възраст кокоши тръни  Stuck Out Tongue Winking Eye, а и носители Grinning

Общи условия

Активация на акаунт