кокоши трън??+

• 220 012
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Zdraveite,dami.Malko mi e neudobno,zashtoto kato 4eta v tozi sait
za koko6iq tran ste samo dami,no makta e gadna.4eta razli4ni
otzivi za mazila i razni babini recepti.Neznam koe e nai efikasno
Ot tri-4etri meseca sa mi izlezli na paleca na rakata i na dlanta,mazah go s nqkakvo
mazilo na d-r Sholl "VERRUCA",no nqma nikakav efekt.Samo mi se beli kojata i ni6to pove4e. Embarassed
 newsm78.Daite mi nqkakva ideq s kakvo da gi maja.Dnes trqbva da hodq da mi go gorqt,ama kazaha 4e e
mnogo bolezneno i posle stavala nqkakva gnusna rana. Naughty Sigurno nqma da hodq,tova 6te e posledniqt variant.Blagodarq!
Точно така действа-бели се кожата и накрая самия трън пада.Иска се постоянство и търпение.И аз не вярвах,че ще ми мине,защото моя трън беше от многооо години(над 10г. просто тогава беше малък) и като теб на палеца ,точно до нокътя.Мажех с VERUCA на Д-р Шол всеки ден като преди мазане излющвах добре старото !!!!! За няма и месец (до колкото помня) ИЗЧЕЗНА! УСПЕХ!

# 166
Ще ви напиша моя опит с кокоши трън на стъпалото. Отглеждах си го 3-4 месеца, докато ми стана болезнена всяка една крачка. Реших край и започнах упорита борба. Тя се изразяваше в редовни процедури на горене с азот, но не знам защо тук споделяте, че това е болезнено. При мен процедурите не целяха изгаряне наведнъж, а постепенното намаляване на засегната тъкан и реално никога не получих рани от самото изгаряне. Протичаха по следния начин - редовно посещавах Кожния диспансер на улица Костенски водопад в София, където лекар ми гореше тръна с течен азот от термос с помощта на щипка с напоен тампон, който се допира до мястото, държи се там максимум минута. В резултат ми се охлажда силно мястото, обезчуствява се дори, почти никаква болка не съм усетила. Само 1-2 мм около тръна ми побеляваше кожата от ефекта на горенето и измръзването. После вкъщи започваше моята част от борбата. Киснех си краката ВСЯКА вечер по половин час, след което с комплект за нокти и пети, започвах да изрязвам мъртвата тъкан в тръна в максималната възможна степен и накрая намазвах с мазилото на др. Шол. Процедурата с азота се повтаряше, доколкото помня, всяка седмица. Докторката в кожния диспансер ме хвалеше, че съм свършила половината работа и че ако се чака наготово от течния азот, няма да стане толкова лесно.

Само да допълня, че появата на кокоши тръни говори най-общо за проблем в имунитета. Причината за появяването им не е докрай изучена от науката, но се смята, че се причиняват от вируси, подобни по поведение на херпесните вируси, т.е. резидентни са и при намален имунитет избиват.

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 13:01 от Fullmoon

# 167
АНАНАС!!!
Звучи невероятно,но определено помага.
На дъщеря ми,която е почти на 5г.,и бяха излезли 2 кокоши трънчета на малкото пръстче на ръчичката.
Опитах с мед,но не стана.
Личната лекарка ни даде направление за дерматолог,за да го горят с течен азот.
Реших да пробвам с всичко друго,но не и да я подложа на тази процедура,защото съм слушала доста противоречиви мнения.
Казаха ми ,че ананаса/плод/много помага,слага се парченце,превързва се,а на сутринта го сваляш.
Невероятно,но след около 2 седмици изчезнаха,за наша радост.
Успех!  bouquet

# 168
Аз също имах и го гориха с течен азот. Противоречеви мнения не съм чувала, но не е изключено. По принцип съм привъженик на бабините рецепти, но нямах воля и нерви да се разправям. Ходех си веднъж седмично да го горят и така. Мехур при мен не се появи, просто се скри. Успех на всички и по бързо отърваване от тази гад.

# 169
Незнам дали няма да повторя въпроса на някой, защото не съм чела цялата тема, но искам да попитам знаете ли как се премахва "мазол" (незнам дали е точно такова) от пръст на ръката, появил се от писане  Rolling Eyes

# 170
Всяко действие има равно по сила противодействие  Grinning Спираш да пишеш JoyПробвай с гела на Д-р Шол.И трън да е, и мазол ще се излющи постепено и ще си зарастне newsm10

# 171
Аз имам един кокоши трън на крака отдолу вече 7-8 месеца съм с него. Пробвах какво ли не.. лепенки, домати, лимон със сода и нищо не помага. Днес го остъргах със стъргалото и като го погледнах ми стана лошо. Целия е станал черен. Какво да го правя ? Нямам възможност да го горя тъй като трябва постоянно да съм в движение. А доколкото знам след операцията трябва да не слагам обувка поне една седмица. Този крем на доктор Шоу никъде немога да го намеря. Някой да предложи нещо по ефикасно срещу напредналия дразнител  ? Благодаря

# 172
От къде си?Защото в по-големите градове има специализирани магазини на Д-р Шол.Този гел не се маже,а по-скоро се капва на тръна и изчакваш да засъхне(в момента мъжа ми го ползва),постепено слой след слой клетките умират и се отлющват лесно.Но не се слага  директно на рана(засилва кървенето).По предписание е веднъж дневно,така че не ти пречи толкова на ралотата,мажеш вечер и т.н...
Успех!Пък аз ще информирам тук какъв е бил резултата срещу 2-3 годишен трън Twisted Evil

# 173
  • Варна
И аз се записвам тук с кокоши трън на палеца... Crazy
може ли снимка на този продукт на д-р Шол...и ако може някой, ако си е купувал от Варна да каже къде има
много, много благодаря   bouquet

# 174
# 175
  • Варна

Много благодаря   bouquet...а това, че има online магазин е идеално направо  Crazy

# 176
това което аз съм ползвала за кокоши трън на д-р шол го няма в този сайт.Странно защо ли?На мен много ми помогна-ще го снимам и покажа в скоро време-кутийката иначе е същата,но пише друго.

# 177
Пише Seal and Heal- съставките са едни и същи...

# 178
Пише Seal and Heal- съставките са едни и същи...
възможно е да е сменена само опаковката незнам не съм гледала  съставките .На мойта кутийка пише VERUCA( до колкото си спомням)

# 179
Да има и Veruca -след Seal and Heal Mr. Green Veruca  от латински е мехурче...

Общи условия

Активация на акаунт