кокоши трън??+

• 218 326
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
!
Знае ли някой някакъв лек за премахване на кокоши трън?

Не видях дали някой е писал за този, но според мен той е сред най-добрите, при домашни условия. Слага се парченце или парченца калиев перманганат и се покрива с лепенка. Остава се няколко часа (10-12), след което се маха...Малко е болезнено, но пък не е нетърпимо и върши работа...

# 31
Първо ми се появи един на палеца на ръката, след известно време още 2  Close За съжаление не ми помогнаха нито лепенки, нито бабини илачи. Вече втори път ми ги гориха с лазер, надявам се да е за последно. Не е приятна процедурата, но се търпи  Rolling Eyes

# 32
  • София
Дъщеря ми имаше и голям зор брахме.Първо и излезе един на палеца на ръката,чоплеше го непрекъснато и така и се изду пръста,че ходихме да и го режат Shocked.После пак се появи и покрай него още 3-4 и по двете ръце,гориха и ги с течен азот и пак се появиха.
Накрая леля ми каза,че като се разчопли тръна ама до кръв се слага сол и отгоре лепенка на другия ден се маха и така през няколко дни.Направихме го само веднъж и скоро след това един по един изчезнаха всички.

# 33
  • BABYLAND
На др. Шол има едно "чудо". В шишенце е, нанася се като лак за нокти. Няма да сбъркаш ако си го вземеш. Peace

# 34
  • BABYLAND
Мисля , че има едно мазило на Scholl- Corns and callows (не гарантирам за правописа), аз си махнах един мазол, а мъжа ми точно кокоши тръни и то доста. Все пак разпитай в аптеката дали точно това беше  Thinking

smile3521 smile3521 smile3521 Точно за това става дума, действа безотказно!

# 35
Изпитана рецепта - разчопленият трън се намазва с млякото от току-що откъсната смокиня. След 2-3 пъти пада сам.

# 36
  • София
Аз също мога да предложа един бабин лек, който съм пробвала и действа.Купуваш си домат и от аптеката салицил на прах.Вечер преди да си легнеш режеш тънко парченце (филийка около 3-4мл) от домата и отгоре слагаш с два пръста щипка салицил, налагаш го върху трънчето като гледаш салицила да е точно на трънчето, увиваш с левкопласт или найлонче и отгоре чорап, за да не си цапаш и на сутринта го махаш.При мен на третата сутрин имаше дупка на мястото на кокошия трън,а него го нямаше  Laughing и повече никога не ми се е появявал.Махала съм си така и кокоши трън от пръст на ръката,със същата рецепта махнаме от целите стъпала на брат ми кокоши тръни, получени от кубинки при един доста дълъг пешеходен преход в казармата, така че действа и нищо не се усеща!

# 37
Да не те отчайвам, но.. нищо не ги маха, организмът трябва да се изчисти..

Мазала съм се с мляко от смокини, гориха ми ги с течен азот няколко пъти, даже ме караха да си уринирам в/у дланта ( не го направих, разбира се  Sick) и.. нищо не помогна, сами отминаха след пубертета.

# 38
парченце суров картоф върши чудеса - всяка вечер, с цитопласт. за седмица изчезват - гаранция - аз, мама, баба и брат ми така се излекувахме (поради липсата на магаре, конче, течен азот или смокини   Laughing)

# 39
Здравейте,
Не исках да пиша нова тема, защото има много по въпроса,
но искам да ви кажа как се преборих този проблем.

Преди години и аз имах. С какво ли не го морих и чоплих, да не обяснявам, докато накрая го намазах с Фуроталгин, капки за уши, които се намираха в къщи. За моя голяма изненада след няколко намазвания изчезна и повече не се появи, като години ме мъчи.
Една приятелка пробва и така излекува детето си. Няма болка, няма киснене, горене, чоплене, конски лиги и пр.
Надявам се вече да нямате този проблем, но за всеки случай ви пиша. Лекарството го има във всяка аптека и е около 3лв.
И понеже досега не съм чула друг да се е излекувал по този начин, много съм любопитна дали на други ще подейства така  както и на нас.
Иначе се чувствам че все едно съм направила откритие  Simple Smile

# 40
Трябва да те оближе кон  #Crazy #Crazy #Crazy - звучи зле ама помага

# 41
теб близал ли те е? от личен опит ли говориш?

# 42
  • някъде там
суров картов тьнка лентичка ,слагате вьрху трьнчето вечер и отгоре лепенка стойте цяла вечер,прави се 3-4 пьти .Понаболява малко но на мен единственно това ми е помагало  Hug

# 43
И аз в отбора, боря се с кокошия трън.

# 44
Коне, конци, смокини, капки за уши... Rolling Eyes

Момичета, замисляли ли сте, че може би на всяка от вас и е преминал по време на поредната процедура, че това е просто съвпадение? Аз така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт