Обяви за продажби х 2 ..

• 216 402
  • 911
  •   1
Отговори
# 690
Продавам две колела за баланс - KETTLER

http://prodavalnik.com/2-br-kolela-za-balans-kettler-i9211957

# 691
# 692
Продавам 2 елеченца-размер 1-ца!
http://prodavalnik.com/elecheta-i8111153

# 693
търся дъждобран за старите модели на хаук еспирит

# 694
# 695
  • Русе
Божеее, нямам думи.

# 696
# 697
  • Някъде там...
Продаваме си количката, че отлежа вече година неизползвана, пораснахме и не ни е нужна вече за разходките.  Laughing Цена 150 лв

Obaby Apollo Graphit
Многопозиционни положения на гръбчетата, независимо едно от друго, най-легналата позиция е с около 30 градуса наклон.

- 5 точкови колани
- лесно за почисване покритие
- въртящи се предни колела с възможност за заключване
- махащ се сенник
- ергонимични дръжки
- лесна за сгъване, тип чадър
- дръжка за носене
- дъждобран
- две кошници за багаж

Тегло: 13,6 kg

Размери: Разтворена 102 x 75 x 77cm

Сгъната: 102 x 48 x 29cm

Купувана е от магазин Ново бебе в София:  http://www.novobebe.com/obaby-apollo-graphit-bebeshka-kolichka-z … znaci-bg-971.html

Купихме я, когато децата бяха на година и 3 месеца за втора количка. Трябваше ни лека и компактна количка, която да влиза в малък асансьор, да не заема много място в малкия багажник на колата. Количката си свърши идеално задачата. От доста време не я ползваме. Не е използвана интензивно, тъй като си имах друга количка за по-големи разстояния, а и децата бяха вече проходили. Запазена е, няма скъсано, всичко е здраво и функционира. Дръжките са здрави, няма скъсано. Реших да я изпера преди да я пусна за продажба и не се справих добре - появиха се бели петна на седалките, може би ако се изплакне още веднъж ще излезе, не съм пробвала и с мокра кърпа дали няма да се изчисти. Иначе няма никъде дори избеляло по тапицерията. Дъждобранът е слаган 2-3 пъти, реално си е нов.
Количката се намира в София, Младост 2.
Снимката е линк:

# 698
  • Някъде там...
Количката Обейби Аполо е продадена.

Продавам два чифта топли ботушки за зимата, НОВИ, 25 номер, INDIGO, 80 лв за двата чифта.
Поръчвани са от Германия. Здрава дебела подметка с мембрана, дебело подплатени отвътре. Много красив наситен лилав цвят, контрастни шевове, брокатена лента на едната лепка. Има брокатени снежинки и сърчице. Има и светлоотразителна лента отпред. Закопчават се с лепки. Специална патентована материя Слам текс, устойчива на суровите зимни условия.
Стелката e 16 см, мерена с рулетка. Снимката е линк към албум:

Продавам и две пуловерчета Marks&Spencer за възраст 18-24 месеца, 15 лв за двете

Носени са малко, с леки следи на употреба. Страхотна материя, много приятна на допир - 94% памук, 4% полиестер, 2% сребриста нишка. Пуловерчето е с буфан ръкавче и лек набор под поло яката. Сребърната нишка присветва, а другите цветове са много свежи. Уголемени са пуловерчетата, могат да се носят докъм 3 годинки. Дължина 35 см, широчина 28 см, ръкав 32/24 см. Снимката е линк:

Имам и две столчета за хранене за продажба, почти неизползвани - Primi sogni. Ще ги пусна по-късно и тях.

# 699
  • Русе
Е, Жабче, жалко, че са малки за нас ботушите. И аз ги дебна в тойса да ги намалят още Simple Smile

Който ги вземе няма да сбърка, страхотни са, минала година изкарахме с такива. А цената е убиец.

# 700
  • Някъде там...
Мегисан, лилави са, не ми се струват подходящи за момченца.  Mr. Green  Laughing На нас са малки също и се обзаведохме с други.

# 701
  • Русе
А, да, сега видях Simple Smile. Така или иначе на нас ни трябват може би 26 и 27н.

# 702
  • Някъде там...
Продавам две малко използвани столчета за хранене Primi Sogni Bunny - 200 лв за двете.

Ползвани са малко, много запазени, така и не успях да накарам децата да се задържат в тях.

Описание:
- регулиране на височината на седалката в 5 позиции
- 3 позиции на облегалката , има и полулегнало
- 3 позиции на таблата  - в зависимост от възрастта на детето, за да му е по-удобно
- задни колелета със спирачки , предни с гумирани вендузи
- допълнителни предпазни колани - 3точков колан  
- кош за играчки и аксесоари
- лесен за почистване и сгъване

Табличката е двойна - горната част се сваля и мие лесно. Ако пък нещо се излее, просто се маха на момента и бебето яде на долната табличка. Самата табличка се сваля и се съхранява отзад на столчето - има си кукички, което е много удобно. ПВЦ покритие на седалката и облегалката, лесно се почиства, може да се сваля за да се почисти. Много е компактно сгънато столчето, заема много малко място. Лесно се чисти, лесно се борави с него.

Едното е зеленичко и резеда с ягодки, а другото е бяло и праскова с патета.
Сайтът на производителя с допълнителна информация: http://www.primisogni.it/index.php?pag=23
Лигавничетата в коша са подарък. Simple Smile))

Намират се в София, Младост2. Пишете ми ЛС при интерес. Simple Smile

Още снимки тук: http://kvakolina.snimka.bg/children/stolcheta.711093.28909660

# 703
  • Някъде там...
Стерилизатор Авент Експрес + нови лъжички Линдам + лъжички Авент + шише 125 мл

Така си отлежа почти неизползван в шкафа. Близначките ми са кърмени и късно захранени, оказа се поредната излишна покупка. Ползвала съм го  вначалото докато цедях кърма за да стерилизирам помпата.

Подарък към него - малко използвано шише 125 мл и 2 неизползвани лъжички Авент, само разопаковани и прибрани.

В комплект предлагам и лъжички Линдам, нови с опаковка, купени за 8 лв. Много удобни за захранване на бебето - с мек гумен край, който не наранява устичката на бебето.
Цена за всичко - 35 лв. Повече снимки тук: http://kvakolina.snimka.bg/children/sterilizator.711331.28920055

Ботушките ИНДИГО все още се продават, от пуловерчетата остана един брой.

# 704
Доста ни е рано за покупки ,но пък излизат много хубави неща тук така ,че ще ви следя.Аз усилено се оглеждам за количка.

Общи условия

Активация на акаунт